Merhaba, sizlere bu haftaki yazımda Dünya Değişim Akademisi'nde uygulanan “Öfkeyi Dönüştürme Değişim Programı” nı anlatacağım. Ev konforunuzda bu muhteşem değişim programını canlı online olarak uygulayabilirsiniz.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı derinden etkilemeye devam eden Corona Virüs küresel bir sorun haline geldi. Evde sürekli zaman geçirmek sıkıcı olabiliyor ve bu yüzden de enerjimiz düşebiliyor. Morale ihtiyacımız var bu süreçte. Karamsarlık, umutsuzluk da gün geçtikçe artıyor. Korku, kaygı gibi duyguların yanında öfke de artıyor. Öfke, hepimizde olan duygusal bir tepki. Bu süreçte dayanıklılığımız ve sabrımız azalıyor.

İçsel huzursuzluk hali ilişkilerdeki çatışmayı da beraberinde getiriyor. Evde beraber yaşadığımız kişilerle olan ilişkilerde zorluk yaşayabiliyoruz. Uyumsuzluk artabiliyor ve duygusal dalgalanmalar ilişkilerin kalitesini de düşürüyor. Fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal olarak bütünsel sağlıkta da bozulmalar gerçekleşiyor. 

Öfke, hafif kızgınlıktan yoğun hiddete kadar uzanabilir. Kısıtlandığımızda, isteklerimiz gerçekleşmediğinde bu olumsuz duyguya kapılıyoruz. Bu duygu hem öfkelenene ve öfkelenilene zarar veriyor. Kontrolden çıkınca da yorucu ve yıpratıcı oluyor. 

İşte bu duygunun olumsuz etkilerinden Dünya Değişim Akademisi'nde uygulanan “Öfkeyi Dönüştürme Değişim Programı”sayesinde kurtulabilirsiniz. Bu program sayesinde öfkenizi doğal ve sağlıklı bir şekilde ifade edebileceksiniz. İlişkileriniz daha yapıcı hale gelecek. 

Öfke duygunuzu bilinçli olarak yönetebileceksiniz böylece karşınızdaki kişinin kalbini kırmayacaksınız. Öfkenizi bastırmadan ifade edince öfke, sevecenliğe dönüşecek. İçinizdeki öfkeyi reddetmeden kabul ettiğinizde onun neden ortaya çıktığını da idrak edeceksiniz. Böylece kendinizi ve hatalarınızı görecek, bir sonraki sefer öfkelendiğinizde nasıl davranmanız gerektiğini bileceksiniz. 

Program,  8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika (45) sürüyor ve her çalışmada teorik ve pratik uygulamalar yapılıyor. Teorik uygulamalar, öfke dinamikleri  ile ilgili farkındalığı artırıcı bilgilendirmeleri içeriyor.   Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik. 

Değişim Teknikleri, Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel olarak  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulanıyor. Böylece öfke yatışıyor.

Öfke karanlığından çıkmak için bir ışık yakın ve “Öfkeyi Dönüştürme Değişim Programı”nı uygulayın. Bu yıkıcı güç yapıcı hale gelsin.

Sitemizden bizimle irtibata geçebilir veya iletişim numaramdan beni arayabilirsiniz. Ev konforunuzda canlı online çalışmamıza hemen katılabilirsiniz. 

Değişim başlasın.