Evet, bugünlerde bir gündem var matematiksel, gözlemlere verilere dayanarak artık net bir şekilde Dünya’nın bahsedildiği gibi 23.000 km çapında bir küre olmadığı teknik olarakta ıspatlanmış durumda.

Eğer Dünya 23.000 km çapında bir küre olsaydı yine bu küreyi ortaya atan  Pisagor matematiğine göre 7.500 km de Dünya’yı kenarlarından bükük görmemiz lazım ama, balonla 33,000 km ye çıkılıyor, aşağıda Dünya düz ve kenarlardan bir ovallik görülmüyor. 16.000 km Conorcde uçuşu vardı eskiden, 12 saatte tüm Dünya’yı turluyordu, o eski uçuşlara ait videolar var nette bulabilmek mümkün 16.000 km de uçarken aşağıda Dünya düz kenarlardan bükük değil.

Gökyüzünde hemen hemen hiç uydu yok gökkubbe sert olduğu için, çanak anten uyduları yerine Nicolas Tesla’nın icadı gibi, dev çanaklardan gökkubbeye yansıtılan, görüntü kanalları var, eğer uydu olsaydı gökte çanakanteniniz ile ay arasında bir kerede olsa bir uydu görmeniz gerekir, görmediniz çünkü yok.

Şimdi Nasa 650.000.000 milyon km öteki Jupiter’e uydu gönderdik, 55.000.000 milyon km ötedeki Mars indik, 400.000 bin km ötedeki Ay’a gittik diye dursun.Bunların hepsi delilleri red edilmiş durumda. Hollywood stüdyosu kurması lazım Nasa’nın Ay’da Mars’ta Ve Jupiter’de böyle video kayıtlar çekebilmesi için, Zaten iki gün ciddi astronomi yapan biri, Van Allen kuşağının aşılıp hiçbir gezegene gidilemeyeceğini mümkün olmadığınıbilir.

Ki Kuran-ı Kerim Ay ve Güneş dışındaki her şeye yıldızlar diyor, bilim adamları da 600 milyon km ötedeki Jupiter’in ışık saçtığı için küre gözüktüğünü ve bir yıldız olabileceğini iddia ediyor, yine aynı batının bilim adamları Venüs Merkür gaz gezegendir diyor. Gaz ışık saçan bir şeye gezegen demek doğru mu.. Gezegen deyince insanın aklına taş toprak bir şey olgu geliyor oysa.

Şimdi gelelim bu Astronotlar Ay’a bile gidilemediğine göre ne iş yaparlar;

Sadece o Astronot kıyafetini bile giymeden teknolojik balonla atmosferde yerin,  45-50 bin km yukarısına çıkabilirler, bizlerde o kadar olmasa da uçakla o benzeri yüksekliklere çıkabiliyoruz. Nasa’nın uydu canlı yayınlarını izleyin bazen altta evler denk geliyor. Uçaktan çekilmiş görüntüleri uydudan çekilmiş diye kenarlarından bükük canlı yayın diye servis ediyorlar. İnsanımız iyi gözlemlerse Astronot diye bir meslek, yer çekimsiz ortam yokturu, varsa da gidilememiştiri bulabilir.