Değerli okuyucular,

Koronavirûs nedeniyle evlerine kapanan insanlarımız 2 aya yakındır caddeleri, sokakları ve meydanları boş bıraktılar ve bırakmışlar. Bu fırsatı yerel yönetimler ne kadar değerlendirebildi acaba? Çökmüş yolları veya yapılacak projelerin tam yapma zamanı değilmi? Ve ya halkın refahı ve huzuru için hangi il de yerel yönetimler ( Belediyeler) işe koyuldu? Ve neler yaptılar ve yapacaklar? 

Evet, sorular ve hep sorular... Bu pandemi zamanında yani bu süreç Belediye yönetimleri için büyük bir fırsattır. Yapacak işlerini seçim zamanına bırakmamalı. Şimdi beklemek ve taki seçim zamanı geldiğinde harekete geçmekle hiç kimseye fayda getirmez. Herşey rey değildir. İnsanlar, yapılan  projelere ve hizmetlere bakmaktadır.İlle de bir Başbakanın ve ya bir Cumhurbaşkanın gelmesiyle ve ya emir vermesiylenmi yapılması gerekli.

Çalışkan olan ve halkına hizmet peşinde koşan  Belediye başkanları bu virüs döneminde meydanların boş kaldığı bir dönemde çalışmasını hızlandırmalı. Belediyeler için eski bir devrin kapandığı ve yepyeni bir döneme girdiği bir süreci yaşayacağından dolayı bir kez daha yapacaklarını düşünmeli ve halkına  hizmet  etmeli. Herşeyi yani yapılacak projeleri son dakikaya bırakmayalım. Bu arada Şanlıurfa ŞUSKİ' ye teşekkür ediyorum. Bu pandemi sürecinde Şanlıurfa'da su kesintilerinin olmaması ve olan arızaların erken onarılması adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Herkes üzerine düşen görevini zamanında yapması dileğiyle.

Allah'a emanet olun.