Osmanlı işgalcisi batılı güçler ve Rusya vb. ülkelerin Bugün ki İran’da zorla kurdurduğu Kürt devletini İşgal güçleri çekildikten kısa bir süre sonra yerle bir eden ve çocuk, kadın, yaşlı, erkek gözetmeden ortadan top yekun kaldıran İRAN…!!! 
Halepçe’de Kürt halkını ortadan kaldırmak adına kimyasal silah kullanarak insanlarla birlikte börtü böceği bile katleden Irak devrik lideri ABD üretimi Saddam’a ses çıkartmayan…!!! 
Kuzey Irakta kurulan Peşmergeyi petrol anlaşmalarından hemen sonra kaosun kucağında bırakan ABD’ ye suspus olan…!!! 
Büyük İsrail’in hedefleri doğrultusunda kapı kulları olan ABD ve AB gibi Sömürgeci güçlerin yepisyeni sömürgeler yaratmasına alkış tutan…!!! 
Adına ARAP BAHAR diyen…!!! 
Eyyy sokaklara dökülüp Kobane diye çığlık atan sevgili ülkedaşlarım, hısım, akrabalarım ---- Musul’da, Kerkük’te, Zaho’da, Dohuk’ta, Kürt – Türk – Arap yokmuydu…!!! 
... Bu bir işgal, bu bir sömürge yaratma, bu bir böl parçala yok et yada yönet programının sonucudur.. 
Mesele ne demokrasi, ne özgürlük, ne idare şekli nede halkın sosyal refahıdır.. Mesele sadece ENERJİ KORİDORUNUN BOŞLATILMASIDIR…!!! 
Adamlar kılını bile kıpırdatmadan, tek bir can feda etmeden kardeşi kardeşe kırdırarak enerji koridorunu boşaltıyorlar.. Kim var Kobane’de?? -----
Kürt, Arap, Türk??? Kim var?? An itibarı ile hiç kimse yok.. Kent bomboşşşş… Evet birileri var vaktiyele ağaların dağlarda beslediği eşkıyalar gibi çıkar çevreleri tarafından beslenen Terör terörist var ne yazık hepside Müslüman…!!!