Avrupa Birliği yolunda karşılaştığımız veya karşılaşacağımız ne ilk ne de son olaydır Kürt entellerin Avrupa gazetelerine verdiği ilan.

Kuzu postuna bürünmüş ajan provakatörler, esas niyetlerini ortaya koymuşlardır.

Lozan'da sınırları çizilmiş olan azınlıklar meselesine yeni guruplar katmak, AB'nin ve yerli işbirlikçilerinin öncelikli hedefi.

T.C. anayasasının kendilerine sağladığı birinci sınıf vatandaş olma hakkını hazmedemeyip, kendileri sanki ayrı bir bölgede yaşıyormuş gibi otonomi ve federatif bir yapı arama hayaline kapılmışlar.

Anadolu'nun bin yıllık tarihinde Müslüman olan bütün etnik yapı birbiriyle kaynaşmıştır.

Et ve tırnak gibi birbirinden ayrılamayacak durumda olan bu yapıyı parçalamaya kimsenin gücü yetmez.

Avrupa veya ABD'nin gücü ve dayatmaları da bu birliği zedeleyemez.

Bu insanlar, kendilerine ait gördükleri halkın nabzını tutabilmiş değil, halka rağmen halktan kopmuş ve AB'li ağababalarının dümen suyunda, gerçek yüzlerini Türk Milletine göstermişlerdir.

Türk Milleti artık bin kat daha dikkatli olmak ve bu milleti bölme yolunda and içmiş ajanları daha iyi değerlendirmelidir.

Üniter T.C.'nin bölünmesi ve hoşgörü iklimini yanlış değerlendirip, AB ve ABD'den aldıkları destekler sonucu aşırı cesaretlenmişlerdir.

Bu ülke ve bu topraklar için şehit olan milyonların torunları, bu mukaddes emanete sahip çıkacaklardır ve gerekirse ataları gibi şehit olmaktan geri durmayacaklardır.

Her dokunduğu insanı bıçak gibi yaralayan, yani her vakit sertlikle konuşup söylediğini iyi düşünmeyen insana herkes düşman olur. Kendisine dost görünenler bile onun fırsat bekleyen düşmanlarıdır.