Diva

Bülent Ersoy’un Tv Programı Başlıyor…

Sevgili Bülent Ersoy’un televizyon müzik programı başlıyor. Program için giydiği kıyafetine şöyle bir göz attım. Elbise Bülent hanımın tarzına çok uygun güzel, fakat o kolundaki somon rengi detaylar çok ucuz durmuş. Ayrıca saçında ki çiçek renk tonu tamamen uyumsuz bir renk. Maalesef olmamış. Tırnaklar da biraz fazla uzamış sanki. Genel anlamda iyi gibi görünse de bir uyumsuzluk, olmamışlık hissediyor insan.

Süper Star Ajda Pekkan…

Kesinlikle süper Star…

Bodrum Günay’da sahne almış. Kıyafetini, tarzını çok beğendim. Dantel detayları, vatka tarzı fiziğine çok güzel oturmuş. Züleyha Kuru’nun hazırladığı bu kostümle çok iyi görünüyor. Genelde hep şık gördüğüm nadir ünlülerimiz den Sevgili Ajda Pekkan.

Allah sağlık, sıhhat versin.

Çok iyi görünüyor, çok şık…

Justin Bieber, Hailey Bieber Müzayede de.

Sanat galerisinin bir etkinliği için Hollywood’’da görüntülenmişler.

Ahh çok şık görünüyorlar. Sizce de öyle değil mi?

Kesinlikle kusursuz.

Justin için geçtiğimiz haftalar da takım elbisesinin altına mavi Nike ayakkabı giydiği için eleştirmiştim. Sanırım beni dinlemiş olacak ki neredeyse hiç bu tarz ayakkabı ile gördüğümü hatırlamıyorum. Neyse ki dinlemiş iyi olmuş.

Hailey’nin dantel detaylı elbisesi fiziğine çok güzel oturmuş ve olmuş.

Çok şık ve çok uyumlu görünüyorlar.

Ahh Lady Gaga!!!

Bir dönem yine böyle absürt kıyafetler, ayakkabılar giyerdi. Etten yapılmış elbise ile bile görmüştük. Uzun zamandır onu bu kadar kötü görmüyordum. Bu tarzını, önceden de bir kaç kere kullandığı, o platform botlarını hiç sevmedim. Ayrıca nasıl yürünür ki bu kadar aşırı yüksek topukla, Allah korusun. Bir de yakından bakınca botlarda ki leke ya da çizikte olabilir net ve özensiz görünüyor. O kadar yardımcısı varken keşke bir elden geçirselermiş.

Genelde;

Kırmızı halılarda çok renkli ve çok özenli ve çok şık ve çok güzel görüyorum.

Bu tarzıyla genel olarak sevemedim. Aslında bu ara pek sevemiyorum Gaga’yı…

Balıkçıdan Balık Tutan Burak Özçivit !

Bu hafta Sevgili Burak sosyal medyasın da bir video paylaştı. Tekne de balık tutarken, sonuna kadar izledim. Kocaman bir balık tuttu fakat bu balık hiç hareket etmiyordu. Tüm basında, sosyal medya da olay oldu.

Hatta oğlu Karan ile fotoğrafları da boy boy gördük. Bu fotoğrafı Karan’ın Gu gu su diye paylaştı. Karan ile neredeyse aynı boydaydı bu balık. Kocaman balık tuttu diye fakat bence o balık yeni tutulmamıştı. Ya dışardan alınmış, ya da başkası tuttu, yeni tutulmuş gibi poz verildi gibi geliyor bana. Yeni tutulmuş balık hiç hareket etmez mi? Herkes yemiş olabilir ama ben yemedim.

Prenses Diana’nın Yeğeni Kitty Spencer…

Prenses Diana’nın yeğeni Kitty Spencer İtalya’nın Frascati kentin de milyarder iş adamı Michael Lewis ile evlendi.

Dolce&Gabbana marka yüzü olan Kitty’nin gelinliği de tabii ki Dolce&Gabbana adını taşıyor. Nasıl görünüyor derseniz?

Çok hoş, çok güzel, çok duru, çok asil, kusursuz görünüyor. Sadece gelinliğin biraz boğaz kısmı sıkmış, sıkıntılı gibi görünse de boynu uzun olduğu için bence o kadar da sıkıntılı olmamış. Ama böyle bir tarzı kısa boylu iseniz ve boynunuz da kısa ise tercih etmeyin lütfen. Bu tarz bir gelinliği taşımak için ancak biraz uzun boylu ve uzun boyunlu olmanız gerekir.

Kitty’e gelirsek muhteşem görünüyor.

Çok beğendim, çok asil. Gelinliği, saçı, makyajı, duvağı her şey bir biri ile çok uyumlu.

Tam da bir kraliyet gelini gibi olmuş.

Ebru Akel ile Bu Sabah.

Ebru Akel Show Tv’de sabahları Ebru Akel ve Murat Güloğlu ile Bu Sabah adlı programı sunmaya başladı. Bizde kendisine yeni işinin hayırlı, başarılı ve uzun soluklu olmasını dileriz.

Çok hoş görünüyor. Pembe renk fırfır detaylı takım ona çok yakışmış.

Zaten pembe rengi çok severim bilirsiniz. Ama her pembe giyende olmuyor tabii ki. Ama Ebru’da bu takım çok şık durmuş. Hele o pantolonun boyu çok iyi kullanılmış. Tam da olması gerektiği gibi ayakkabıyı kapatana kadar.

Çok, çok güzel.

Sevgili Ebru Akel.

Renklenen Burcu Esmersoy !

Bir pembe elbiseli daha o da Burcu. Çok sade bir elbise ile bu kadar şık olunur. Pembenin tonu, elbisenin modeli, küpesi, çanta uyumu, saçı, makyajı genel çok fresh, çok güzel görünüyor.

Çok beğendik Sevgili Burcu Esmersoy…

Bu haftalıkta benden bu kadar…

Çok öperim hepinizi…

Çok Sevgiler, Çok Selamlar…

Hoşça Kalın…

Nur TÜRKŞEN