Merhaba, bu yazımda sizlere  Corona virüsü ve bu  virüsün insanlar üzerinde yarattığı korkunun olumsuz etkilerini giderecek  Dünya Değişim Akademisi’nde bilimsel tekniklerle sunulan çok etkili bir Değişim Programını  anlatacağım : “Korkuları Aşma Değişim Programı” 

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan Corona virüs, çok yoğun, endişe, kaygı, korku yaratıyor. Herkes bu süreçte derinden etkileniyor ve insanlar evlerinden çıkamaz duruma geldi. Bu durum, korku ve kaygıları da artırıyor. Korkular endişelere neden oluyor. 

Herkes evlerinde zaman geçirir oldu. Evden işlerini hallediyorlar. Herkes oldukça yıprandı. Korku çok yoğun yaşanır oldu. Özellikle virüse yakalanma, sevdiklerini kaybetme korkusu ile insanlar gün içinde umutsuzluk, karamsarlık, endişe halinde. 

Üstüne üstlük yoğun bir sosyal medya ve haber trafiği var. Bu haberleri yoğun olarak takip etmek  bile korku ve kaygıyı artırıyor. Tüm bunların üzerine de evde kalma korkusu da psikolojileri bozuyor. Eskisi gibi işe gidemiyoruz, okula gidemiyoruz, birçoğumuz ailesini göremiyor. 

Korku arttıkça bedende de gerilim artıyor. Stres faktörü de olunca duygular karmaşık hale geliyor. Yalnızlık ve ölüm korkusu da bu korkulara eklenince tek başına bu duygularla baş edemez hale geldik. 

Üstelik bu virüsün sadece Türkiye’yi değil tüm dünyaya yayılması  ve ne kadar süreceğinin belli olmaması endişeleri daha da artırıyor. 

Korkuyu artıran bir faktör de belirsiz bir durumun içinde olmamız. Önümüzdeki süreci göremiyoruz, her gün farklı haberler duyuyoruz ve değişen hayat koşullarıyla baş edemez hale geliyoruz. 

İşte Dünya Değişim Akademisi  sizleri bu süreçte yalnız bırakmıyor ve korkudan, kaygıdan kurtaracak çok etkili bir yöntem sunuyor. “Korkuları Aşma Değişim Programı” sayesinde bu süreçte yaşadığınız umutsuzluk, çaresizlik, sıkıntı, gerilim, kaygı ve korku ortadan kalkacak ve ferahlayacaksınız. 

Korku yükünü üzerinizden attığınızda yaşama tekrar bağlanacaksınız. 

Dünya Değişim Akademisi’nde uygulanan “Korkuları Aşma Değişim   Programı’’ korkuyla ilgili farkındalığınızı artıracak ve korkularınızın kökenini göreceksiniz. Bu programla an'da kalabilecek, geçmiş ve gelecekten özgürleşeceksiniz. 

Negatif düşünceler pozitife dönüşecek ve zihinsel acı kaybolacak. Korku tekrar cesarete dönüşecek ve kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Korku iç dünyanızda karmaşaya ve acıya neden olur. Bu acıyı aştığınızda, onunla yüzleştiginizde korkular kaybolacak. 

Korkuları Aşma Değişim Programı  8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika (45) sürüyor ve her çalışmada teorik ve pratik uygulamalar yapılıyor. Teorik uygulamalar korkuyu aşmayı sağlayan, farkındalığı artırıcı bilgilendirmelerden oluşuyor. Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamiktir.  Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel olarak  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu, düşünceler yatışıyor ve korku acısı diniyor. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor.

Bu program size, toplumca yaşadığımız bu zor süreçte korkuları aşmanızı sağlayacak. Öncelikle karamsarlıktan uzaklaşacaksınız, negatif düşünceleri bırakacaksınız.. Her moraliniz düştüğünde onu sevince dönüştürebileceksiniz. 

Bu günler de geçecek. Dünya Değişim Akademisi sizin yanınızda. “Korkuları Aşma Sanatı Değişim Programı”nı uygulayın. Enerjinizi dönüştürün. Korkuları aşmak tamamen sizin elinizde.  

Değişim Sanatımızı evden ONLİNE olarak uygulayabilirsiniz. Dünya Değişim Akademisi’ndeki Değişim Uzmanları ile iletişime geçmeniz yeterli. 

Kendiniz ve çevreniz için bir adım atın, DEĞİŞİM başlasın.