SİNEMADA STAJIMI YAPTIM

Oyunculuk kariyerine sinema ile başlayan Elif Çapkın, 5. Filmi “KIKİ” için geri sayıma başladı. Bu sezon 3 sinema filmiyle daha beyaz perde izleyicisiyle buluşacak olan Elif Çapkın “Ne kadar, kimden oyunculuk dersi alırsanız alın set görmeden, kamera önüne geçmeden ders bitmemiştir. İyi yönetmenlerden ve ekipten çekimler sırasında en güzel eğitim alınıyor, ilk aldığınız eğitim sadece psikolojik rahatlama sağlıyor” dedi

--------------------------------

100 ADET KİTAP BAĞIŞI YAPTI

Ünlü oyuncu Yeşim Gül oyunculuğunun yanı sıra hayatının önemli bir parçası haline gelen sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya hız kesmeden devam ediyor. Daha önce kimsesiz çocuklar ve sokak hayvanları ile ilgili pek çok sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak Hayata Sarıl Derneği’nin çalışmalarına desteklerini esirgemeyen başarılı oyuncu, anlamlı bir projeye daha katkıda bulundu ve “Çocuklar Gülerse Dünya Değişir” projesi için, 100 adet kitap satın aldı. 

--------------------------------

OYUNCULARIYLA SATILDI

Sinemanın yaptığı işlerle adından övgüyle bahsettiren dahi çocuğu Mustafa Miraç Kaya, bugüne kadar görülmemiş bir duruma imza attı. Senarist, oyuncu ve yönetmenliğiyle önemli bir çıkış yakalayan Mustafa Miraç Kaya, çocukluğundaki kibrit çöpüyle oynadığı “Kiki” eğlencesini korku filmi olarak senaryoya döktü yapımcılığını ve yönetmenliğini de üstlendi. 10 Kasım tarihinde çekimlere start vermek için hazırlanan Mustafa Miraç Kaya, film haberlerinin medyada yer almasıyla birlikte ilginç bir olayla karşılaştı. Genç iş adamı Emrah Akyüz,  senaryo ve oyuncu kadrosuyla filmin tüm haklarını satın almak için talip olunca anlaşma yapıldı

--------------------------------

BENSU’NUN ELİNDEN HAVALANACAK

Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle meme kanserinde erken tanı farkındalığı için hayata geçirilen Pembe Top Sahada projesinin bu yılki gönüllü destekçisi Bensu Soral oldu. Pembe Top, 4 Ekim’de Anadolu Efes Spor Kulübü ve FC Barcelona arasında oynanacak karşılaşmada Bensu Soral’ın elinden havalanacak.

--------------------------------

HEPİNİZE BİR HABERİM VAR

Yasak Elma'nın oyuncusu Nesrin Cavadzade, "Erkek dediğin maymundan hallice olur" sözleriyle magazin gündemine oturmuştu. Son olarak dış görünüşüne dair çok fazla eleştiri alan Oyuncu Nesrin Cavadzade, gelen eleştirilere yanıt verdi. Cavadzade Instagram'dan paylaştığı bir fotoğrafın altına "Çirkin kaşlarıma ve 47 kilo oluşuma gelen yüzlerce yorumdan sonra hepinize bir haberim var; kaşlarımı aldırmayacağım ve kilo almayacağım. öptüm" notuyla paylaştı.Oyuncu Eda Ece'de güzel oyuncunun fotoğrafının altına yorum yaparak destek verdi.

--------------------------------

KÜL & TABLASI

Wilma Elles sevenlerinin karşısına bir kitap birde sinema filmi olarak çıkmaya hazırlanıyor. Wilma Elles Süleyman Soylu'nun da rol aldığı “Ayla” filminde başrol oyuncusu olarak  rol aldı.Altın Kalem ödüllü yazar, Yiğit Caner Ertoşi ile Altın Kelebek ödüllü başarılı oyuncu  Wilma Elles ortak paydaları olan dünyanın ilk olma özelliğine sahip iki okuyucu mecburiyeti gerektiren algoritmalı kişisel gelişim kitabını yazdılar.  Kül & Tablası isimli kitap insan gelişimini ve 3.Göz ilmini ele alıyor. 

--------------------------------

BİTİRİM KARDEŞLER

Kebapçılar dünyasında yaptıkları  yeniliklerle sıkça isimlerinden söz ettiren İsmail ve Ali Kamber kardeşler yine yaptı yapacaklarını. İstanbul’a ciğeri sevdiren kardeşler şimdi de Hatay’ın meşhur tepsi kebabını piyasaya sürdüler. Aksaray’da açrıkları ‘Hatay Tepsi Dünyası’özellikle ünlülerin mekanı haline geldi. Kamber kardeşler,Hababam oyuncuların da yer alacağı görkemli bir açılış yapmaya hazırlanıyor.

--------------------------------

BANU KARACA RÜZGARI

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in terasında hizmet veren “Ouzo Roof Restaurant”, her Cuma Banu Karaca ve her Cumartesi Yorgo ile dünya müziği eşliğinde Ouzo Roof ruhunu yaşatırken misafirlerini ülkeden ülkeye götürüyor.Ünlü sanatçı Karaca, Klasik müzikten Grek müziğe uzanan birçok tarzda ve dilde geniş bir repertuvara sahip.

--------------------------------

ROL NE GEREKİRSE ONU YAPARIM

Güzel oyuncu Belçim Bilgin, ‘Behzat Ç.' dizisinde söylediği şarkılar nedeniyle sesinin eleştirilmesine cevap verdi.Oyuncu, “Birçok kişi yorum yapmış. O parçayı söyleyen, benim oynadığım karakter. Ben şarkıcı değilim, öyle bir iddiam da yok. Rol ne gerektirirse, onu yaparım” diye konuştu. 

--------------------------------

DOLU DOLU

Güzel popçu Tuğba Yurt, yeni albümünü dinleyenlerinin beğenisine sunmak için gün sayıyor .Yurt, 12 şarkıdan oluşan albümünün büyük beğeni toplayacağını iddia ediyor. Dolu dolu bir albümü çok yakın bir zamanda piyasaya süreceğini belirten güzel şarkıcı,’. Umarım her şarkımı sevip eşlik ettiğiniz gibi bu şarkılarımı da seversiniz” dedi.