Hayatınızı sürdürebilmek için bir dereceye kadar bencil olmak zorundasınız. Buna ‘sağlıklı bencillik’ denir. Fakat bir yerden sonra ben yerine biz demeyi, hatta sen demeyi öğrenmelisiniz. Eğer bu şekilde olmazsa bencillik sağlıksız hale gelecek ve size zarar verecektir. Kendinizden uzaklaşarak, başkalarına karşı yabancılaşma gerçekleşebilir. Bunu önlemek için ve sağlıklı bencillik yaşamak için Dünya Değişim Akademisi sizin yanınızda.

Dünya Değişim Akademisi’nde bilimsel tekniklerle uygulanan ‘’Bencilliği Aşma Sanatı’’ Değişim Programı ile sağlıklı bencillik yaşayacaksınız. Yalnızlıktan özgürleşeceksiniz, herkesle bütünlük yaşayacaksınız. Bu bencillik düzeyine gelmek kolay değildir . Bunun için Değişim Sanatı ve Değişim Teknikleri düzenli uygulanmalıdır.

‘’Bencilliği Aşma Sanatı’’ Değişim Programı”nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada bencillik ve bencilliğin nasıl aşılacağı  ile ilgili derin,  kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor.  Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

‘’Bencilliği Aşma Sanatı’’ Değişim Programı ile bencillik ile ilgili doğru farkındalık gelişecektir. Bencillik sağlıklı düzeyde yaşanacaktır. Bencilliği aşmak için önce bencilliğin ne olduğunu bilmek ve onu tanımlamak gerekir. Ancak o zaman ötesine geçebilirsiniz. Bencillik sağduyulu hale geldikçe empati yeteneğiniz güçlenecek. Tatminlik duygusu da güçlenince hayata meraklı gözlerle bakacak ve kendinizi, yaşamı keşfedeceksiniz.

Değişim Sanatı sayesinde özgüveniniz artacak ve yaşamı coşkuyla yaşayacaksınız. İçinizdeki koşulsuz sevgi uyanacak. Bu yetilere Dünya Değişim Akademisi’nde uygulanan ‘’Bencilliği Aşma Sanatı’’ Değişim Programı sayesinde kavuşacaksınız.

Mutlu değişimler..