Karagümrük karşısında ki ilk 11'i gördüğümde "işte ideal 11'imiz işte bu" dedim. İleri uçta Samatta'nın gelmesiyle tam anlamıyla takım olabildik.

İlk 15 dakikada maça ağırlığını koyan, gol yollarında daha etkili olan Fenerbahçe vardı. 5. dakikada Lemos'un kafa vuruşu direkten döndüğünü de belirtelim.

Futbol adına her şeyi yapan Fenerbahçe, 25 dakikada Samatta'nın vuruşuyla aradığı golü buldu.  Maçın ikinci yarısında topa daha çok hükmeden ve gol arayışlarına devam eden Fenerbahçe vardı.

Samatta attığı gollerden ziyade, oynadığı futbolla da doğru tercih olduğunu gösterdi. Veda Muriqi'nin boşlunu nasıl dolacak diye düşünürken Samatta bu akşam gol yollarında ne kadar etkili olacağını göstermiş oldu.

Karagümrük bu akşam kazandığı iki penaltı pozisyonu da doğru karardı. Futbolda "Atanında tutanında iyi olacak" lafı bir kez daha tekerrür etmiş oldu.

Fenerbahçe artık takım olma yolunda her hafta üzerine ekleyerek devam ediyor. Haftaya  daha iyi olacağına inanıyorum. İnanıyorum ki Fenerbahçe taraftarlarının özlem duyduğu güzel futbola bu sezon doyacaklardır. Tekrar Fenerbahçe camiasını 3 puan için tebrik ediyorum.