SERBEST KÜRSÜ

CK BOĞAZİÇİ ELEKTRİK’TEN BİLGİLENDİRME
 

Sayın Yetkili,

Tüketicilerin sorunlarına eğilen ve çözüm sürecinde yardımcı olan Serbest Kürsü köşenizde, 4 Ekim 2021 tarihinde  ‘CK Boğaziçi Elektrik yine yaptı yapacağını’ başlığı ile yayınlanan yazıya konu edilen olayla ilgili sizi bilgilendirmek isteriz.
 
Sizin de ifade ettiğiniz gibi elektrik, su ve doğal gaz gibi hizmetlerde aboneliklerin sonlandırılması sonucunda müşterilere ‘güvence bedelleri’ geri iade edilmektedir. Elektrik piyasası ile ilgili düzenlemeler gereği, güvence bedelinin iadesi aksi belirtilmedikçe, Türkiye’nin her yerinde yaygın bir şekilde hizmet vermesi nedeniyle PTT şubelerinden yapılmaktadır.
 
Ancak tüketicilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve en iyi hizmeti sunabilmek için müşterilerimizin 444 6 255 nolu Çağrı merkezimizden ya de https://www.ckbogazici.com.tr/ internet sitemizde bulunan online işlemler menüsünde güvence bedeli sorgulama ekranından IBAN bilgilerini paylaşması durumunda güvence bedelini dilediği banka hesabına iadesi her zaman mümkün bulunmaktadır.
 
Sizin aracılığınız ile bu bilgiyi olayda adı geçen tüketicimiz ve tüm okurlarınız ile paylaşırken duyarlılığınız için teşekkür ederiz.
 
Saygılarımızla;


Kurumsal İletişim Departmanı
CK Enerji Boğaziçi Elektrik

CK Enerji Yatırım A.Ş. (CK Enerji) hakkında:
Türkiye’nin üç bölgesinde, yedi ilde 8,4 milyon elektrik tüketicisine hizmet veren CK Enerji’nin yılda 40 milyar kilovatsaatlik elektrik dağıtım ve satış gücü bulunmaktadır. CK Enerji bünyesinde toptan elektrik satışı alanında CK Enerji Ortaklığı Toptan Elektrik Satışı A.Ş.’nin yanı sıra elektrik dağıtımı alanında Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş., Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. ve perakende elektrik satışı alanında ise CK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş., CK Boğaziçi Elektrik Perakende Satış A.Ş. ve CK Çamlıbel Elektrik Perakende Satış A.Ş. bulundurmaktadır. Dünyanın en hızlı büyüyen enerji piyasasına sahip Türkiye'nin lider enerji şirketi olmanın gururunu taşıyan CK Enerji, “Her An Sizinle” sloganıyla işgücüne, teknik altyapısına ve elektronik donanımına yatırım yapmaktadır.