DEP eski milletvekilleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde propaganda gezilerinden sonra kendilerine nasıl bir misyon yüklenmişse, Türkiye'yi uluslararası platformda temsil etmeye kalkıştılar?

Bir siyasi parti bile değiller, sadece eski parlamenterler olarak AB ülkeleri büyükelçilerini hangi sıfatla toplantıya çağırdılar?

Türk Dışişleri ve Avrupa'nın önde gelen ülkeleri katılım seviyeleriyle gerekli cevabı verdiler.

DEP eski üyeleri, Türkiye'de iki başlı bir görüntü verme hevesi içindeler?

Bu en tehlikeli bir davranıştır.

AB'li diplomatlar sağduyulu davranmış ve "terörü lanetleyin" demiş olmalarına rağmen, eski DEP'liler bu tür bir beyandan açıkça kaçınmışlardır.

Baş terörist, bebek katili herhalde kendilerine bu hususta yetki vermemiştir?

Yıllarca teröristler bu siyasileri baskı altında tutmuştur.

Türkiye'yi parçalama mücadelesini sürdüren dış güçlerin hizmetindeki işbirlikçiler, siyasi olsun, işadamı olsun veya sanatçı olsun teröre karşı açık tavır almamışlardır.

Şimdi yine görünen o ki eski DEP'li vekiller kendilerine önemli bir misyon yükleyerek Türkiye-AB ilişkilerini de yönlendirme çabası içine girmişlerdir.

Türk düşmanları aleni olarak yapamadıklarını bazı piyonları kullanarak hedeflerine ulaşmaya çalışıyorlar.

Türk milleti ve onu oluşturan unsurlar son zamanlarda Doğu ve Güneydoğu bölgelerimizde tırmandırılmaya çalışılan terör ve sabotaj eylemleri karşısında sergiledikleri cesur duruş ve yürekli tepkilerle Türk Milleti'nin bölünmez bir bütün olduğunun en güzel örneklerini verdiler.

Bölücülüğü kabul ettirmeye çalışanlara karşı, toplumumuzun tüm kesimleri duyarlı olmalı ve seslerini cesaretle yükseltmelidirler.

Hayat bir aynadır. Ona gülerseniz o da güler, somurtursanız o da somurtur.

Dr. Victor Poşe