Zülfikar İrencin ve Mustafa Özarslan ‘’Halay’’ Şarkısı Yayında! 

Son dönemde adından sıkça söz ettiren, türkülere farklı bir yorum katan, 25 yılını müziğe adamış Zülfikar İrencin, yeni tekli çalışması “Halay”ı yayımladı. Zülfikar İrencin’in, Mustafa Özarslan ile düetiyle ortaya çıkan “Halay”, Grand Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımlandı. parçanın ortaya çıkış hikâyesine ve pandemi döneminde sanatçıların yaşadığı sıkıntılara değindi.

“BİZ YİNE TÜRKÜLERİMİZİ SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Pandemi döneminde destek alamayan meslektaşlarının birçoğunun bu süreçte hayatlarına son verdiğini ifade eden İrencin, “Pandemi süreci, birçok insan gibi beni ve bütün meslektaşlarımı da fazlasıyla etkiledi. Maalesef bütün toplumsal olaylarda en çok etkilenen sektör eğlence sektörü. 1 yılı aşkındır sahne alamadığımız gibi, herhangi bir destek de alamadık. Maalesef evine ve ailesine bakamayan meslektaşlarımın birçoğu bu süreçte hayatlarına son verdiler. Biz, zor da olsa bir hayat mücadelesi veriyoruz ama inanıyorum ki mutlaka her şey yoluna girecek. Ve biz yine türkülerimizi söylemeye devam edeceğiz” dedi.

“Halay”ın çıkışına ilişkin açıklamalarda bulunan İrencin, “Yeni halay eserimiz, sevgili arkadaşım Ozan Koç'un güzel bir halay çalışması olduğunu söylemesi ile başladı. Dinledim ve hoşuma gitti. Sevgili Mustafa Özarslan abim ile görüştüm ve kendisine ‘düet için destek olur musun?’ diye sordum. Sağ olsun o da bana hem sesiyle, hem de klipte oynayarak desteğini esirgemedi” diye konuştu.

EYVAH! YİĞİT SARIKAYA

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar mezunu olan YİĞİT SARIKAYA eğitimcilik tutkusundaki idealistliğinin peşinden  giderek, Şırnak iline öğretmen olarak atanmış, iki yıl görev yaptığı Güzel Sanatlar Lisesinin aynı zamanda kurucularından olmuştur.

Başarılı bir Solist olmasının yanında Uludağ Üniversitesinde Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı bölümünü Baş Kemancı olarak bitirerek, kemana olan tutkusunu tescillemiştir. Çeşitli orkestralarda solist ve baş kemancı olarak deneyimini zirveye taşımış ve müzik aşkıyla beraber duygularını  şarkılarıyla harmanlayıp siz sevenlerine ulaştırmaktadır.

Gerek müzikal bilgisiyle, gerek keman, piyano ve canlı sahne performanslarıyla sevenlerine müzikal şölen sunmuş ve sunmaya devam etmektedir.

Müzik sektöründeki serüvenine; Sözü-Müziği EROL ÖZDAMAR’a ait,

Aranjesini SEMİH GÖNDER'in üstlendiği, Yönetmenliğini ise; ALİŞAN GÜNAY YILDIRIM’ın yaptığı “ EYVAH “ adlı projesi 

DİGİLİNE YAPIM PRODÜKSİYON etiketiyle siz sevenleriyle buluşturuyor

VEDAT VURAL - 'SEN BENDE ÖMÜRLÜKSÜN' Yayında! 

Karadeniz müziği tutkunu, genç ve yetenekli müzisyen Vedat Vural ilk tekli çalışması 'Sen Bende Ömürlüksün'ü Boss Records etiketiyle müzikseverleirn beğenisine sundu. Aslen Karadenizli , 10 yaşında bağlama, 18 yaşında kemençe çalan ve Ege Üniversitesi konservatuarı mezunu Vedat Vural çocuk yaştan itibaren bir müzik tutkunu. Daha Önce 'Baber' isimli müzik grubunda kemençe ve vokal olarak görev alan genç sanatçı sonrasında bir çok müzik grubu ve sanatçıya sahne çalışmalarında eşlik etmektedir.

Uzun süredir üzerinde çalıştığı ilk tekli çalışması 'Sen bende Ömürlüksün' ün sözleri ünlü radyocu Duygu Atakan, müziği Ercan Savtekin'e ait, projenin prodüktörü ve aranjörü ise usta isim Alper Atakan'dır. Genç ve yetenekli müzisyen Vedat Vural'ın Boss Records etiketi ile dinleyiciyle buluşturduğu ilk çalışması 'Sen bende Ömürlüksün' başarılı yönetmen Halil Güzel tarafından İstanbul'da bir plato da kliplendirildi. 

