AZMAK NEHRİNDE ZOR ANLAR

TRT1 ekranlarının en sevilen dizisi “Kalk Gidelim” tüm heyecanıyla çekimlerine devam ediyor.Yerli ve yabancı Turistin uğrak yeri olan Muğla’da çekimlerini gerçekleştiren dizinin yeni bölümünde azmak nehrinde çekimler yapıldı. Dizinin Meryem’i Aslı Omağ’ın rol gereği azmak nehrinde ki boğulma sahneleri çekilirken talihsiz bir olay yaşandı. Bir Yabancı turistin Aslı Omağ’ın gerçekten boğulduğunu sanarak, çekimlerin ortasına dalıp, kurtarmaya çalışması tüm ekibi şaşırttı Ve bir süre çekimlerin uzamasına neden oldu. 

İŞ YEMEĞİ

Güzel oyuncu Elçin Sangu, önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Öğle saatlerinde Galliard Restorant'ta iş yemeği için  gelen Sangu, yaklaşık 2 saat sonra mekandan ayrıldı. Mekan çıkışında muhabirlerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen güzel oyuncu, “Yeni dizimizin çekimleri çok güzel gidiyor. Bugün bir toplantı için buraya geldik. Şimdi tekrar sete dönüyorum'' diye konuştu.  

YOĞUN İLGİYLE KARŞILAŞTI

Son olarak ‘Kadın’ dizisinde Şirin karakteriyle ekranlara gelen güzel oyuncu Seray Kaya, önceki gün Aqua Florya AVM’de görüntüledi. Ailesiyle birlikte alışverişe gelen ve alışverişin keyfini çıkaran genç oyunu, alışveriş turu boyuncu hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

OYUNCULUĞA SOYUNDU

Sosyal medya fenomeni Kırmızı Oje Oyunculuğa adım  atıyor."Sen Benim Cocuklugumsun" Romantik Komedi sinema filmi için sözleşme imzalayan Sosyal medya fenomeni çekimler için gün sayıyor. Yapımcılığını Medet Dolas ve Yasin Yıldırım'in üstlendiği sinema filmi Yurtta yetişen ve çok başarılı olan bir sanatçının hayat hikayesini anlatmakta,

YAPIMCI OLDU

Avrupa nin ünlü Menajerlerinden Selcuk Büyükcukurlu digital platformlarda yayına başlayan İstanbul’un Roman çocukları dizisinin yapimcılığının yanı sıra 2021 de Türkiye’de (İstanbul’da) kalite olarak ilk olacak bir kayıt stüdyosu projesiyle sürprize hazırlanıyor.

YERLİ SHAKİRA

Yakın çevresi tarafından yerli Shakira olarak da anılan fakat kendisi için modern Arabeskçiyim diyen Asya Akın ilk yaptığı single “Yakın Ama”dan sonra özüne döndüğünü cover bi parça Emrah’ın klasik ve özel şarkılarından Birisi’ne akustik bi yorum yapıp kliplendirdi.

DENİZDEN BABAM ÇIKSA YERİM!

Eski manken Gizem Özdilli, önceki gün Aqua Florya AVM'de görüntülendi. Yakın arkadaşlarıyla akşam yemeği için bir araya geldiğini belirten Özdilli, arkadaşlarını beklediği esnada kısa bir alışveriş turu yaptı. Meos Balık’ta yemek yiyen Gizem hanım restoran çıkışı şöyle konuştu: ''Pandemiden dolayı uzun zamandır arkadaşlarımla bir araya gelemiyorduk, pandemi süresince en çok özlediğim şey ise balık restoranı diye bilirim. Beni bilen bilir denizden babam çıksa yerim.'' diye konuştu.

FIRSATI DEĞERLENDİRDİM

Güzel şarkıcı Günel Zeynelova, geçtiğimiz gün Vadistanbul'da bulunan Michella restorantta objektiflere takıldı. Alaçatı da tatil yaptığını ve tatil sonrası enerji depoladığını dile getiren sanatçı "Herkes tatilden döndü bende fırsattan istifade ederek tatile gittim. Boşluktan faydalandım, kafamı dinledim, bana çok iyi geldi" diye konuştu. 

HEDEFİ 12’DEN VURDU

Pandemi dönemimde sahne çalışmalarına zorunlu olarak ara veren Nil Ulusoy Tik Tok’da önce kadın, sonra erkek sesiyle paylaştığı ‘Cemal Abi’ videosuyla fenomen oldu. Ardından bu konsepti şarkı ve klip olarak da hayranlarının beğenisine sundu.

TUNCER, NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Kadına şiddet ve çocuk istismarına dikkat çekmek için şiirler yazan ve sosyal sorumluluk projelerine imza atan şair ozan Abdurrahman Delen, oğlu Samet Can’ı Elif Aydın ile evlendirdi.Covid-19 kurallarına uyularak yapılan düğünde, nikah şahitliği de yapan Mahmut Tuncer sık sık sosyal mesafe ve maske takma konusunda düğüne gelen misafirleri uyarmayı ihmal etmedi.

MELODİ RÜZGARI

Müzik dünyasının sevilen ismi Melodi, yeni teklisiyle hayranlarına yeniden merhaba dedi. Güzel şarkıcının ‘Promosyon’isimli çalışması sosyal medyaya rekora koşuyor. Akdeniz Üniversitesi İngilizce Dili Edebiyatı 2.sınıf öğrencisi olan 21 yaşındaki başarılı şarkıcı Melodi, Sözü kendisine, müziği Ateş Berker Öngören’e ait olan ‘Promosyon’şarkısının klibini İstanbul’da çekti.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Sinema dünyasının sevilen isimlerinden İncilay Özdemir, yeni sinema filmi için kolları sıvadı. Güzel oyuncu Esat Şekeroğlu’nun yönetmenliğini yapacağı filmde hayranlarının karşısına çıkacak.Bir süredir setlerden uzak kalan Özdemir,’Çok güzel bir senaryo.Filmin büyük ses getireceğine inanıyorum’dedi.