Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar; 

2018 Yılının herkese başta Sağlık, Başarı, Mutluluk, Huzur ve Para getirmesini diliyorum. Yeni Yılınız Kutlu Olsun. Nice Nice daha güzel yıllara J))))

Best Model Of The World’ün 2016’da en iyi modeli seçilen Onur Seyit Yaran tacını Paris’te devretti. 

30. Best Model Of The World, 50 ülkenin katılımıyla Paris’te tarihi Gymnase Marie-Bell tiyatrosunda gerçekleşti. Yarışmanın bu seneki birincisi erkeklerde Sri Lanka’lı Janulca Rajapaksha oldu. 2016’nın en iyi modeli Onur Seyit Yaran tacını Rajapaksha’a devrederken; “Çok heyecanlıyım. Tacımı Türkiye’de aldım ama Paris’te devrediyorum. Kadınlarda bu senenin birincisi Aslıhan Karalar oldu. Kendisini tebrik ederim. Emeği geçen herkese teşekkürler” dedi. Çekimleri Muğla’da devam eden Kalk Gidelim dizisinde Canberk rolüne hayat veren Yaran şu şekilde devam etti: “Çekimlerimiz gayet keyifli bir şekilde devam ediyor. Usta oyuncularla aynı kadroda yer alıyorum. Kendimi geliştirmeme çok yardımcı oluyorlar. Paris’teki ödül töreninin ardından Yeşilyurt köyüne dönüyorum. Çekimlerimizin Muğla’da gerçekleşmesi organik beslenmemize de yardımcı oluyor. Şehir hayatından sonra köy hayatı kendimi bulmamı sağladı.” 

30. Best Model Of The World’ün jürisinde dünyaca ünlü modacı Stephane Rolland, Enrico Macias, Dalidanın kardeşi Orlando, Christine Haydar, Christophe Carrer gibi 25 ünlü isim yer aldı.

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…