Müzik Dünyası 

Beste Tolgay’dan Ben Bizi Özledim 

Beste Tolgay’ın ilk şarkısı “ Ben Bizi Özledim” Dijital Platformlarda

Uzun yıllardır sahnelerde dinleyicisiyle bir arada olan Beste Tolgay, ilk şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Beste Tolgay'ın, Seyhan Müzik etiketiyle yayınlanan "Ben Bizi Özledim" isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Sözü müziği Beste Tolgay’a ait olan şarkının Düzenlemesini Serkan Sönmezocak yaptı. Klip Yönetmenliğini ise  Yönetmen: Utku Faik Yılmaz üstlendi. Şarkıda  Violin: Volkan Gümüş ; Klarnet: Göksun Çavdar; Ud: Mustafa İpekçioğlu

Akustik & Elektrikli Gitarlar: Ozan Doğan Ariz; Davul: Alen Konakoğlu ; Melodika: Serkan Sönmezocak

Mix&Mastering: Serkan Kula  Beste Tolgay, yorumcu kimliğinin yanı sıra kendine ait olan Türkçe Pop şarkılarının çalışmalarına devam ediyor. 

****************************************************************

BİLAL SONSES GÖRMEDİM SEN GİBİ 

Bilal Sonses'in yeni teklisi "Görmedim Sen Gibi"  Wovie etiketiyle yayında. Şarkının sözleri Ali Metin'e müziği Murat Güneş'e düzenlemesi Bilal Sonses'e ait.

Söz: Ali Metin Müzik: Murat Güneş Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Lyric Video: Cem Kılıç

GÖRMEDİM SEN GİBİ

Görmedim sen gibi bir hain asla

Aldatan, kandıran hep bir yalanla

Yar beni sevmez, yar bana gelmez

Gelsen de ben öldüm, fayda etmez

Yar beni ağlatır, merhameti yok

Öldüren bir zehir, hiç adalet yok

Ben nasıl sevdim, ah nasıl yandım

Kahroldum derdinden, haberin yok

Anladım yokluğun en acı gerçek

Islanır gözlerim, zor muydu sevmek?

Hasretim sendin, özlemim sendin

Ben sevdim sen buna değer miydin?

Görmedim sen gibi bir hain asla

Aldatan, kandıran hep bir yalanla

Yar beni sevmez, yar bana gelmez

Gelsen de ben öldüm fayda etmez  

****************************************************************

Kim Kimdir ?  

İnci Yazgan 

İnci Yazgan 9 Kasım 1984’te İstanbul’da doğdu. Anne babası Makedonya doğumlu olan İnci Yazgan ilköğrenim ve lise ve lisans eğitiminin ardından son olarak Kadir Has Üniversitesi Kurumsal İletişim Yüksek Lisans eğitimini başarıyla tamamlamıştır. Bir süre Kurumsal iletişim yöneticiliği de yapan Yazgan’ın her daim yapmayı istediği iş medya ve iletişim alanı oldu. Mesleki yaşamına Show Tv stajı ile başlayan Yazgan çeşitli kanallarda haber muhabirliği yaptı. Dönemin en çok sevilen programlarında Tolga Abi ile Hugo Yarışma programında yardımcı sunuculuk yaptı. Dönemin çocuklarının İnci Ablası olarak anıldı.  Bir süre Kurumsal iletişim işlerine yönelip ara verdiği Televizyona ise Woman tv ile geri döndü. Astroloji programı yapmaya başladı. Astroloji dünyasına giriş yapan bu alanda pek çok araştırma yapan İnci Yazgan Astrolog Barış Özkırış’tan Astroloji Eğitimleri aldı. Kişisel gelişim alanı olarak gördüğü Astroloji’yi keşfi sürdüren İnci Yazgan karantina günlerinde Sosyal medya canlı yayınları ve interaktif yayınlar yapıyor. Bu süreçte bu alanda insanların pek çok da sorusu olduğunu keşfeden İnci Yazgan  insanların astrolojiyi burç yorumu olarak değil kendini geliştirmek için kullanmasına yardım ediyor.  Gelecek hayalinde kadınların olumsuz durumlarla baş etmeleri, kendilerinin farkına varıp sevmeleri ve her daim kendilerini geliştirmelerine yönelik bir televizyon programı planlayan İnci Yazgan çok yönlü olarak çalışmalarını sürdürüyor. İnci Yazgan bu mesleğe dair yeteneği , çok yönlü birikimi , kendine özgü sunumu , özgün programcılığı gibi özelliklerinin yanında pozitif enerjisi , ışıltısı ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Tüm bu nitelikleriyle İnci Yazgan gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.

