İnsan bilinçten gelmiştir ve bu  gerçeği sizler de deneyimleyebilirsiniz. Bilinç olmazsa insan da olmaz. 

İnsanın bilinçliliği yükselirse, farkındalığı da yükselir. Böylece sağlıksız alışkanlıklar ortadan kalkar; eylemler, duygular, düşünceler uyum halinde olur. 

İnsan bilinci, insan bünyesini saran enerjisel bir alandır. 

Yani bilinç bir enerji alanıdır. Bilincin sırrını çözmek için onun derinliklerine inmek gerekir. O zaman öz farkındalık devreye girer. İnsanın gerçekten var olduğunun tek kanıtı bilinçtir. 

“Bilinçli Olma Sanatı Değişim Programı”nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor. Her çalışmada “bilinç”  ile ilgili aydınlatıcı bilgilere yer veriliyor. Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

“Bilinçli Olma Değişim Programı” sayesinde bencillik etkisi ortadan kalkar. İstekler ve hırslar size artık zarar vermez. Kendinizi bilmeye ve keşfetmeye başlarsınız. Kendinizi keşfetme yolculuğunda artık sadece kendinizi düşünmezsiniz. 

Başkalarının acıları sizi de etkiler ve onlara merkamet duyarsınız. Bilinç yükseldiğinde kendi ihtiyaçlarınız ve çevrenizin ihtiyaçları arasında bir denge kurulur.

Yüksek bilinçlilik yolunda emin adımlarla yürüyün...