Dünya Değişim Akademisi’nde değişim uzmanları tarafındsn sunulan “Mutluluk Sanatı Değişim Programı”  Corona Virüsün insanlar üzerinde yarattığı olumsuz etkilerini giderecek ve sizin bu süreçte daha iyi hissetmenize neden olacak. 

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan sadece Türkiye'ye değil, tüm dünyaya yayılan Corona Virüs, kısa zamanda herkesin psikolojisini olumsuz yönde etkiledi. Stres,kaygı, korku, endişe içindeyiz. Mutsuzluk, karamsarlık, moral bozukluğu yaşanıyor. Evlerimizde zaman geçirince sıkılıyoruz. Negatif düşünceler içinde oluyoruz. Tüm bu durumlar uzun sürekli mutsuzluğa neden oluyor ama mutsuzluğu mutluluğa dönüştürmek bizim elimizde. Mutluluk içinizde olan bir duygudur. Dışsal hiç bir şeyle ilişkili değildir.

Mutlu olmaya çalışmak, çabalamak daha çok mutsuzluk getiriyor. İçinizde sonsuz bir mutluluk var,onu ortaya çıkardığınızda tatminlik içinde oluyorsunuz. Gerçek mutluluk bir kez yaşandığında o,bir daha kaybolmuyor. 

Mutlu olmak istiyorsanız,mutlu olmak için çabalamayı bırakın. Siz, yaşamda doğal halde olduğunuzda mutluluk kapınıza gelecek. Kendi mutluluğunuzu değil, önce başkalarının mutluluğunu düşündüğünüzde mutsuzluk ortadan kalkacak. Önemli olan mutlu olmak değil, mutlu etmektir. 

Mutluluk, doğal şekilde içinizden aktığında onun bambaşka bir güzelliği vardır. Mutsuzluğun nedeni, sürekli almaya çalışmaktadır. Mutlu olmak için her anı paylaşın. Özellikle bu süreçte sevdiklerinizle sevgi dolu iletişim içinde olun. İletişim kanallarınızı açın. Sevdiklerinizi mutlu edecek eylemlere yönelin. Kendi mutluluğunuzu unuttuğunuzda mutluluğun katları size ulaşacak

Dünya Değişim Akademisi bu süreçte sizi yalnız bırakmıyor. Mutluluk Sanatı Değişim Programı sayesinde içinizdeki gercek mutluluğu hissedecek ve herkesle paylaşacaksınız. Huzur, tatminlik ve doyum içinde olacaksınız. İçinizdeki sevgiyi daha çok paylaşacaksınız ve herkesin mutluluk içinde olmasına aracılık edeceksiniz.

Program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma 45 dakika sürüyor. Pratik ve teorik uygulamalarımız var. Pratik uygulamalar nefes,gevşeme  ve vücut çalıştırma tekniklerinden ibarettir. Teorik çalışmalar ise her çalışmada mutlulukla ilgili farkındalığı artıracak bilgilendirmelerden oluşur. Beden hareketleri nefesle birlikte dinamik uygulanıyor ve böylece beden canlanıyor. Enerji yükseliyor. 

Değişim teknikleri Değişim Uzmanları tarafından sunuluyor. Değişim sanatı sayesinde kendinizle, yaşamla ve çevrenizle olan farkındalığınız da artıyor ve hayatı daha bilinçli yaşıyorsunuz.

Ev konforunuzda canlı online çalışmalarımıza katılabilirsiniz. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.