Nefes alabiliyor olmak, sağlıklı olmak, yaşıyor olmak, bir şeyler üretmek, ne mutlu, çok şükür.

Herkese, hepinize Miami’den selamlar, sevgiler.

Hiç istemezdim böyle bir yazı yazmak ama maalesef ki gündemimize Bomba gibi düştü….

Mehmet Ali Erbil’in yaptığı inanılmaz açıklamalar olay oldu.

Seda Sayan'a atıfta bulunan Mehmet Ali Erbil, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla şoke etti.

Mehmet Ali Erbil,  Seda Sayan’a atıfta bulunup 

sosyal medya hesabı Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor" sözlerini kullandı.

Seda Sayan'dan da Mehmet Ali Erbil'e ağır yanıt geldi!

Seda Sayan'ın kendisini hedef alan sözler sarf eden Mehmet Ali Erbil'e yanıtı sert oldu.

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmediği Mehmet Ali Erbil'e 

Seda Sayan bu sözlere çok sert, korkunç bir iddiayla karşılık verdi: “Tuğba (Coşkun) ile evli iken hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Boşanma nedeninin bu olay olduğu için eşlerin, ailen, herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi. Geçmişi kirli olan sensin.”

İfadelerini kullandı.

"Ayrıca bu olayda benim geçmişimi kirli yapmaz. Zaten boşanma nedenin bu olay olduğu için tüm yakınındaki eşlerin ailen herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi. Ben dış kapının dış mandalıydım. Geçmişi kirli olan sensin." diyen Seda Sayan, bir süre sonra Mehmet Ali Erbil ile ilgili paylaşımını silerek şöyle yazdı:

Seda Sayan’ın iddialarına yanıt veren Mehmet Ali Erbil ise şunları söyledi ;

"Ben Mehmet Ali Erbil; hepinizin bildiği tanıdığı. Evet sınırı aştım, hata yaptım, sitem edeyim derken kontrolü kaybettim. Üzgünüm, amacım kimsenin onuruna zarar vermek değildi, hele ki tarih kadar eski bir dosta karşı böyle bir niyetim asla olamaz.

Ama sizler şunu da biliyorsunuz ki ben 2 yıldır ölümün kıyısında yaşıyorum; doktorlarım zaten tüm çevremi istemsiz hezeyanlarım olabileceği konusunda uyardılar. Şimdi soruyorum; ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı? Yakışmadı.

Siz de sormadınız mı madem böyle bir şey vardı niye sustun diye? Herneyse; benim alnım ak ve kendi payıma düşeni yaptım. Herkes de kendine yakışanı yapsın."

Sonrasında; Mehmet Ali Erbil'den  bir U dönüşü!

Birbirleri  hakkında çirkin söz ve ithamlarda bulunan Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil polemiği Erbil'in paylaşım rekoru kıran U dönüşüyle sonuçlandı.

Her şey Mehmet Ali Erbil'in Seda Sayan'ı hedef alan sözleriyle başladı.

Bu sözlere sinirlenen Seda Sayan, eski dostunu hedef alan ağır tecavüz iddiasıyla yanıt verdi.

Seda Sayan'ın bu iddiası Mehmet Ali Erbil'in yakın dostlarını bile rahatsız etse de Erbil bu şok iddiayı sineye çekti.

Ardından Seren Serengil’de ilginç bir şekilde topa girdi. 

Skandal polemik Mehmet Ali Erbil'in hayretler içinde bırakan şaşırtan U dönüşüyle son buldu. 

Erbil, sosyal medya hesabından bu yazıyı paylaşarak,

 "Seda benim canımdır kardeşimdir... Oğlu oğlumdur... O da benim çocuklarımı kendininkinden ayırmaz. Ben ilaçların tesiriyle bir yanlış yaptım. Özür diliyorum, Seda'dan da Oğulcan'dan da... Aramıza da kimse giremez, girmesin." 

ifadelerini kullandı. Sayan’da bu sözleri Instagram hesabından yayınladı. 

İkili aralarındaki buzları eritti.