****************************************************************

Ayşe Arslantaş 

Ayşe Arslantaş Kayseri’de doğdu. İlk, orta ve Lise Eğitimini Ankara’da tamamladı.... Gazi Üniversitesi İşletme bölümünden sonra iktisat fakültesini bitirdi. Yüksek lisansımı Mersin Üniversitesinde mesleğiyle de alakalı olması nedeniyle Lojistik Yönetimi bölümünde tamamladı.... Halen yurt

dışında bir Üniversitede çocukluğundan  beri ilgi duyduğu Hukuk Fakültesinde öğrenimi devam etmektedir. 18 yaşından beri Gümrük Teşkilatının çeşitli adlar altındaki Bakanlıkların da ve şu an ki Ticaret Bakanlığında Gümrük Müdürü ünvan'ı ile çalışmaktadır..... Hizmet vermekte olduğu kurumuyla beraber  birçok dernekte ve Vakıfta yönetim kurulu üyeliği, denetleme kurulu başkanlığı, başkan yardımcılığı, şube başkanlığı görevlerini yürüttü. Bu görevlerim sırasında bayan olarak hizmet vermenin onur ve mutluluğunu her zaman yaşadı. Halen Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları yönetim kurulu Üyesi ve İzmir Şube Başkanlığını yürütmektedir... Ayrıca yine gönüllü olarak çeşitli vakıf ve derneklerde sosyal sorumluluk projelerinde yer

almaktadır.  Çeşitli illerde Gümrük İl Müdürlüğü yaptım.... Halen Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge müdürlüğünde gümrük Müdürü olarak görev yapmaktadır. Ayşe Arslantaş mesleğindeki başarısı , çok yönlü birikimi , sosyal sorumluluk projelerindeki aktif çalışmaları , girişimci yönü ve pozitif enerjisiyle dikkat çekmektedir. Ayşe Arslantaş tüm bu nitelikleriyle gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.

****************************************************************

Dicle Dilge Bay 

Dicle Dilge Bay 13 Eylül 1997’de Diyarbakır’da doğdu. İlköğrenimin ardından daha çok küçük yaşta bilinen yeteneği ile Güzel Sanatlar Lisesi’ne başladı. Burayı birincilikle tamamladı. İnönü Üniversitesi Devlet Konservatuvarına dereceyle girdi. Halen Eğitimini sürdürmektedir. Bugüne kadar pek çok yarışmada derece elde eden Dicle Dilge Bay Gençlik ve spor bakanlığının düzenlediği yarışmalarda il , bölge ve Türkiye birincilikleri kazanmıştır. TRT Müzik ve TRT Kurdi gibi platformlarda Sözleşmeli sanatçı olarak yer almaktadır. Bugüne kadar pek çok önemli sanatçı ile ortak çalışmalar yapan Dicle Dilge Bay Er TV’de Türkünağme adlı programı da hazırlayıp sunmaktadır. Çalışmalarını çok yönlü olarak sürdüren Dicle Dilge Bay yeni projeler planlamaktadır. Dicle Dilge Bay bu alandaki yeteneği , özgün yorumu , konservatuvar eğitimiyle de birleştirdiği bu alanda edindiği birikimi ve pozitif enerjisiyle gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.

****************************************************************

Meltem Akgenç 

Meltem Akgenç, 1 Ocak 1991’de Rize Çayeli’nde doğdu. Aslen Rize Ardeşenlidir. İlköğrenim ve lisenin ardından ilk olarak KATÜ Bilgisayar Programcılığı kazandı fakat bu bölümde 1 yıl okuduktan sonra bıraktı. Bir müddet iş hayatına yöneldi. Farklı alanlarda çalıştıktan sonra asıl yapmayı istediği iş olan medya ve iletişime yöneldi ve İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Basım ve Yayım Teknolojileri bölümünü tercih etti. Buradan başarıyla mezun olduktan sonra DGS ile İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümüne geçti.  Meltem Akgenç halen bu bölümdeki eğitimini sürdürmektedir. Meltem Akgenç’in bu bölümü tercih etmesindeki en önemli öncü Karadeniz Müziğinin çok önemli ismi Davut Güloğlu olmuştur. Meltem Akgenç 19 yıl önce hayranlıkla başlayan bu tanışıklığını bugün abim , babam , dostum olarak ifade etmektedir.  Davut Güloğlu’nun Meltem  Akgenç’in hayatında çok önemli bir yeri vardır.  Sanat camiasıyla iç içe  olan Akgenç bu mesleği gerçekten de çok sevmektedir. Gelecekte özellikle Magazin Gazeteciliği alanında ilerlemek isteyen Meltem Akgenç bu alandaki spikerlikten sunuculuğa muhabirlikten moderatörlüğe çok yönlü eğitimlerini ve eğitim planlamalarını sürdürmektedir. Sanat  dünyasının içinde çok küçük yaşlarda yer alan bir isim olarak günümüz magazin programlarına çok daha farklı bir soluk getirebileceğini düşünen Akgenç bu alanda birikimli olarak çalışmalarını sürdürüyor. Meltem Akgenç. Bu mesleğe olan ilgisi , sevgisi , çalışkanlığı , kendine özgü sunumu , araştırmacı yönü gibi özelliklerinin yanında pozitif enerjisi , ışıltısı ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Meltem Akgenç tüm bu nitelikleriyle gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.