HAZAL TAHTACI - GEL BARIŞALIM ARTIK

90'ların hiti GEL BARIŞALIM ARTIK genç yetenek HAZAL TAHTACI yorumuyla yepyeni bir pop-rock şarkı artık. Şarkının orijinal düzenlemesini yapan TURHAN YÜKSELER 2021 model dokunuşuyla şarkının enerjisini bambaşka bir noktaya taşıdı. Sözü ve müziği SEZEN AKSU'ya ait GEL BARIŞALIM ARTIK'ı genç ve dinamik enerjiyle HAZAL TAHTACI yorumuyla duyacaksınız. İlk olarak 1994 yılında Sertab Erener‘ den dinlediğimiz GEL BARIŞALIM ARTIK 'ın yönetmen koltuğunda Mehmet Ali Ergin oturuyor. Kariyerinin ilk merhabasına hazırlanan HAZAL TAHTACI, teklisinde  Turhan Yükseler, İsmail Soyberk, Mert Türkmen, Gültekin Kaçar ve New World Strings Yaylı grubu gibi değerli müzisyenlerle çalıştı.

‘GEL BARIŞALIM ARTIK’ Seyhan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.

Çağla Korkmaz'ın "Eyvah" isimli yeni single'ı yayında

Çağla Korkmaz, sözü ve müziği kendisine düzenlemesi ise Barış Korkmaz’a ait “Eyvah” isimli yepyeni single çalışmasıyla 21 Mayıs Cuma günü tüm dijital platformlarda yerini alıyor!

1992 yılında Esslingen (Almanya) şehrinde dünyaya gelen Çağla Korkmaz müzik eğitimine 6 yaşında Stuttgart’ta başladı. Ali Alagöz’den 8 yıl bağlama dersleri aldı. 2012’de Stuttgart Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşen “Bölgesel Gençler Enstrümantal ve Vokal Müzik Yarışması”nın bağlama kategorisinde birinci oldu. 2013 yılında İTÜ Türk Musıkisi Devlet Konservatuarı’nın yabancı uyruklu ses eğitimi sınavını kazandı ve 2018 yılında bu bölümden mezun oldu. Etnik ve popüler tarzda müzik çalışmalarına devam eden sanatçı şimdilerde yepyeni şarkısının heyecanını yaşıyor. Ne kadar istense de bazen vazgeçmenin mümkün olmadığını anlatan şarkı aynı zamanda bir tür yalvarış ve tükenmişlik manifestosu niteliğinde. 

Çağla Korkmaz’ın yepyeni single’ı “Eyvah”ın video klibini MuzikPlay kanalında bulabilirsiniz.

Gökay Yıldız’ın İlk Teklisi ‘Tut Elimden’ Tüm Dijital Platformlarda Yayında!

Genç müzisyen Gökay Yıldız sözü kendine ait olan teklisi, Tut Elimden’i Müzikseverlerin beğenisine sundu. 

21 Yaşında çıkardığı teklisiyle dikkatleri üzerine çeken müzisyen şarkıyı geçen yıl trafik kazasında kaybettiği kuzeni Enis Şenel’in anısına ithaf ettiğini belirtti.

 Şarkının müziği ise yine sanatçıya ve Ömer Uçar’a ait. Şarkının düzenlemesini Ömer Uçar, Mix-Masteringini ise Mesut Uçar üstlendi. Tut Elimden’in klip çekimi Studioblackpine ve Balat’ta gerçekleşirken yönetmen koltuğuna başarılı klip yönetmeni Buğra Karaçam oturdu.

ALYA "İSTANBUL DÜŞÜYOR"

MURAT DALKILIÇ'IN YENİ GÖZDESİ YENİ TEKLİSİ "İSTANBUL DÜŞÜYOR" İLE MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU. 

Başarılı sahne performanslarıyla adından sıkça söz ettiren pop müziğin genç ismi Alya "İstanbul Düşüyor" isimli yeni teklisini müzikseverlerin beğenisine sundu. 

Yapımcılığını Murat Dalkılıç'ın üstlendiği şarkının söz ve müziği Zeki Güner 'e ait. Şarkının video klibi Elif Demiralp yönetmenliğinde çekildi. 

İstanbul Düşüyor 'un video klibi için yaklaşık 1 buçuk aylık eğitim alan Alya, "Benim için çok özel bir çalışma oldu. Klip için lirik dans eğitimleri aldım. Murat Dalkılıç'ın desteği ile gerçekleştirdiğimiz bu proje için çok çalıştık. Umarın dinleyenlerin de keyif aldığı uzun soluklu bir şarkı olur dedi.