Kırıkkale Keskin T tipi cezaevinde yatan ve rahatsızlığı nedeni ile Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi gören Alaattin Çakıcı, seçim sonrası ilk değerlendirmelerini basın danışmanı gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile kamuoyuna duyurdu.

Çakıcı; kamuoyuna saygılarımla arz ederim diyerek başladığı yazısında şunları kaydetti:

"Devletimiz ve milletimiz, bugün ülkemizin bekası için özgür iradesiyle MHP'nin büyük gayretiyle, sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda yeni oluşumun başkanı seçilmesinde en büyük etken sayın Bahçeli ve yol arkadaşlarıdır.

Cumhur İttifakı'na oy verenler sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine değil, devletin bekası için sevse de sevmese de beka sorunu yaşayan devletimiz için sayın Tayyip Erdoğan'a oy vermiştir.

Buradan şunu hatırlatmak isterim. Devletin değişik kurumlarında yuvalanan Fetö'cüler, AB ve ABD'ye hizmet eden hainler temizlenmelidir."

Türkmen Alevi'lerin ve MAYAD'ın oylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiğiklerini hatırlatarak, onların da teşekkür hak ettiğini ifade etti.

Kendisinin sokak çocuğu, sokak çetesi olmadığının bilinmesini isteyen Çakıcı, "Başta devletin her kötü gününde, gövdesini ateşe koyan sayın Devlet Bahçeli'ye ve aziz milletimize saygılarımla arz ederim" dedi.