****************************************************************

Nihal Adağ 

Nihal Adağ 19 Nisan 1988’de  İzmir Karşıyaka'da doğmuştur. Karşıyaka Anadolu kız Meslek Lisesin'de Grafik tasarımı bölümünü bitirdi. Grafik tasarım ve resim alanında dereceleri vardır. Daha sonra Ege Universitesi basın yayın bölümüne gitmiştir. Manisa'da uzun süre profesörden eğitim almıştır. Daha sonra güzellik uzmanlığı alanında Uluslar arası sertifikasyon programlarını bitirdikten sonra güzellik uzmanlığı eğitmenliği sertifikası alarak İstanbul ve İzmir'de uzun yıllar güzellik uzmanı eğitmeni olarak çalışmaya başladı. Doğal Kozmetikler konusunda bir çok ülkeden uzmanlık belgesi aldı. Doğal reçeteleriyle ve eğitimleriyle bir çok ulusal ve yerel kanallarda radyo kanallarında program konuğu oldu. Ayrıca birçok Dergi ve Gazetelerde Köşe yazarlığı yaptı. Nihal ADAĞ Güzellik Akademisi'nin kurucusudur. Eğitim ve gelişim bitmeyen bir süreç olup Mesleksel gelişimleri takip etmekte alanıyla ilgili Sempozyum Seminer ve eğitimlere katılmakta ve değişiklikleri araştırmaktadır. Sosyal sorumluluk kapsamında yürütmek istediği engelli kimse kalmasın projesiyle alakalı Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Bölümünü halen okumaktadır. Hem Türkiye’de hem de Uluslararası alanda pek çok ülkede  güzellik konusunda birçok kongrede uzman konuşmacı olarak yer almıştır. Türkiye’nin yanı sıra KKTC, GÜRCİSTAN , AZERBAYCAN , UKRAYNA , MACARİSTAN , AVUSTURYA , RUSYA ve İSPANYA’DA güzellik alanında eğitimler vermeye devam etmektedir. GÜRCİSTAN, MACARİSTAN, AZERBEYCAN UKRAYNA 'da düzenlenen 1.Uluslar Arası Acil Tıp ve Aile Hekimliği sempozyumunda ve AZERBEYCAN da düzenlenen 6.Uluslar Arası Karadeniz Aile Hekimliği Kongresinde (GÜZELLİĞİN SIRLARINA ULAŞMANIN YOLLARI) konusunda Eğitimler verdi. Birçok Güzellik uzmanı öğrencisi yetiştirdi ve Öğrencilerine iş imkanı sağladı. Nihal Adağ ayrıca Diamonds Of Turkey Tarafından düzenlenen ödül töreninde Yılın En İyi Güzellik Akademisi Ödülünü kazandı. Kalıcı makyaj mesleki eğitim kitabını yakında yayınlayacaktır. Nihal Adağ bu alandaki yeteneği , çok yönlü birikimi , kendine özgü metodları , alanındaki tecrübesi , iletişimci yönü gibi özelliklerinin yanında pozitif enerjisi , ışıltısı ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Nihal Adağ tüm bu nitelikleriyle gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir. 

****************************************************************

Fulya Güneş 

Fulya Güneş , 12 Aralık 1984’te Ankara’da doğdu. Aslen Nevşehirli olan Fulya Güneş Eskil Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda Aksaray’da okudu. Sunuculuk Fulya Güneş için daha o yıllarda başladı. Okulun pek çok etkinliğinde öğretmenleri sunuculuk görevini Fulya Güneş’e verirdi. Eğitim sonrası bir süre ailesiyle birlikte Almanya’ya giden Fulya Güneş bir süre Almanya’da yaşadı. Sonrasında tekrar Türkiye’ye dönen Fulya Güneş bir seçim kampanyasında da anonslar yaptı. Anonslu bildiriler hazırladı. Fulya Güneş Eskişehir Anadolu Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünü tercih ederek buradan başarıyla mezun oldu. Başkent İletişim Bilimleri Akademisinde Spikerlik , sunuculuk ve diksiyon dersleri aldı. Hem çalışıp hem eğitimini sürdüren Fulya Güneş okul bittikten sonra Meclis Haber Tv de gazeteciler cemiyetinde kısa bir dönem staj ve muhabirlik yaptı.  Basın kartı sahibi olan Fulya Günel  sonrasında Ankara Aşk Fm Asy Medya Grup Radyo on ostim radyoda sunucu asistanı olarak işin mutfak kısmında çalıştı.  Buradan düzgün Türkçesi ve yayıncılığı ile eğitimler için RTÜK’e önerildi.  Sonrasında bir yıldır Türkiyem tv de görev yapan Fulya Güneş  Türkiyem Tv de Nusret Çam ile Gök Ekin programı Tevfik erdem ile Neopolitik programlarını yaptı. Sonrasında İş dünyasıyla Buluşma adlı programı hazırlayıp sundu. Son olarak Çay Tv’de çalışmalarına başlayan Fulya Güneş  bayram sonrasın da yepyeni programlarla  Çay Tv ekranlarında yer alacak. Fulya Güneş bu mesleğe dair birikimi , çok yönlülüğü , ekran ve yayın tecrübesi , çalışkanlığı , kendine özgü sunumu gibi özelliklerinin yanında pozitif enerjisi , ışıltısı ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Fulya Güneş tüm bu nitelikleriyle gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.