Merhaba sevgili okurlar, yeniden merhaba. Yepyeni yazımla tekrar birlikteyiz. Bu hafta  sizlere  Dünya Değişim Akademisi’nde bilimsel tekniklerle sunulan “Başarı Sanatı Değişim Programı”ndan bahsedeceğim.  

Herkesin başarı kriteri farklıdır. Başarılı olmak için net bir şekilde amacınızı belirlemeniz gerekir. Amaca ulaşmak için de tüm çabaların gerçekleşmesi gerekir. Sahip olduğunuz tüm enerjiyi hedeflediğiniz amaç için kullanırsanız o zaman başarılı olursunuz. Motivasyon, iyi bir planlama, konsantrasyon ve zamanlama başarının bileşenleridir. Motivasyon olmadan verimli olarak çalışamazsınız. İlk adım, hedefe giden yolda istekli olmaktır. İlk önce yapılan işi sevmek gerekir. İkincisi, bu hedefin size nasıl bir yarar sağlayacağını bilmek gerekir. 

Özdisiplin olmazsa başarı yolunda isabetli adımlar atamazsınız. Teorik ve pratik donanım olmadan da başarı gerçekleşmez. Disiplinli çalışmak için olgunlaşmalı ve kişiliğiniz gelişmelidir. Eğer kendi durumunuzu artılarıyla eksileriyle değerlendirirseniz olaylara daha objektif bakarsınız. Böylece performansınız artar, özgüveniniz yükselir ve sorumluluk alırsınız. 

Hataları ve eksiklerinizi görmezden gelmeyin. Onları değerlendirin ki bir sonraki zamanlamada aynı hataları yapmayın. Öz eleştiri yaparsanız hangi durumlarda neden o hatayı yaptığınızı bilirsiniz. Olaylar bazen sizin istediğiniz yönde gerçekleşmeyebilir. Ama ona rağmen doyumlu ve mutlu iseniz, başarılısınız demektir. Eğer hayatı, kendinizi tüm yönleriyle kabul ederseniz başarılısınız demektir.

Doğal, samimi, sade olmak en üstün başarıdır. Hiç bir maske takmadan çevrenizle iletişimdeyseniz, yani kendiniz iseniz, başarılısınız. 

Pes etmeden, her koşulda, engellere rağmen yola devam etmek gerçek başarıdır. Gerçek başarı kendin olmaktır. Başarılı olmak için çalışmak şarttır. Hedefiniz doğru ise, doğru karar vermişseniz ve doğru eylemde bulunuyorsanız başarılısınız. 

Dünya Değişim Akademi’sinde uygulanan “Başarı Sanatı Değişim Programı” sayesinde kendinizi görecek, yeniden keşfedecek ve gerçek başarıyı yaşayacaksınız. Doğru hedefler belirleyerek, doğru kararlar verecek ve doğru eylemlerde bulunacaksınız. 

Varoluş bir oyundur ve bu oyunu kuralına göre oynarsanız başarılı olursunuz. “Başarı Sanatı Değişim Programı” içinizdeki merakı, doğallığı ortaya çıkaracak. Merak ettiğiniz şeylerin peşinden gidince başarılı olacaksınız. 

Bu değişim programı azimli  olmanıza  yardımcı olacak. Başarıyı engelleyen unsurlar ortadan kalkacak ve daha sabırlı olacaksınız. 

“Başarı Sanatı Değişim Programı” sayesinde şimdide kalmanın gücünü yaşayacaksınız. Geçmiş ve geleceği düşünerek enerjiniz tüketilmeyecek. Başarının önündeki en büyük engellerden biri de, geçmişte ve gelecekte takılı kalmaktır. Ancak şimdide kalarak gerekenleri yapabilirsiniz, yarını değiştirebilirsiniz.

Program  8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor ve her çalışmada teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor. Her çalışmada içsel gücün artırılmasına yönelik teorik bilgilendirmeler yapılıyor. Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Değişime açık olmak başarının sırlarındandır. Siz de değişime “EVET”deyin. Kendinizi değiştirin ve o zaman hayatınız da değişecek. 

“Başarı Sanatı Değişim Programı”nı uygulayarak başarının temeli olan değişimi yaşayın. Sitemizden bize ulaşabilir ve Değişim Uzmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.