Bu hafta, size çok güzel haberler ile geldim.

Daha önce moda üzerine, televizyon programı yaparken, çok fazla kıyafetlerim soruluyordu. Dünya turu programım da, her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü televizyon da yayınlanıyor. İzleyicilerden gelen en çok soru;

Nereden giyiniyorsunuz? Nereden alabiliriz?  Markası nedir? Oluyordu.

Böyle  bir çok soru ve isteklerle yüz yüze kalınca, ben de bu yönde ilerlemem gerektiğini düşündüm.(Çok uzun zamandır düşünüyordum, fakat çok yoğun çalıştığımdan ve çok fazla zamanım olmadığından, başlamak biraz zaman aldı.)

Çünkü televizyon, sahne ve günlük kıyafetlerimin bir çoğu kendi tasarım ve modellerim.

Uzun zamandır istediğim ’’Nur Türkşen  Haute  Couture’’ markam için, yeni model ve tasarım elbiselerimle Bahama’lar da çok özel fotoğraf çekimlerini gerçekleştirdik. Modellerim den bir kaçını sizlerle paylaşacağım. 

Bahamas adalarına bir cruise  gemi turu ile gittik. 

Çok güzeldi. İlginç bir deneyim oldu. Denizi, doğası ve bir çok ta adası var. Hepsi bir birinden güzeller.

Ben biraz heyecanlıyım. Marka hazırlamak, yaratmak ve kendi adına bir şeyler üretmek, çok kolay iş değil tabii.

   

Benim tasarımlarım da öncelik rahatlık, yanında renkli,  şık olması ve farklı olması.

   

Tasarımlarım da olan rahat, bol renkli, çok renkli, uçuş uçuş elbiselerim bu sene yaz sezonunda birebir aynıları;

ünlü, büyük bir marka bir çok renk seçenekleri ile yaptı. Gördükçe ilginç geliyor. Ama bunlar benim modellerim diyorum. Neyse ki satışa başlıyoruz artık.

  

Markam da her modelden, üç adet ürün yapılacak. Özel olması açısından ve pişti olmamak adına ve size özel elbise olması açısından, bu elbiselerden biri bende, biri Türkiye’de, diğeri de Amerika’da satışa çıkacak. Aynı tarihte satışta olacak.

Hazırlıklar hızla devam ediyor. En kısa zamanda satışa çıktı haberlerini vermek için de heyecanla ve sabırsızlıkla çalışıyoruz.

Çok az kaldı, çok…

Şimdi gelelim gündem de neler var?

Kimler şık, kimler iyi, kimlerin nereler de hataları var. Biraz göz atalım bakalım.

Minik Mantarı İle Elsa Hosk

Elsa minik bebişi ile nasıl cici, nasıl tatlı görünüyorlar.

“Ben ve küçük mantarım” başlığı ile bu pozları sosyal medyasında paylaştı.

Ben çok sevdim. O şapkaların tatlılığı, renkleri, çok güzel fotoğraf olmuş.

Çok pozitif.

Bebek Yakışmış Justin Bieber’a.

Başka bir bebek pozu da, Justin’den geldi. Ahh çok tatlı görünüyorlar. Yeğeni ile verdiği bu pozları sosyal medyasın da paylaştı. Her ikisi de çok tarz ve cool.

Hele o emzikte ki detay çok şeker. Bu pozlar belki de, bebeğe ısınma turlarıdır. Hailey ile bir bebekleri olsa valla bence çok ta güzel olur.

Doğum Günü Kızı Dua Lipa.

Geçtiğimiz hafta Dua Lipa’nın doğum günüydü. 26 yaşına bastı.

Bu pozlar la çok hoş, çok şık, çok güzel görünüyor. Hele o elindeki kalpli balon detayları, fotoğrafa ayrı bir heyecan, mutluluk katmış. Doğum gününü Bella Hadid’in de katıldığı bir arkadaş grubu ile beraber kutlamışlar.

Bir gün sonra da orman da çekilmiş bu pozları paylaştı.

