Psikoterapist Neslihan Aslıhan Açıkladı: Pandemide Teknoloji Yatak Odası Sarstı!

Pandemi bize belirsizlik ve bilinmezliğin kaygı doğurduğunu öğretirken psikolojik iyi oluş kavramını gündeme getirdi. Bilindiği üzere   belirsizliğe tahammül edebilenlerin psikolojik iyi oluşları yükselir ve bu, genel sağlık ve ruh sağlığının göstergesidir.  

 Cinsel aktivite performansı yaşam şeklimizle ilgilidir ve psikolojik iyi oluşumuzda önemli yer tutar. Genel sağlık dengesi bozulunca önce depresif oluruz. Duygusal açlık çekeriz ve bu yemek yeme eğilimlerini artırır. Yemeğin dozunu kaçırmak ise kalp, tansiyon ve yüksek kan şekerine davetiye çıkarır. Sonuçta uyku bozuklukları kaçınılmaz olur. Üstüne stres binmiş libido balon gibi söner. Stresi yönetme becerilerine her zamankinden daha çok ihtiyacımız olan  bu günlerde evde olmak öz bakımı ihmal ettirdi. Evden çalışmak zorunda kalırken, sürekli aynı evi paylaşırken  özlem duygusu kayboldu. En güvenli yer olan evimizde ve en güvenli  seks yapabileceğimiz kişiyle çatışmalarımız arttı. (Yazınım devamı www.yenicagri.com da) 

Zeynep Mansur İle Havalar 1500

Ünlü şarkıcı Zeynep Mansur'un sunumuyla hafta içi her akşam Milyon TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Havalar 1500' programında bölge bölge, il il hava durumu seyirciye anlatılıyor. Enerjik dansları ve müzik dolu bu program herkesin dilinde. Giydiği Kıyafetleriyle dikkatleri çeken güzel şarkıcı Zeynep Mansur oldukça başarılı gidiyor! Zeynep Mansur Yüzde Yüz Severim, Sen Nasıl İstersen, Yudum Yudum, Beyaz Sevdalar gibi şarkılarıyla beğeniliyor. 

Serin’den Yeni Yılın İlk Şarkısı “UYKUSUZ”

Geçtiğimiz yıl yayımladığı "Son Bi", "Aman Aman", "Sus" ve "Zamansız" isimli şarkılarıyla beğeni toplayan Serin, "Uykusuz" isimli yepyeni şarkısını 22 Ocak Cuma günü Avrupa Müzik markasıyla sevenleriyle paylaşıyor. Sözü ve müziği Meltem Balta'ya, mix ve masteringi Aziz Berk Erten'e ait olan şarkının düzenlemesinde Serin imzası var. Prodüktörlüğünü bir kez daha grubun gitaristi Melih Balta'nın üstlendiği çalışmada, gruba tuşlu çalgılarda Burak Irmak eşlik ediyor. "Uykusuz"un kapak artwork'u ile lyric videosu Cansu Saraç imzası taşıyor.Serin’in yeni single’ı “Uykusuz”u tüm dijital platformlarda bulabilirsiniz. Lyric video klibi ise MuzikPlay YouTube kanalında.

Kadife’nin Yeni Şarkısı “Var Bi Hayalimiz”  Yayında!

2015 yılında Ankara'da kurulan pop-rock grubu Kadife, "Var Bi Hayalimiz" isimli yepyeni şarkısıyla 22 Ocak’ta sevenlerine sürpriz yapıyor. Vokalde Anıl Kartal, gitarda Server Kanberlioğlu, bas gitarda Ömer Can Göksu ve davulda Gürhan Cihan'dan oluşan grubun yeni şarkısının sözü Anıl Kartal, müziği Anıl Kartal ile Server Kanberlioğlu, düzenlemesi ise Alper Gemici imzası taşıyor. Son yıllarda dizi müziği denilince ilk akla gelen müzik grupları arasında yer alan Kadife; "Kara Sevda" isimli şarkılarının Bodrum Masalı ve Meryem dizilerinde yayınlanmasının ardından grup büyük beğeni topladı. "Sonuncu Elveda" şarkıları ise Adam ve Çocuk filminde yayınlandı. Kadife, son dönemde yayımladığı “Üç Elma”, “Aykızım”, “Kül Ol İstanbul” ve “Gözyaşlarıma Dokundun” parçalarıyla daha modern bir tınıya yöneldi. Avrupa Müzik markasıyla yayımlanan “Var Bi Hayalimiz” isimli yeni single’ı tüm dijital platformlarda lyric video klibini ise MuzikPlay YouTube kanalında bulabilirsiniz.

Gizem Tabuları Yıkıyor! 

Gizem, söz ve müziği Onurr’a ait olan ‘Tabu’ adlı yeni teklisiyle iddalı geldi!

Sony Music etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alan Tabu’nun aranjesi ise usta aranjör Ozan Çolakoğlu imzasını taşıyor. Şarkının video klip yönetmenliğini de Murat Joker yaptı.

HOPPALA GİZEM’ DİYECEKLER

Yeni projesiyle görsel ve sanatsal olarak kendi içindeki tüm tabularını da yıktığını anlatan Gizem ¨Öyle ki ‘Tabu’yu dinleyen ve klibi izleyen herkes şarkının da içinde yer alan ‘Hoppala’ ifadesini bundan sonra bendeki sıra dışı değişim için kullanacak¨ dedi. Ali Rıza Özdemir’in makyajı, Görkem Öden’in kombinleri ve Sedat Temur’un saç tasarımlarıyla bambaşka biri olarak karşımıza çıkan Gizem’in bu çalışmasındaki fotoğraflarını da yine Murat Joker çekti.

Tepki Yeni Albümü “Şehir Efsanesi” İle Müzikseverlerin Karşısında!

Tepki, dinleyenlerine uzun süre önce haberini verdiği kendi ismi ile özdeşleşmiş “Şehir Efsanesi” albümünü 22 Ocak Cuma günü dinleyici ile buluşturdu.

Albümün tüm prodüksiyon ve aranje işlemlerinde geçtiğimiz senenin isminden sıkça söz ettiren başarılı prodüktörleri, Arem Özgüç ve Arman Aydın imzası bulunmakta. Mix aşamasında Utku Ünsal ve mastering aşamasında ise Emre Kıral’ın elinden geçmiş olan “Şehir Efsanesi” dinleyiciye farklı bir deneyim yaşatıyor.

 Yeni albümün çıkış şarkısı ise “Menekşe” oldu. Avrupa Müzik markası ile yayımlanan Tepki’nin yeni albümü “Şehir Efsanesi”ni tüm dijital platformlarda bulabilirsiniz.

MÜZİK DÜNYASINA GENÇ BİR İSİM KATILDI

Çocuk yaşlarında gitarla tanışan, daha sonra şarkı söylemeye başlayan Arda, 2 yıldır aldığı şan derslerinin ardından artık profesyonel olarak müzik dünyasındaki yerini aldı. Söz ve müziği, şan öğretmeni Alper Yılmaz’a ait olan “Kal” şarkısının düzenlemesini ise Kutal Gürkan yaptı. 

Süha Toraman yönetmenliğinde Sapanca’da çekilen Kal’ın duygusal klibi Kolektifist etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı. Daha 21 yaşında olan Arda, ilk klip deneyimindeki oyunculuğuyla izleyenlerden tam not almayı başardı. Kendi şarkılarını da yazmaya başlayan Arda, ilerleyen zamanlarda kendi şarkılarını da dinleyicilerle buluşturmayı planlıyor.