Seksenler Dizisi Oyuncusu Özlem Balcı Milletvekili Oluyor! 

TRT1 de yayınlanan Seksenler dizisi oyuncusu Ankara’da Siyaset Bilimi bölümünden mezun olan Özlem Balcı verdiği röportajda hedefinin Milletvekili olacağını açıkladı! Özlem Balcı Şunları Söyledi: Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı deyip tekrar siyaset bilimi mesleğime dönüş yapmak üzere küçük bir adım atarak geçtiğimiz seçimlerde belediye başkanı aday adayı oldum. Belediye başkanı olmak istediğim için değil adım atmak olsun diye adaylığa giriştim siyasi bir kimliğim oluşması İçin basamaktı benim için 

Ne için adım atmak istediniz? 

Özlem Balcı: Hedefim 2023 te milletvekili olmak. Vekil olarak vatana millete halka iyi şeyler yapıp faydalı olabilmek amacım Vekil olmadan da zaten ben on tane vekilin yapacağı işi yapıyorum. 

Ünlülerin Fitness Eğitmeni Selim Gümüşsoy’dan Tavsiyeler! 

Birçok ünlü isme özel ders veren Fitness eğitmeni Selim Gümüşsoy verdiği röportajda sağlıklı beslenme, Spor’un faydaları gibi bir çok konuya açıklık getirdi. 

Fit ve formda olmak için öncelikle nelere dikkat etmeliyiz? 

Selim Gümüşsoy: Fit ve formda kalmak için sürekli ve düzenli egzersizlerin yanında sağlıklı bir beslenme olmalıdır. Aldığımız besinlerin, uyguladığımız egzersiz planlamalarının kas yapısını ve metabolizmayı düzenlemeye etkisi büyüktür. Spora ilk başlayanlar ne gibi besinler tüketmeli?

Selim Gümüşsoy: Besinler olabildiğince doğal olmalıdır.

Yiyecekleri sağladıkları besin değerleri açısından değerlendirmeliler ve bu yiyeceklerin makro değerlerini ayırmalılar. Protein ihtiyacını; tavuk göğsü, tüm yumurta, yağsız biftek, balık, hindi ve protein tozundan karşılayabilirler. Karbonhidrat ihtiyacını ise; patates, pirinç (beyaz ya da esmer), yulaf, meyve ve sebzelerden alabilirler.

"Büyüklük Sende Kalsın” Yayında!

Daha İki Durak Var grubu; son projelerinden farklı olan, daha enerjik ve daha hareketli şarkısı “Büyüklük Sende Kalsın”ı 29 Ocak’ta Avrupa Müzik markasıyla müzikseverlerin beğenisine sundu. Sözleri Çağlar Erol’a müziği Ali Ergül’e ait çalışmanın  düzenlemesi ise gruba ait. Vokalde Çağlar Erol, gitarda Ali Ergül, davulda Alperen İlhan, klavyede Utku Yıldız ve bas gitarda Volkan Yalçın’ın yer aldığı “Büyüklük Sende Kalsın” projesinin kayıtları Lotus Records’ta gerçekleştirildi. Şarkının mix&masteringi ise Utku Yıldız ve Doğu Gündüz tarafından yapıldı. 2019 yılında kurulan grup; vokalde Çağlar Erol, gitarda Ali Ergül, davulda Alperen İlhan, gitar ve klavyede Atahan Güngör, bas gitarda Volkan Yalçın’dan oluşuyor. Çıkış şarkıları “Durmam O Zaman”ı tam prodüksiyonlu olarak 2019 yılında yayımlayan Daha İki Durak Var, birçok organizasyon ve festivalde sahne aldı. Kaliteli ve samimi performanslarıyla kendilerine ait bir kitle yaratmayı başaran grup, “Hayat Sarmadı” ve “Sen Uyurken” isimli çalışmalarından sonra “Kendini Aramak Misali” isimli şarkısıyla dinleyicisinin karşısına çıktı.

BAŞARILI OYUNCULARDAN YENİ SİNGLE "ANLASANA"

"Çok Güzel Hareketler 2"nin oyuncularından Emin Oğuz Çelebi ile "Gibi"nin oyuncularından Can Güneş, "Anlasana” isimli yeni çalışmalarıyla müzikteki yeteneklerini de sevenleriyle paylaşıyor. Düzenlemesi Azel Bert'e ait olan "Anlasana"ya İsmail Tunçbilek bağlamasıyla eşlik etti. Video klip ise Can Kaytaz yönetmenliğinde çekildi. BKM Mutfak Yapım etiketiyle hazırlanan "Anlasana", müzik platformlarındaki yerini alırken Rap türündeki şarkı müzik listelerinde zirveye aday.