Bu pozlara ve fotoğraflara da bayıldım. Ceket elbisesi, saç örgü modeli, makyajı, çizmeleri ile gayet başarılı. Poz verdiği alan da

kıyafetleri ile tarzı ile çok uyumlu bir fon olmuş.

Güzel fotoğraflar olmuş.

Çok başarılı.

Pembiş Pembiş Bülent Ersoy.

Bülent hanım, geçtiğimiz hafta Bodrum Günay’da sahne almış. Elbisesinin rengi çok güzel, modeli de çok iyi fakat üzerinde ki o fiyonk çok ucuzlaştırmış. İki kolda ki hareket biraz fazla olmuş. Ya fırfır detayı ya da fiyonk olmalıymış. İki detay biraz fazla ve göz yoruyor. Makyajı, takıları çok hoş, çok yerinde. Genel anlamda çok güzel, çok şık. Bülent hanım muhteşem sesinin yanında, her zaman hep çok özenli, hep çok şık, hep çok farklı çıkmıştır sahneye. Ben de kendisini de, sesini de çok severim. Önümüzde ki haftalar da Kıbrıs’ta sahne alacak. Beni de davet ettiler. Ahh orada olmak ne çok isterdim. Fakat o tarihte Amerika’da olduğum için katılamayacağım. Ne kadar çok üzüldüğümü anlatamam.

Neyse geldiğim de telafi edeceğim inşallah, en kısa zamanda.

Hatice Şendil Çok Hoş.

Bir saç kesimi ve modeli bir insanı bu kadar mı değiştirir.

Çok hoş görünüyor. Son zamanlar da çok dikkatimi çekiyor. Çok fresh, çok duru, çok iyi geliyor gözüme. Elbisesinin rengi, modeli, ayakkabı, çanta uyumu, saçı, makyajı, takıları çok çok hoş görünüyor. Çok sevdim.

Çok şık.

Bir Pembeli de Demet Özdemir…

Demet Özdemir, fuşya rengi ceket ve eteğiyle çok iyi. Çok şık, çok hoş ve çok cici görünüyor. Hele o sarı çiçek detayları çok iyi, çok pozitif poz olmuş.

Sevdim…

Sibel Can Sahnede.

Sibel Can’da Bodrum’da sahnede. Bülent Ersoy’da bir sürpriz yapmış ve Sibel’i dinlemeye gitmiş. Sibel’de sahneye davet etmiş ve beraber şarkılar söylemişler. Ne güzel, ne özel günler, anılar olmuş.

Bu arada Sibel Can’ın elbisesini, rengini ve modelini sevdim. Çok güzel olmuş. Hep söylüyorum yine söyleyeceğim ona soft renkler çok yakışıyor. Sadece ayakkabılarını çok sevemedim.

Renkli Bir Meryem Uzerli… 

Meryem’de sosyal medyasın da bu pozlara yer verdi.

Sevdim vallahi. Elbisesinin renkleri, saçı, makyajı, rujunun renginin elbisesi ile çok iyi uyumu ve bu pozları çok sevdim.

Bu hafta sevdik Meryem’i.

Çok başarılı.

Bu Sefer Olmamış Gülşen.

Gülşen, bu hafta Alaçatı’da sahnedeydi. Bu ara sahne kostümleri ile çok gündemde. Her hafta ne giymiş diye de bekleyen bir kitle var. Bu sahne kıyafetlerine 16 bin lira vermiş.

Ama ben çok sevemedim. Bu renk tonu onu çok soluk, solgun göstermiş. Makyajı da çok soluk olmuş, sevemedim. Saç modelini de sevmedim. Genel olarak güzel gelmedi bana.

Üst büstiyeri 2560 tl, etek 3950 tl, ayakkabı Bottega Veneta marka 8250 tl, takıları ise 1440 tl imiş.

Ama sevemedim.

Bence sahnede biraz renk, biraz enerji, biraz farklılık, biraz ışık lazım.

Sevgi, Saygı ve Selamlarımla,

Kalın sağlıcakla…

Hoşça kalın…

Nur TÜRKŞEN