Onlar eritti eritmesine ama kim inandı bu söylenenlere? arkada dönen olaylara? nasıl yani? 

Kime tecavüz edildi!

Savcılar bu konuyu araştırmayacak mı? Tabiki araştırılmalı. Bu masum kız kim? Günah değilmi? 

Korkutulup, susturulmuş. Peki hayattamı?

Zaten sanatçı adı altında neler neler yapıyorsunuz. 

Biri birine geçmişi temiz değil diyor, diğeri diğerine evdeki yardımcısına tecavüz etti diyor, bir diğeri ise pavyondan çıktı, işadamlarına kadın pazarlıyor, tapeleri kayıtları var elimde yayınlarım diyor.

Eee biz de bunlara sanatçımı diyoruz. 

Ve hakkıyla çalışan bir çok insana da bu kirli işler, kirlilikler yüzünden yol verilmiyor. Maalesef ki bir çok yerde böyle kirli işlerle yürüyor bu sanat işleri. Yazık.

Bu arada yazımı tam bitirmek üzereyken Seda Sayan’dan yeni bir açıklama daha geldi.

“Şahsıma yapılan çok ağır hakaretlerden sonra öfkeyle, ayrılık sebebi olan ALDATMA yı tecavüz diye yanlış dile getirdim. Kamuoyunun bilgisine, iftira değil yanlış açıklama oldu.”

Kim inandı bu söylediklerinize yazdıklarınıza? 

Kimse.

Birileri ortamı toparlamaya çalıştı. Yoksa durum çok daha vahim hal alacaktı. Daha neler neler ortaya dökülecekti?

Körler sağırlar birbirini ağırladı yine.

Şimdi de bu kadar suç işlenmişken yanlış anlaşılma oldu deyip kapatılacak mı konu? Evet maalesef ki öyle görünüyor. 

Bu arada ben Mehmet Ali Erbil’in Show programlarını ve esprilerini çok severim. 

Umarım Mehmet Ali Erbil böyle bir suç işlememiştir. 

Fakat, Bence susulmamalı tecavüz olayı araştırılmalı. Bu tarz konular üstü kapatılırsa herkes yapar. Böyle olmaz, olmamalı. Topluma kötü örnek olamayız, olmamalıyız. Hele ki göz önünde olan sanatçılarımız bu durumlarda olmamalı. Ya da sanatçı olmamalılar. Cezasını çekmeliler.

Hiç bir şeyi unutmayan arşivler; bu skandal polemiği, sarf edilen sözleri ve tarafların okuyanları güldüren, kızdıran U dönüşlerini  hiç unutmayacak…

Unutulmamalı da…

Şimdi biraz da bu sıkıntılı konudan çıkıp keyifli fotoğraflara geçelim.

Gigi Hadid’in  inanılmaz makyajı

Gigi Hadid’in güncel makyajına bayıldım. Çok farklı ve çok güzel görünüyor. Son bir kaç yıldır çok renkli göz farları, makyajlar bolca var, çok moda ve özellikle Amerika’da çokça kullanılıyor. Ben de çok sever ve bolca kullanırım. Bırakın artık şu siyah kalem çekmeleri, kahverengi, siyah farları, standart grileri. 

Sezonun sınır tanımayan, enerjik, canlı renklerini kullanmanızın tam zamanı. Aslında geldi de geçiyor bile.

Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinden yeni poz

Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinden yeni bir poz gelmiş. 

Fakat gördüğümde hiç hoşnut kalmadım. Hazal Kaya çok güzeldir. Çok ta başarılıdır. Bu fotoğrafta gözlük modelleri yüzlerine hiç olmamış. Çok demode modeller. Hazal’ın saç rengi de boyanmış ve akmış gibi enerjisiz duruyor. Tez zamanda saç rengini değiştirmeli, daha canlı bir renge geçmeli ve o gözlükleri bir daha kullanmamalarını tavsiye ederim.

