Yiğit Sarıkaya Ezberleri Bozmaya Geliyor! 

Pop müzik hayatına 2018 yılında ‘’Yakın Yıkın’’ isimli şarkısı ile giriş yapan Yakışıklı müzisyen Yiğit Sarıkaya işin mutfağından geliyor! Eğitimini müzik öğretmenliği alanında tamamladıktan sonra sahne hayatını yoğunlaştı. Bir çok şehirde sahne alan başarılı yorumcudan müzikal single geliyor. Keman sololarının olduğu yeni şarkısı iddalı klibi ile geliyor. Çocuk yaşlardan keman çalmaya başlayan Yiğit akustik performanslarıyla YouTube kanalında müzik severlerle buluşuyor.  Yeni çıkartacağı ‘’Cehennemi Yakıyor’’ isimli şarkının sözü ve müziği kendisine ait.

MURAT BOZ'DAN YENİ SİNGLE!

Başarılı müzisyen Murat Boz yeni single çalışması “Sevgilim'le müzikseverlerle bir kez daha buluştu. Can Kenarım', “Kalben” ve “Gece” ile 2020'de zirveden inmeyen Boz, 14'üncü single çalışması 'Sevgilim'le 2021'de de zirveye aday. Sözlerine Türk müziğinin başarılı ismi Yıldız Tilbe'nin imza attığı 'Sevgilim'in müziğini ve düzenlemesini Devrim Karaoğlu yaptı. 

Murad Küçük'ün yönetmen koltuğunda oturduğu klip çekimleri 2 günde tamamlandı. Bugün(19.02.2021) DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alan 'Sevgilim'in klibi yarın(20.02.2021) yayında olacak. 

Ebru Polat Yeni Şarkısı ‘’’Anlat’’ Sizlerle!

Soda, Hava Çok Sıcak, 5 Karat ve Çıngıraklı şarkılarıyla izlenmeleri milyonları aşan Ebru Polat, yeni şarkısı “ANLAT” ile sevenleriyle buluşuyor. Sözleri kendisine, müziği Pınar Çubukçu’ya ait olan şarkının düzenlemesi ise Ozan Gülek’e ait. Ebru Polat, kendi yazdığı duygusal şarkısı “ANLAT”  ile yine birçok kişinin hislerine tercüman olacak.

“ANLAT” şarkısının klibin yönetmen koltuğunda Ferit Çetinkaya oturuyor. İstanbul Çengelköy’de, pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleşen çekimlerde Ebru Polat’a nişanlısı Tolgahan Yıldız eşlik etti. Sıfırın altındaki sıcaklıklarda büyük özveriyle çekilen klipte Ebru Polat, donma tehlikesi ile yüz yüze geldi.

Ebru Polat’ın “ANLAT” klibi, sanatçının youtube kanalı Ebru Polat TV’de ve tüm dijital platformlarda yayında!

Mutlu Genç’ten Yeni Single ‘’Vız Gelir’’

“Şimdi Onlar Düşünsün” “Yıkıla Yıkıla” ve “En Güzel Ben Severim” şarkılarıyla gönüllere taht kuran Mutlu Genç, yeni şarkısı “Vız Gelir” ile bizlerle!

Sözü ve müziği Murat Güneş’e ait olan “Vız Gelir” şarkısının düzenlemesini ise Emre Doğan yaptı. Mutlu Genç, “Vız Gelir” adlı yeni şarkısıyla yine sevenlerinin yüreğine dokunuyor.

“Vız Gelir” şarkısının klibi pandemi koşullarına uygun olarak İstanbul Tarihi Yarımada’da alınan özel izinle simge yapılar etrafında çekildi. Mustafa Özen’in yönetmenliğini üstlendiği klipte Mutlu Genç, her zaman kalabalık görmeye alıştığımız Eminönü ve Karaköy çevresinin büyüleyici atmosferinde izleyicilere görsel bir şölen de sunuyor.

Ünlü Oyuncu Özlem Balcı Sevişmeyi Reddetti! 

