Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar;

Çınarcık, Çınarcık olalı Böyle Festival Görmedi...  

Öncelikle Çınarcık’a böylesi sahip çıkan ve olan her gücüyle çalışan, Çınarcık için tüm imkanlarını seferber eden 7/24 çalışan ve benim çok sevdiğim değerli dostum Çınarcık Belediye Başkanı Sayın Avni Kurt’u canı gönülden kutluyor ve tebrik ediyorum.

13. Altın Çınar Festivali  geçen hafta muhteşem etkinliklerle gerçekleşti. Fesivalin açılışı kortejle başladı, kortej yürüyüşüne Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ve Çınarcıklılar katıldı.

Festivalde kardeş şehirlerde yer alırken. Makedonya’nın Radoviç kenti Belediye Başkanı Sasko Nikolov ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Alsancak Belediye Başkanı Fırat Atasever’de katılanlar arasındaydı. Bu yıl Festivalin Onur Ödülü’de yaşamını Çınarcık’ta sürdüren sinema sanatçısı ve THM solisti Yıldız Tezcan'a Kaymakam Abdullah Çiftçi tarafından verildi. Festivalin ilk gününde Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da katıldı. Festivalde Gökçe, Buray ve Yeni Türkü’de sahne aldılar. Çınarcığın en önemli magazine duyani Vedat Yılmaz’da festivalde tüm etkinlikleri haber yaparak ulusal ve yerel basına duyurdu.

Saygılarımla…
Sağlıcakla kalın ama Sevgisiz Kalmayın…