GÖZDE LORA MEŞALE’Yİ YAKTI!

Lora mavisi gözleri, kendine has sesi ve duruşu ile müzik dünyasını, ‘’Meşale’’siyle aydınlatmaya hazırlanan Gözde Lora, prodüktörlüğünü ve yapımcılığını Eflatun’un yaptığı yeni teklisini yayınladı. Eflatun’un sahnesinde back vocal olarak deneyim kazanan güzel Lora, sıklıkla insanlardan gördüğü yoğun alkış neticesinde, sahne sırasının kendisine geldiğini ‘’Meşale’’yi yakarak müjdeledi.

Sözü, müziği ve aranjesi Eflatun’a ait şarkı, 120 Bpm bir pop dance olarak müzik severlere göz kırpıyor. Güçlü altyapısı ve moda ikonlarını kıskandıracak şık video klibi ile Gözde Lora, pandemi döneminin sisli havasını dağıtmayı vaad ediyor.

Video klibin set arkasında Erkan Demiroğlu’nun yeni koleksiyonu tansiyonu epey yükseltiyor. İmaj danışmanı ve stilist; Gio Devdariani’nin müthiş bakış açıları Gözde Lora’nın güzelliğini taçlandırıyor. 

Emre Altuğ’dan Etme Eyleme”ye İddialı Yorum!

Türk Pop müziğinin başarılı müzisyenlerinden Emre Altuğ, yayınlandığı günden bu güne kadar dinleyicilerden tam not alan “Mesaj” albümde yer alan “Etme Eyleme” isimli unutulmaz eseri yeniden yorumladı. Türk müzik sektörünün en önemli bestecilerinden biri olarak tarihe geçen Melih Kibar’ın ölümünün 15. Yılı adına geçtiğimiz aylarda “Mesaj” isim özel bir albümün ilk şarkısı olan “Yeni Mesaj” yayınlandı.  Sözleri Çiğdem Talu, müziği Melih Kibar imzası taşıyan Etme Eyleme’nin düzenlemesini Alper Erinç, yapımcılığını ise Seda Sertbaş üstlendi.

 Emre Altuğ’un yeniden yorumladığı “Etme Eyleme” isimli çalışmayı tüm dijital platformlarda bulabilirsiniz.

Elif Bestehan’dan Beklenen Single!

“Geçer Mi?” Tüm Dijital Platformlarda

İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikal Tiyatro Bölümü mezunu olan Elif Bestehan; bir ayrılıktan sonra kendini arayan, geride bırakılmış birinin hikayesi olarak nitelendirdiği “Geçer mi” isimli şarkısını 29 Ocak’ta Avrupa Müzik markasıyla yayımladı. “Geçer mi”; ayrılığı ve acısını kendi kendine sorgulayan, yer yer çelişen ve yaşanan duyguların hepsini inkar etmeden yine de gitmeye, devam etmeye gayret gösteren bir yakarış. Bu acıya takılıp kalmanın ne kadar insani olduğunu ve bu çaresizliğin de yaşanması gerektiğini anlatan bir şarkı.

ChanCé Yepyeni Single’ı “Buz Ağacı” İle Dinleyiciyi Selamlıyor!

Kendine özgü şarkılarıyla müzikte alternatif bir kulvarda yürüyen ChanCé (Dr. Şansın Tüzün), “Buz Ağacı” adlı yeni single’ı ile 29 Ocak Cuma günü müzikseverlerle buluştu! Düzenlemesini Çağrı Kodamanoğlu’nun yaptığı parçada, yaylı tambur ve perküsyonlarla otantik bir sound oluşturuldu. Şarkı dünyadaki her zerreye duyulan karşılıksız aşkı, tasavvufi hisler doğuran melodilerle anlatıyor. 

UNESCO’nun Dans Konseyi Üyesi İdil Kadıoğlu’nun özgün dans performansıyla eşlik ettiği “Buz Ağacı”nın video klibi genç yönetmen Onur Ögden tarafından çekildi. 

Avrupa Müzik markasıyla yayımlanan “Buz Ağacı” isimli çalışmayı tüm dijital platformlarda video klibi ise MuzikPlay’de bulabilirsiniz.