TRT 1 de hafta içi her gün yayınlanan Seksenler dizisinde Yıldız karekteriyle rol alan güzel oyuncu Özlem Balcı Büyük projeleri reddetti! Netflix gibi önemli platformlardan sevişme ve öpüşme sahneleri olan film tekliflerini reddettiğini öğrendik bunun üzerine Özlem hanıma işin aslını sorduk? Ve Özlem Balcı konu hakkında şunları söyledi: Son bir ay içinde  üç ayrı  yapımdan yazlık dizi teklifi aldım bir tanesi Netflix de olacak bir proje idi. Ancak bu dijital medya tekliflerini reddettim, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Özlem Balcı kurallarımın arkasındayım. Senaryoları okuduğumda koyduğum şartlar kabul edilmedi ben kamera karşısında film çekiyorum diye öpüşmem ve sevişmem! Ciddi bir meblağ teklif edilmesine rağmen reddettim. O filmi benim babam abim izleyecek yarın öbür gün çocuğum olursa o izleyecek belki evleneceğim kişi hoşlanmayacak. Oyuncu arkadaşlarım beni linç edebilir profesyonel olmadığımı da söyleyebilirler. Bu benim tercihim herkes işine baksın. Açıklamasında bulundu. 

TUĞÇE TAYFUR ‘ZAMANSIZ’

Tuğçe Tayfur’un uzun zamandır üzerinde çalıştığı şarkısı ‘Zamansız’ yayınlandı. 

Sözü müziği Tuğçe Tayfur’a ait olan şarkının aranjörlüğünü Mert Aydın&Enes Yolcu üstlendi. Klip yönetmenliğini Tuğçe Tayfur’un yapmış olduğu klip Kilyos’ta çekildi.  Tuğçe Tayfur ‘Zamansız’ tüm dijital platformlarda…

AYDA'NIN YENİ TEKLİSİ "UÇURUMLAR" YAYINDA!

“Ardında Gölge“, “Senkron“, “Alla Beni Pulla Beni“ ve “Son Durak” gibi arka arkaya yayınladığı teklileriyle isminden sık sık söz ettiren ve müzikseverlerden beğeni toplayan Ayda, çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Sözü ve müziği Ayda imzası taşıyan şarkının düzenlemesini genç aranjör Sermet Ağartan üstlendi.
Tarzı, tavrı ve hareketli şarkılarla kendinden söz ettiren başarılı sanatçı, bu sefer duygusal bir şarkıyla yeniden dijital platformlarda yerini aldı.

Adını ilk olarak “İsyan” şarkısına hazırladığı performansla duyuran Ayda’nın, art arda çıkan tempolu çalışmalarından sonra hazırlanan “Uçurumlar” adlı slow balad hayranlarını sevindirdi.
Vokal kayıtların Londra’da, enstrümanların İstanbul’da, Mix ve Mastering’i ise Berlin’de yapılan şarkının barındırdığı renklilik klipte de kendini gösteriyor.

Bestekarlığının öne çıktığı “Uçurumlar” için kamera karşısına geçen Ayda, yeni klibi için İngiltere’de başarılı klip yönetmeni By Biggz ile çalıştı. Klipte otantik bir tarzla dikkat çeken Ayda’nın stil danışmanlığını, Azerbaycan asıllı tasarımcı Alışa Vaseği üstlenirken, klibin renklendirmesi ise Türkiye’den The Post Brothers tarafından yapıldı.

Daha önceki çalışmalarında sıradışı kliplere imza atan son dönemin yenilikçi ve yaratıcı isimlerinden Ayda, başarılı yükselişine “Uçurumlar” adlı yeni şarkısıyla devam ederek 19 Şubat 2021 tarihinde dijital platformlardaki yerini aldı.

GAMZE AKIN “RUHUM YOK”

“Yaktım” şarkısı ile müzik piyasasına merhaba diyen Gamze Akın. Ekim ayında çıkardığı “İsyan Bayrağı” Şarkısından sonra “Yalnızlık Sandalı”  adlı şarkısını Aralık ayında sizlerle buluşturmuştu.

Söz ve müziği kendisine ait olan yeni şarkısı “Ruhum Yok” ile Gamze Akın müzikseverlerin bir kez daha karşısına çıkıyor.