Bu yıl başlar başlamaz çok şehit verdik. Analar ağlamasın yeter artık!

Esed'i azdıran ortak belleyen hainlerin eseri değil mi bu? Rusya'dan herşey beklenir. Bunu bilmeyen mi var? TSK’ ya haince saldıranların eseri değil mi? Sonuçta şehit olan 33 askerimiz, bizim evlatlarımız, kardeşlerimiz değil mi? İçimiz acıyor!

Buna dur diyebilmenin bir yolu yok mu?

Neden bitmiyor bu diyorsunuz değil mi? Devlet büyüklerimize seslenmek, haykırmak istiyorsunuz.. Ne şekilde olursa olsun buna savaş mı deniyor? Diyorsunuz ya! O zaman birlik olma zamanı.

Bu vahşeti istemeyenleri bir yana bırakarak ve kürt, arap vs kimliklerini incitmeden, meşru olmayan yahudi lobilerinin iş birlikçileri nereye istiyorlarsa defolup gitsinler.. İdlib'de Esed rejimini, Rusya ve İran destekli güçler bu saldırılara derhal son vermeli, verdirilmeli.

Sorun ekonomik ise, sosyal ise bir derece anlayabilirim. Fakat sorun daha büyük ve 100 asırdır Türkiye’yi bölmeye, içten içe çökertmeye çalışılıyorlar. Amaçları iç savas, kaos yaratmak. Fetö’cülerin ikinci 15 Temmuz darbesi hazırlığında oldukları bilgileri geliyor deniliyordu. Onlara meydan vermemeliyiz.

Fakat bizim evlatlarımıza nerede alçakça saldırıp, şehit edip, evlerine ateş düşürüp yürekleri yaktılar?

Siyasilerimiz ellerini taşın altına koymalı. Biz bu olayların neresindeyiz? Diye kendilerine sorsunlar ve samimi olsunlar..

Siyasi kimliklerini ön plana çıkarmak yerine, kenetlenip tek yürek olarak ‘’Önce Vatan’’ demeleri gerekirken düştükleri duruma bakın..

Halen aramızda hainlere destek verenler varken, devletinde en yegâne görevlerinden biri iç güvenlik sorununu çözmektir. Bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet edenler, elbet bir gün ekmek yedikleri yerden kurşunda yerler.

‘’Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez’!’ Diyorsunuz ya.. Evet katılıyorum ama içim acıyarak. Çünkü ateş yine düştüğü yeri yakacak..! Geride kalan gözüyaşlı, anne babalar, eşler, kardeşler, ve çocuklar hayatları boyunca unutmayacak..

Utanıyorum Şehidim! Utanıyorum! Yemekten, içmekten, senin annen ağlarken gülmekten utanıyorum! Sanma ki; unutuyor, unutturuyoruz. Unutanları barındırmaktan utanıyorum. Sen; Vatan için, bizim için Şehit olurken, seni görmezden gelenlerden utanıyorum.!

Hasret Dilek Delier