Lerzan’la Çok Mutlu!

Ünlü sanatçı Lerzan Mutlu hafta içi hergün saat:14:30’da Başarılı magazinci Can Tanrıyar’ın kanalı Uçankuş Tv de kendi hazırlayıp sunduğu programı ile ekranlara bu sezon merhaba dedi. Lerzan Mutlu’nun sunuculuk kariyeri oldukça güzel yıllardır birçok kanalda uzun soluklu programlar yaptı. Son iki programında partnerli formatla Kanal D ve Beyaz Tv de boy gösterdikten sonra tek başına program sunma kararı aldı. Şuan programının formatı oturmuş durumda sanstçısından doktoruna astroloğundan modacısına her sektörden konuklar ağırlıyor hem show hem magazin hemde aktüel konuları ele alıyor. Lerzan Mutlu instagramına koyduğu fotoğraflarıyla büyük ilgi görüyor! 

************************************************************************************************

Hazar Ergüçlü Aldatılıyor Mu?

Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi Onur Ünlü, Cihangir’de genç bir kadınla görüntülenince ihanet iddiaları gündeme gelmişti. Ergüçlü şu açıklamayı yaptı:

Cihangir'in ortasında beni aldatacağını sanmıyorum. Onur o kadar aptalsa ben kendimden şüphe etmeliyim. O kız hem öğrencisi hem de arkadaşı. Görüntülerde Onur'a 'Tokatlayayım da, kendine gel' derken şaka yapıyor. Videoyu izleyince bir tepkim olmadı. Affettirmeyi gerektirecek durum yok. Ayrıca arkadaşına tabii ki gül verebilir. Neden vermesin?" Diye açıklamada bulundu bazılarınız hatta büyük bir oran bu ilişkinin yaş sorunu olduğunu düşünsede ilişki sağlıklı ilerliyor ve bayağı zamandır birlikteler umarım iki taraf içinde mutlu bir beraberlik olur. 

************************************************************************************************

Yeni Dizi Alev Alev Çok Beğenildi!

Başrollerini Demet Evgar , Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz in paylaştığı yeni dizi Alev Alev Show tv de perşembe akşamları seyircisi ile buluştu. Ay Yapım imzalı, yönetmeliğini Ahmet Katıksız'ın yaptığı, Burcu Görgün Toptaş tarafından senaryosu kaleme alınan, Show TV'de yayımlanan Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisi. Fransız yapımı Le Bazar de la Charité dizisinden uyarlanmıştır. Alev Alev dizisi, iyi bir başlangıca imzasını attı. Dizinin reytingleri çok iyi geldi. İzleyiciler de sosyal medyadaki yorumlar dikkate alınır ise çok memnun… Heyecanlı bir hikayeyi ekrana taşıyan dizide Cemre karakterindeki Demet Evgar’ın hem performansı büyük övgü aldı hem de kadına şiddete karşı güçlü duruşu izleyicilerin beğenisini kazandı.

************************************************************************************************

Diva 40 Milyon’a İki Tane Villa Aldı!

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Muğla'nın turizm cenneti ilçesi Bodrum'da ünlü isimler Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş'in de villalarının bulunduğu siteden, iki süper lüks villayı satın aldı. Bülent Ersoy'un villalarına ödediği para dudak uçuklattı. Bülent Ersoy Bodrum Kalesi manzaralı villaların tapu ve devir işlemleri için iki günlüğüne Bodrum'a gitti. Makyajsız görülenen Ersoy: Ben fiyat konuşmam, buna gerek yok. Çok beğendim ve iki villayı aldım dedi. Bu açıklama sosyal medyada çok konuşuldu. Bülent Ersoy’un hep pahalı şeylerle gündeme gelmesini eleştirenler oldu. 

************************************************************************************************

Özge Özder İle Sinan Güleryüz Çiftinden Muhteşem Düet! 

Oyuncu Özge Özder ile müzisyen eşi Sinan Güleryüz’ün müzik alanında birlikte yaptıkları çalışmaları devam ediyor. İkilinin birlikte söyledikleri ‘Gidersen Eğer’ şarkısı ve video klibi bütün dijital platformlarda yayınlandı. Sözlerini Özge Özder’in yazdığı müziği Bade Derinöz ile Sinan Güleryüz’e ait şarkının video klibi Talat Oflaz tarafından çekildi. Balat ve Riva’da çekilen klipte ünlü çift, köpekleri Beathles ve Lucy ile kamera karşısına geçti. Televizyon dizileri ve tiyatro sahnelerinin başarılı oyuncusu Özge Özder, profesyonel müzik yaşantısını canlı sahne programları ile devam ettiren eşi Sinan Güleryüz ile ilk şarkılarını geçen yıl yayınlamışlardı. 19 milyon izleme rakamına ulaşan ‘Senle Ben’’in ardından ‘Biz Bize’ şarkısı dinleyiciyle buluşmuştu. Müzikte de büyük bir hayran kitlesi edinen çift kendilerinden beklenen üçüncü düet ile sevenlerinini karşısına çıktı. ‘Gidersen Eğer, şarkının sözlerine imza atan Özge Özder’in şair yönünün de ortaya çıktığı ilk eser olma özelliği taşıyor.

************************************************************************************************

Yerli Paris Hilton Melisa Özmen! 

Türkiye’nin yerli Paris Hilton’u olarak tanılan cemiyetin önde gelen isimlerinden Tülay Özmen’nin kızı Melisa Özmen 19 yaşında olmasına rağmen hem tarzı hem moda röportajları ile büyük ilgi görüyor. Boğazda yalıda yaşayan Melisa Özmen ihtişamlı hayatını takipçileriyle instagram hesabından paylaşıyor. Yaptığı yardımlarıylada adını birçok kez duyuran genç sosyetik kariyerini babasının otelleriyle duyurdu bile. 

************************************************************************************************

Emre Kaya Yeni Single Hazırlığında!

Beste Fabrikatörü olarak bilinen pop müziğin önemli isimlerinden Emre Kaya yeni single çalışması için kolları sıvadı. 

Yeni single çalışması “Tebessüm” için kamera karşısına geçmeye hazırlanan Emre Kaya’ya bu yıl düzenlenen Best Model yarışmasında 2.olan güzellerden Tutku Aygan eşlik edecek