Çanakkale Deniz Savaşları olarak Türk tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferimizin 101. Yılı’nı ne hikmetse ülkemizde diğer Milli Kurtuluş Bayramlarımız gibi buruk kutluyoruz!.
Kahraman Atalarımız canlarını siper ederek bu kutsal vatan toprağını savundular. Bu cennet ülkemizi bizlere gelecek nesillerimize emanet ettiler. Bu güzel cennet ülkemizin düşmanlardan kurtarılması için cephede lazı, çerkezi, kürdü velhasıl, “bu ülke bizim, bu şanlı ay yıldızlı bayrak bizim, canımız, kanımız bu güzel vatanımıza feda olsun” dediler ve ülkemizi cumhuriyet aydınlığına kavuşturdular.. 
Soruyorum şimdi sizlere başta ülkeyi yöneten siyasetçilere. Senin atan bu savaşlarda var mıydı? Zaten yok ise sana ve senin gibilere söyleyecek bir sözüm olmaz ve de olamaz!..
14 yıldır ülkemiz bir girdabın içinde kıvranıp duruyor. Türk toprağı olan aziz ülkemizde şimdi Türklük tartışılıyor!?.. 
Her karış toprağı şehit kanları ile sulanmış bu kutsal topraklarımızda Ali Cengiz oyunları oynanıyor. Nereye kadar gidecek bu oyun.? 
Ülkemizi silah zoruyla alamayan dış güçler her gün ülkemiz üzerinde basiretsiz siyasetçiler üzerinden bu çirkin oyunlarına devam ediyorlar!. Ülkemizde terörü hortlatıyorlar, her gün şehit haberleri yüreğimizi derinden yakıyor. 
Ankara’nın kalbinde patlayan bombalar bizlerin yüreğinde patlıyor adeta. Bu gidişe acilen dur denilmeli, acil ve kalıcı önlemler en sert şekilde alınmalıdır. Büyük Komutan Atatürk’ümüzün dediği gibi, “Yurtta Sulh, cihanda sulh” sözüne uyulmalıdır. Unutulmamalıdır ki Türk’e, Türk’ten başka kimse dost olmaz. Şimdi tek yürek ve birlik olma zamanıdır. 
Ülkemizde yaşanan bu terör son bulmalıdır, biz bir arap ülkesi olamayız, bu ülkeden başka gidecek yerimiz yoktur. 
Ülkemizin değerini, kıymetini bilelim bu güzel cennet ülke için kanlarını döken, canlarını veren aziz şehit atalarımıza layık olalım. Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayalım.
Bu ülke bir daha Atatürk çıkartamaz, Cumhuriyetimize, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkalım. Cumhuriyet aydınlığından ayrılmayalım. “Ne Mutlu Türk’üm Diyebilene”