Bu hafta İbrahim Tatlıses Kuruçeşme Açık havada ki uzun zaman aradan sonra ilk konserindeydim.


Çok özledik.
Çocukluğum dan beri çok büyük hayranıyım. Sesini ve parçalarını çok severim. Onlar la büyüdüm.
İbrahim bey  sahnede çok iyiydi. İlk kırmızı bir ceket ile aradan sonra da mavi bir ceket ile sahnedeydi. Çok ta güzel parçalarını seslendirdi. Sadece son “Gelmesin le gelmesin” parçasını seslendirmedi. Ona çok üzüldüm. Keşke repertuara eklenmiş olsaydı. Ben konser boyu çok eğlendim o ayrı konu. Tüm şarkılarına eşlik ettik.

Sevgili Günel Zeynalova’da yanımızdaydı


O da çok eğlendi. Şarkılarına eşlik edip, oynadık. Günel’i gördüğüme de çok memnun oldum. Çok zayıflamış, çok güzelleşmiş. Çok ta sıcak kanlı. Ayrıca bir de çok güzel vefa örneği. İbrahim beyi hiç bir yerde hiç yalnız bırakmıyor. İlk konserine destek olup gelmek yanında olmak çok özel, çok güzel, çok ayrı bir konu.
Ne güzel.
Gülben Ergen, Ayşegül Yıldız ve kızı, Perihan Savaş’tan olan kızı Melek, diğer kızı Dilan Çıtak ve Şafak Sezer’de oradaydı. İbrahim bey çok heyecanlı başladı ama çok güzel devam ettirdi. arada kah ağladı, kah güldü mutlu oldu. Konser alanı hınca hınç doluydu. Ne çok seveni var. Ne güzel. Allah ona bir şans verdi. İyi ki oda şu an sahnelere geri döndü.
İyi ki…
Yalnız sevmediğim organizasyon sıkıntıları vardı. Kapıda çok sıra vardı. Biz protokol da olduğumuz için kolay giriş yaptık. Fakat dışarıda inanılmaz sıra olunca tabii ki konser saati biraz sarktı. Havai fişek patlamaları çok alçakta yapıldığı için kafamıza bir şeyler döküldü. Ben tabii çok korktum saçım yanar mı, üstümüze ateş parçası gelir mi? Tutuşurmuyuz  gibi sıkıntı oluştu.
Onun dışında Polat Yağcı beyefendi biraz baya değişmiş. Tabii çok iş alınca bir kaç program yapmaya başlayınca biraz değişmiş.
Sen büyüdükçe değişirsen, Allah reva görmez. Bak sıkıntıları başladı bile. Son yeni başlayan programı Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in televizyon programı Benzemez  Kimse Bize’ye Yıldız Tilbe’nin de konuk olduğu tv programı patladı. Rezaletti. Hiç bir şey oturmamış. Sunumlar kötüydü, küfürler, bipler, absürt  fıkralar, ilginç danslar ve daha neler neler.  Her an olay çıkacak gibiydi, evlere şenlik.
Benim gözüm de Bülent Ersoy hayranı olduğum halde, program başladı ve bitti. Ne oldum değil, ne olacağım demek lazım her zaman. Biraz mütevazi olmak lazım.
 İbrahim bey sahneden benimle o kadar çok göz teması kurdu ki. Eminim Polat beyin bu davranışını duysa üzülür, kızardı. Böyle konular da hassas olduğunu biliyorum.
Polat beye, İbrahim bey ile gazete için bir fotoğraf almak istediğimizi ilettik. Organize edeceğim dedi fakat maalesef bir türlü ayarlayamadı. Ayarlayamayacağını bilseydim ben kendim kesin hallederdim. Çok ayıp etti, üzgünüm.
Bazen bazı insanlar böyle şeyler yapıyor ama neden yapıyor, içleri, kafaları nasıl çalışıyor anlayamıyorum.
İlginç.
Sanırım kötü enerji, kötü düşünce.
Neyse…
Bu davranış şeklini esefle kınıyorum.
Ve sevmedim.
Umarım bu kötü ve yanlış davranışlarla, kalp kırmalarla işleri hep iyi olur,
Allah yürü ya kulum der bazen ama insan kırar,  üzer,  bozarsan da aynı hızla eski haline ya da daha kötü durumlara dönebilirsin.
Bu hepimiz için olabilecek bir şey, her zaman geçerli tabii.
Sevmedim bu davranışı…

Bu hafta bir de Los Angeles’ta düzenlenen 73. Emmys Ödül Töreni vardı.


