Bir insanı daha mutlu, huzurlu, sessiz yapan her şey başarı çiçeklerini önünüze serer. Bunlar, yaşamı her an kutlamanıza neden olur. 

Dünya çok güzel  bir yerdir ama acı ve ıstıraplarla da doludur. Bir insan aydınlanmadığı sürece bilinçsiz yaşam da katlanarak artmaya devam edecektir. 

Eğer gevşeme tam olarak sağlanırsa mutsuzluklar ortadan kalkar ve derin bir huzur gelir. Gerçek başarı, kendiliğinden doğal bir şekilde size gelir. Artık kendinizi yıpratmayı bırakın ve kendinize doğru bir yolculuğa çıkın.

Dünya Değişim Akademisinde uygulanan Değişim programları sayesinde iç dünyanızı keşfedecek ve olgunlaşacaksınız.

Dünyevi başarı rekabet ve tüketim kaynaklıdır. Birey bu dünyada tek başına kalsa dünyasal başarı söz konusu olmaz, çünkü kıyas olmaz. Oysa varoluşsal başarı her zaman sizinledir. 

Birinin güçlü olarak başarılı olması için başkaları ezilmelidir, bu yüzden de acılar katlanarak artıyor. Artık varoluşsal başarıyla gurur duyma zamanı gelmiştir. İç dünyanızı yeniden keşfetmek, kendinizi bulmak, doğal ve olduğun şey olmak sizi varoluşsal başarının zirvesine taşır. 

Dünyasal düzeyde egonun etkisi altındasınız ama varoluşsal düzeyde sadece saf öz vardır. Sadece var olduğunuz için nedensizce mutlusunuz. 

Kendiniz olarak hareket edince başarı ile dolacaksınız. Varoluşsal çiçek açınca o sizi artık hiç bırakmayacak. Varoluş bir kutlamadır ve bu kutlamaya katılmak gerçek bir başarıdır. 

Doğaya aykırı olan her şey başarısızlığa neden olur ama varoluş ile birlikte akmaya başlayınca hayattaki güzelliklerin tadını çıkarmaya başlarsınız. Eğer varoluşun akışında olursanız gerilim ortadan kalkar. 

Endişe, gerilim ve korkuların nedeni doğaya aykırı davranmaktır. Başarılı olmak için mücadele ederken gergin, kaygılı, ve mutsuz bir insan hâline gelirsiniz. Iyi niyetler başarılı olmak için yeterli değildir. Iyi ve kötü göreceli kavramlardır. Birisi için iyi olan şey başkasi için kötü olabilir. 

Gevşemekte başarısız kişi, gerçek ten başarılı olamaz. Gerçek başarı rahatlama ile başlar. Sürekli çabalamak saplantı haline gelmiştir. 

Artık dünyasal başarı için zamanınızı boşa harcamayın, gevşemeye başlayın ve sabırlı olun. Varoluşsal başarıya ulaşmak için sağlıksız hayat tarzınızı değiştirin ve doğal yaşama adım atin.