Muhteşem bir Mayıs ayına girdik, Hıdrellez’in, baharın, anneler gününün tüm  güzellikleri çoğaltan özel günlerin böylesi toplandığı zamanları doğru değerlendirelim...

Enerji dolu hareketli, pek çoğumuzun içinde bulunduğu koşulları değiştirmek isteyeceği bir döneme girdik, hak edenlerin arzu ettiği tüm güzelliklere erişmelerini dilerim.

Bu ay içerisinde karar vermekle ilgili zorlandığınız konularda bir adet florit taşını üçüncü gözünüzün üzerine yerleştirin, nefes egzersizi yapın ve niyetinize odaklanın sakince gözleriniz kapalı bir şekilde bekleyin, niyetinizle ilgili cevap size gelecek, yine aynı şekilde merak ettiğiniz konularla ilgili sorular sorup cevaplarınızı alabilirsiniz.

Yine bu ay içerisinde tarçın çubukları kaynatın kokusu evinizi sarsın, suyunu çiçeklerinizi sulamakta kullananilir yada içebilirsiniz.Kaynattığınız tarçın çubuklarını bir kese içerisine koyun, sitrin taşı, biraz bozuk para, pirinç, mıknatıs ilave edin, her an bolluk ve bereket içerisinde olduğunuzu imgeleyin daha sonra kesenizi bir ip yardımıyla camdan yada balkondan dışarı sarkıtın böylelikle bir para mıknatısı hazırlamış olacaksınız .

Yine bana en çok sorulan konu ile ilgili küçük ip uçları vereyim, konu tabiki aşk.

Aşk insanlık tarihi boyunca hayatımızın merkezinde olan en güçlü duygudur. Kah uğruna savaşlar yaşanmış kah uğruna romanlar, şiirler, şarkılar yazılmış, ilahinin insanda tecelli ettiği ölümsüz nefesidir. Bu anlamda yaşamınıza aşkın güllerini davet etmek istiyorsanız öncelikle samimiyeti, beklentisiz olmayı ve dönüşmeyide davet etmiş olduğunuzu bilmelisiniz.

Bu anlamda temiz bir mendil üzerine bir kaç damla günnük yağı, kalbinizin üzerine bir kaç damla gül yağı, pembe kuvars ve altın bir obje( yüzük, küpe vb), koyun ve gerçek aşkı rüyanızda görmeye niyet ederek uyuyun, rüyanızda gördüğünüz kişi, obje vb tüm detaylar size özel anlamlar taşır bu gözle rüyanızı yorumlayın...Yaradan sonsuz güzelliği ve bereketiyle yaşamınıza ışık’lar saçsın. Sevgiyle.