Catherina Zeta Jones, Mıchael Douglas Kırmızı Halıda


Catherina Zeta Jones, çok demode bir elbise ile katılmış. Rengini de hiç sevmedim. Bu rengi zaten hiç sevmem. Çok koyu, sıkıcı, iç karartıcı bir renk. Özel hiç bir şey göremedim.
Mıchael Dougles ise, o da riske girmemiş. Normal, sıradan bir takım elbise, kravat ta çok farklı görünmüyor. Catherina ile de çok uyumlu görünmüyorlar.

Solgun Anya Taylor Joy


Anya Taylor Joy Christian Dior marka sarı bir elbise ile katılmış. O kadar beyaz bir teni varki bir de sarı saç olunca sarı elbise biraz sönük durmuş. Keşke daha canlı bir renk olsaymış diyorum. Bir de kırmızı rujunu hiç sevmedim. Bu renk elbise ile kırmızı ruj pek güzel görünmemiş.

Rahibe Gibi Bir Emma Corrin


Emma, Miu Miu marka elbise ile katılmış. İlginç bir görüntüsü var. Sanki kendi dininde kilisede duaya katılmış gibi. Kırmızı halı için çok uygun olduğunu düşünmüyorum. Çok düz, sade günlük bir elbise, kafasındaki şeyi ise hiç anlayamadım.

Uygun Olmamış Ellen Pompeo


Ellen, Ellie Saab marka siyah renk taşlı bir tulum giymiş. Hoş bir seçim mi bilemedim. Şık fakat daha özel bir kostüm olsaymış daha iyi olurdu. Saçı da çok özensiz, yıkanmış, taranmış toplanmış gibi.


Fıstık Rengi Kaley Cuoco


Kaley çok güzel görünüyor. Elbisesinin rengi çok güzel. Ayakkabısı da uyumlu. Genel hoş görünüyor.


New York’ta MTV Müzik Ödülleri de gerçekleşti.

Hediye Paketi Gibi Camila Cabello


Çok güzel görünüyor. Bazı kişiler hediye paketi gibi görünüyor desede ben bu hediye paketini sevdim. Böyle görselleri severim. Kırmızı, pembe uyumunu da seviyorum. Saçı, makyajı da çok hoş genel uyumu çok güzel. Çok beğendim.

Mor Machine Gun Kelly


Valentino Haute Couture marka tasarım kostümü ile pullu ışıltılı mor gömleği, mor pantolonu, çok şık ve sahne için çok güzel.

Salaş Justin Bieber


Yine bir ödül daha almış. Bu görsel de tabii ki çok ödül alınca, önemsiz sahneye çıkan bir görüntüyü oluşturmuş.


Maalesef Bir Salaşta Billie Eilish


Çok günlük, ahh  yaa olmamış, tabii ki. Başarı işte, başarılı olunca çok ödüller de geliyor. Ama çok ödül alınca da, her yere koşturmak neticesi bu görüntü sanırım.


Çok Şık Bir Eda Ece
Eda, Disney Channel ile olan yeni projesini açıkladı.


Disney Channel, için dergi için fotoğraflar çekilmiş. Çok sevdim. Prenses gibi özel şık, güzel. Renk tonu, tütü etek,  üstü taşlı şık kazak, mekan ve genel Eda çok hoş.
Disney Prenses’lerinin  karakterlerinin özellikleri üzerinden cesaret ve iyiliğin önemi adına toplumsal farkındalık yaratmak için projeye dahil olduğunu belirtmiş.
Çok güzel.

Haftaya görüşmek, buluşmak üzere,
Sevgi, Saygı ve Selamlarımla,
Hoşça Kalın.