A.B.D Başkanı Joe Biden ve İngiltere Kraliçesi Elizabeth 

Onlarca Amerikan Başkanı ile çalışmış ve tanışmış olan İngiltere Kraliçesi Elizabeth, eşi Prens Philip’in vefatından sonra ilk davetini Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden onuruna verdi. Burada ABD Başkanı Joe Biden çok iyi görünüyor. Kraliçe Elizabeth’te çok iyi fakat normalde kendisini elbisesi, ne renkse aksesuar ve çantalarını da o renk kombinle görürdük. Keşke şimdi de öyle yapsaydı da çantası ve ayakkabısı da aynı pembe tonlarında olsaydı. Ya da farklı renk tercih edecekse bu renk eldivenin rengin de kırık beyaz olsaydı daha iyi olurdu. Böyle pastel ve iddialı renklere, siyah rengini hiç uyumlu bulmuyorum, olmuyor da çok sert duruyor.

Ahh Kraliçe Elizabeth maşallah sana. 

Kaç yaşında ama içinin enerjisi hiç bitmiyor. İnanılmaz renkli ve tüm renkleri çok güzel taşıyor, kullanıyor ve hep kullanıyor. 

Seviyorum bu kraliçe Elizabeth’in enerjisini.

Bu yüzden hep ayakta, hep dinç, hep enerjik.

Balık adam görünümlü  Serenay Sarıkaya 

Sanırım Serenay’ın her zaman bir stilisti olmalı ve hep o giydirmeli. Giyimi kendi inisiyatifinde olmamalı:) 

Geçtiğimiz hafta İtalya’da Bvlgari markasının davetinde takılarını tanıttı, nasıl şık, nasıl güzel görmüştük ama bu şıklığı maalesef sokakta kendisinden göremiyoruz. İlla şık olması gerekmiyor tabii ki eşofman veya tayt bile olsa az uyumlu ya da güzel ya da normal görünse o bile yeter. Umarım bu görüntüsünü veya benzerlerini bir daha görmek durumunda kalmayız.

Eda Ece Sayfamızda.. HA –Rİ- KA …

Bayıldım. Tek kelimeyle müthiş, harika görünüyor. Gözlükler çok şık. Çanta çok uyumlu. Elbise çok yakışmış. Saçı, makyajı yerinde. Genel görüntü çok hoş.

Bravo Eda.

 Olmamış, Olmuyor Seray Sever…

Bir moda programında jüride. Yarışmacıların nasıl giyinmiş, uyumlu, uyumsuz, olmuş, olmamış yorumları yapıyor. Fakat ne zaman denk gelsem kendisini şık ve farklı göremiyorum. Hatta çoğu zaman çok rüküş. 

Programa çok demode çıkıyor. Yorum yapacaksa önce kendi çok iyi, farklı ve özel olmalı ki karşısındaki yarışmacılara bir şey katsın. Kendi mi giyiniyor yoksa stilisti var mı? Bilemem.. 

Af edersiniz ama ben Seray’ın bu program için kıyafetlerini hiç uygun bulmuyorum. Kendini giydiremezken başkasına nasıl yorum yaparsın ki? ☺

Çok demode.

Burak Özçivit, Oğulları Karan  ve Fahriye Evcen 

Ah ben bu çizmelere pek bir anlam veremedim. Ya siz? 

Tamam biraz hava soğuk olmuş olabilir fakat mevsim yaz, aylardan haziran bu mevsimde bu kar, kış çizmeleri de hiç olmamış. Hatta komik olmuş.

Hailey Bieber..Çok çok iyi…

Yine çok şık ve yine çok hoş görünüyor. Ama bu kez bir fark var ve bir Türk markası olan Siedres marka pantolon kullandı. Bizde tebrik ederiz bu Türk markasını.

Harika görünüyor. Çok renkli, çok güzel, çok yakışmış.

Bu haftada benden bu kadar. 

Öperim hepinizi çok. 

Haftaya görüşmek, buluşmak üzere.

Çok sevgiler, selamlar.

Kalın sağlıcakla, hoşça kalın.

Nur TÜRKŞEN.