Sevgili Önce Vatan Gazetesi'nin Değerli Okuyucuları Merhabalar;   

Hakan Solaker Project,  Sinema Güzeli Yarışmasını 18 Mart'ta Ataşehir Sheraton Otel'de gerçekleşecek. Sinema Güzeli Yarışması'nın sahibi olan ve başkanlığını yürüten organik magazinci ve usta duayen Gazeteci Hakan Solaker  ve  Azerbaycan temsilciliği yürüten Can Media Group'un sahibi, Oyuncu ve Sunucu  olan Aysel Nazım'ın davetlisi olarak Bakü'ye  giden jüri üyeleri Engin Çağlar, Didem Taslan, Aleyna Solaker, Kıvanç Terzioğlu, Nuri Alço, Nesli Özsoy, Can Özsoy ve  Alper Sürücü Azerbaycan seçmelerini  10 Şubat gecesi Grand Neon'da Neşve Azerbaycan'ın baş sponsorluğunda  gerçekleştirdi. Bunun yanısıra tüm konukların konaklamasını Sky Hotel, uçak biletlerinide Kalyon Tour üstlendi. Hepsine teker teker teşekkür ederken ayrıca asla unutmadan geçemeyeceğim sevgili dostum Toğrul Hacıyev ve Elik’ede sonsuz teşekkür ederim. 

Sinema Güzeli Azerbaycan Finalinin kazananları Fidan Qasimova, Cemile Haciyeva, Elsever Rehimov ve Cavidan Kesemenli oldu. Bu finalistlerin sanat koçluklarını ise; Anar Heybetov, Zümrüd Quasımova, Resad Kesemenli, Çimnaz Sultanova, Ceyran İşgender ve Rufat Nazar yaptı. Toplam 12 kişiden oluşan yarışmacılar içerisinde 6 kız 6 erkek ve 6 sanat koçu bulunuyordu. 

Hakan Solaker yaptığı açıklamada "Sinema Güzeli yarışması Türkiye, Avrupa ve Azerbaycan olmak üzere kesinlikle akademik eğitimi almış ve almakta olan adaylardan gerçekleşecektir. Katılımlar kesinlikle hiçbir ücret karşılığında olmayacaktır. Sinema ve dizi sektörüne gönül vermiş genç kardeşlerimiz akademik eğitimini almış ya da almakta olması yeterli olacaktır. Bağlı bulundukları oyunculuk akademileri bu konuda yarışmacılara katkıda bulunacaklardır.''  dedi.

Saygılarımla...

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın...