ÖZAY’DAN YAZLIK ŞARKI “SEN HİÇ KORKMA”

Özay ilk teklisi “Sen hiç Korkma “isimli şarkısı ile Selim Akar Music Entertainment etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Sözleri ünlü söz yazarı Yazgın Kaçak’a müzik ve aranjesi ünlü aranjör Osman Çetin’e ait olan “Sen Hiç Korkma “isimli şarkının klip yönetmenliğini ünlü marka danışmanı Selim Akar yaptı.

 Özay’ın yeni şarkısı Sen Hiç Korkma şarkısında   ünlü sanatçı Aydın Kurtoğlu vokalleriyle, ünlü oyuncu Korca Kol ise klipte oynayarak sürpriz yaptı. Şarkının fotoğrafları ise Sezai Demirer tarafından çekildi. Şarkının yaza hazır dinamik alt yapısına uygun çekilen klipte renkli görüntülerle karşımıza çıkan Özay’ın    renkli ve enerjik stiliyle de adından söz ettiriyor. 

Pdnd stüdyolarında kayıt edilen Özay ilk teklisi “Sen hiç Korkma” şarkısının Mix – Mastering çalışması ünlü müzik adamı Emre Kıral tarafından yapılırken Vokal koçluğu ise Fatih Ertür üstlendi.

Cem Bekar "Kanıma Dokunuyor" 

Minik Serçe'nin şarkılarıyla Yolculuğa çıktı... Sezen ‘den 15 şarkı hediye!

Pandemi döneminde çalışmayan, üretemeyen tüm müzisyenlere müziğin susmaması adına 400’ü aşkın şarkını hiçbir ücret almadan kullanıma açan Sezen Aksu müzik sektörünün canlanmasını sağladı ve genç ses Cem Bekar'a şarkılarını teslim etti.

Farklı ses rengiyle olduğu kadar söylediği şarkılarla müzik severlerin dikkatlerini üzerine çeken pop müziğin yeni idolü Cem Bekar 15 ayrı Sezen Aksu şarkısından oluşan “Yolculuk” isimli albümü ile kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.

Ünlü iletişimci Özgür Aras'ın prodüktörlüğünü yaptığı 15 şarkının sözü ve müziğinde Sezen Aksu, düzenlemelerinde Mehmet Bahadır Kara ve Cem Bakar imzası bulunan “Yolculuk” albümü birbirinde hit şarkılar yer alıyor.

Müjdat Gezen Sanat Akademisi'nden mezun olduktan sonra birçok ünlü isme vokalistlik yapan Cem Bekar, 'O Ses Türkiye' yarışmasında Ebru Gündeş'in takımında başarılı performanslarıyla adından söz ettirmişti. Şubat ayında sözü ve müziği Sezen Aksu imzalı şarkısı "Bu Kadar Mı?" ile pop müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Cem Bekar, yine Sezen Aksu'nun, 'Aldırma Deli Gönlüm', 'Bende Yoluma' Giderim', 'Beş Çayı', 'Bir Süre Düşmanız', 'Gidemem', 'Güle Güle', 'Güvercin', 'Kanıma Dokunuyor', 'Mış Gibi', 'Perişanım Şimdi', 'Tükeneceğiz', 'Yazık', 'Yol Arkadaşım' şarkılarının yer albüm müzikseverler tarafından tam not aldı.

Cem Bekar'ın ilk klibi sözü ve müziği Sezen Aksu imzalı yıllar önce Gülben Ergen’in okuduğu  “Kanıma Dokunuyor” Can Karabulut tarafından İstanbul Belgrat Orman'ında çekildi.

Cem Bakar “Yolculuk” albümü tüm dijital müzik marketlerde ve aynı zamanda müzik severlerin arşivinde yer alması için müzik marketlerin raflarında yerini alırken fotoğraflar Ferhat Başer çekti ,styling’i Özgür Akman yapıldı.

YALIN VE CORNETTO'DAN HEYECANLA BEKLENEN YAZ ŞARKISI “YAZ GÜLÜ”

Altı yıl aradan sonra bir araya gelen Cornetto ve Yalın’ın yeni yaz şarkısı Yaz Gülü’nün klibi yayınlandı. “Aş Klişeleri, Gül Aşka” mesajını veren, Yalın’ın yazıp seslendirdiği şarkının klibinde son dönemin başarılı oyuncularından Afra Saraçoğlu rol aldı.

Yazın habercisi yeni Cornetto şarkısı, ünlü şarkıcı Yalın’la yeniden kalplere uzanıyor. Cornetto, son dönemin başarılı oyuncularından Afra Saraçoğlu’nun oynadığı yeni şarkısının klibinde gençleri ilişkilerdeki klişeleri aşarak, aşka ilk adımı atmaya davet ediyor.

Reklam filmiyle büyük ses getiren “Yaz Gülü” şarkısı bu kez de klibiyle sevenlerini cesaretlendiriyor. Klipte ilişki klişelerinin görselleştirilmiş halleri, bazen dev bir ayakkabı, bazen bir saat, bazen de bir ayna olarak aşıkların karşısına çıkıyor. Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu klip boyunca bu dev engelleri aşarken, Yalın da şarkısıyla yol gösteriyor.

En güzel yaz şarkılarının mimarı Yalın son şarkısıyla ilgili “Cornetto ile 6 yıl sonra buluşmak benim için büyük mutluluk. Birlikteliğimiz boyunca çok güzel şarkılara ortaklık ettik, yeni şarkımız Yaz Gülü ile de tıpkı sözlerinde olduğu gibi sevenlerin duvarları aşıp ilk adımı attığı sıcacık bir yaz olmasını diliyorum.” dedi.

Yaz Gülü klibinde rol alan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu ise “Yalın ve Cornetto’yla ortak bir projede olmak benim için çok keyifli. Birbirini seven ancak ilk adımı nasıl atacağını bilemeyen gençlere ilham olmak için yola çıktık, böyle bir işin içerisinde olmaktan mutluluk duyuyorum.“ dedi. Cornetto ve Yalın, kaldıkları yerden yaza heyecan, mutluluk ve aşk katmaya devam ediyor.

FERHAT GÖÇER'İN ‘’BANA AŞKI YAŞAT’’ ADLI YENİ ALBÜMÜ YAYINDA

Ferhat Göçer bugünden itibaren tüm dijital platformlarda yayında olan yeni albümü ‘’Bana Aşkı Yaşat’’ ile müzikseverlerle buluştu.

 Ferhat Göçer, bugünden itibaren tüm dijital platformlarda yayında olan yeni albümünü müzikseverlerle buluşturdu. Pandemi döneminde bu albüm için büyük bir titizlikle çalışan sanatçının, kariyerinin 13. Albümü olan ‘’Bana Aşkı Yaşat’’ dokuz şarkıdan oluşuyor.

 Bir buçuk yıl boyunca aralıksız çalıştığı albüm için heyecanlı olan ve ‘’Bana Aşkı Yaşat’’ı sevenlerin haykırışı olarak tanımlayan Ferhat Göçer aşkı ise ‘’Aşk bence ruh ve duyguların fırtınası. Sevgi, saygı ve hoşgörüyle dizginlenmesi gereken vahşi bir at bence. Bu dizginler olmadan üstüne bindiğimizde bizi uçuruma sürükler.’’ diyerek tanımladı.

 Birçoğu kendisine ait müzik ve sözlerin de yer aldığı albüm için Göçer duygularını ‘’Sıkıntılara güç ve moral olacak. İyi bir yol arkadaşı olacağına inanıyorum. Bu zorlu süreçte yaşadığımız sıkıntıların dışa vurumu var albümde.’’ diyerek ifade etti.

 Göçer'in kendisine ait Metropol Müzik 

Fabrikası (MMF) etiketiyle çıkan albümdeki sekiz şarkının düzenlemesi Cenk Kandıralı, bir şarkının Milad Beheshti üstlendi. Göçer’in kariyerinin 13. albümü Bana Aşkı Yaşat’ta, anonim eser “Ninna” dışındaki sekiz şarkının altısı Ferhat Göçer imzası taşıyor.  Sanatçı, müziğini üstlendiği Adını Tek Geçerim, Hüküm, Aşka Bi Yol ve Sabahattin Ali şiiri olan Ben Sana Vurgunum’un yanı sıra, Kadıköy isimli şarkısının hem sözlerini yazdı hem de müziğini üstlendi, Lacivert Geceler’in sözünü Yusuf Gürsel ile birlikte yazdı.  Sanatçı, albümdeki diğer iddialı şarkıları Hayatın Sillesi, Yürüyorum Dikenlerin Üstünde’nin yanı sıra anonim eser Ninna’ya da sesiyle hayat verdi.

 Ferhat Göçer albümde, Şakir Askan, Zeynep Talu, Saadettin Dayıoğlu, Cenk Kandıralı, Hasan Kaplan, Neşe Seçil Tokat, Levent Gürsel gibi usta isimlerle çalıştı.

Murat Dalkılıç - Bi Dolu Hiç...

Geçtiğimiz haftalar da şarkısı NEFES’i yayınlayan Murat Dalkılıç’tan bir devam şarkısı ‘Bİ DOLU HİÇ ‘

Geçer sandığımız ama geçmeyince biraz ağladığımız aşklara ithafen kaleme alınan şarkının söz ve müziğinde Murat Dalkılıç imzası var.

Devam niteliği taşıyan şarkının klibi NEFES’te de olduğu gibi eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu’nun kızı Aleyna Derelioğlu rol alırken klip yönetmenliğinde de bir kez daha Behzat Uygur’un ismi görülmekte.