Ekranların Vazgeçilmez İsmi Seren Serengil Bu Sezon’da İddalı! 

Uzun yıllardır ekranlarda boy gösteren ve magazin yorumları ile dikkatleri üzerine çeken Seren Serengil beyaz TV ekranında söylemezsem olmaz programında yine iddialı yorumları ile bu sezon da masanın liderliğini sürdürüyor. Yaz sezonu boyunca teknesinde istirahatte olan ünlü sanatçı eylül sezonuna bomba gibi girdi. Dikkat çeken yorumları ile ve korkusuzca Her konuya kendi bakış açısını rahatça belirten  Serengil bu sezonda oldukça başarılı. Her giydiği kıyafet ile ekranlara yakışan ve bir çok moda ikonuna taş çıkaran Seren Serengil kendi çıkardığı markası ile yine adından söz ettiriyor! 

Ada Masalı yıldızı Ayça Ayşin Turan Güzelliği İle Dikkatleri Çekiyor! 

Son dönemde adını sıkça duyduğumuz isim o! Star Tv de yayınlanan Ada Masalı dizisinde başrollerini Alp Navruz ile paylaşan Ayça Ayşin Turan güzelliği ile parmak ısırtıyor! Doğal güzelliği ve gözleriyle kendine hayran bırakan Turan başarılı oyunculuğu ile ekranlarda uzun soluklu kalacağını kanıtladı. Bence son dönem oyuncular arasında en başarılı isimlersen birisi kendisi. 

Dilan Açelya’dan Yeni Pozlar! 

Genç nesilin başarılı şarkıcılarından Dilan Açelya iddialı şarkıları ile yine adından sıkça söz ettiriyor. Instagram hesabından paylaşmış olduğu yeni fotoğraflar ile dikkatleri çeken Dilan Haydarpaşa garında Çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabına koydu ve yeni projelerinin yolda olduğunu takipçilerine duyurdu. Son şarkısı Alev Alev den sonra yeni proje hazırlığında olduğunu açıklayan Dilan Açelya sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor! 

NAZLI EKER: “AŞK DEDİĞİN LAFTIR”

Foto model ve oyuncu kimliği ile tanıdığımız Nazlı Eker, pandemi döneminin kasvetini dağıtmak, hayata daha neşeli ve umutlu bakmak için kolları sıvadı.

 Nostaljik, bilindik ve her dönemin beğeniyle dinlenilen

“Aşk Dediğin Laftır” şarkısını yeniden yorumlayarak müzik dünyasına ilk teklisiyle adım attı.

 Yaprak Dökümü, Dikkat Bebek Var, Çat Kapı, Aşk Oyunu ve Yağmur Zamanı gibi reyting rekorları kıran dizilerde oyunculuğu ile göz dolduran sanatçı müzik kariyerine iddialı bir şarkıyla başladı.

 Sözlerini Hıncal Uluç ve Ali Kocatepe'nin yazdığı “Aşk Dediğin Laftır” şarkısının Latin alt yapıya sahip düzenlemesi ise ünlü aranjör Selim Çaldıran’a ait.

Maslak Stüdyolarında çekilen neşeli klibin yönetmenliğini ise yine deneyimli bir isim Ozan Ozan üstlendi. “Aşk Dediğin Laftır” tüm dijital platformlarda ve müzik kanallarında yayınlanmakta.

ZARA VE KUTSİ'DEN İLK DANS ŞARKISI!

Türk Müziğin iki güçlü yorumcusu Zara ve Kutsi'den romantik düet... İki ünlü sanatçıdan evlenecek çiftlere düğün şarkısı…

Sözleri Orhan Mürvetli'ye, müziği Ferid Kerimli ve aranjesi Ceyhun Çelikten'e ait olan "Hayatımın Anlamı" şarkısının yönetmen koltuğuna ise başarılı yönetmen Kemal Başbuğ oturdu.

Zara ve Kutsi'nin gelin-damat olarak kamera karşısına geçtiği klip, Kuruçeşme'de çekildi. Klipte birbirine aşık iki sevgiliyi canlandıran Zara ve Kutsi’nin dansı ise klibe damga vurdu. Poll Production by Polat Yağcı etiketi ile bugün dijital platformlardaki yerini alan "Hayatımın Anlamı" şarkısı romantik sözleri ve duygusal müziği ile evlenecek çiftlerin dans şarkısı olacak...

KAYRA “ELE VERİYOR”

‘99 Yılında İstanbul'un Şişli ilçesinde dünyaya gelen "Kayra Kedaş" müziğe 12 yaşında dışarıda görüp heves ettiği bir klasik gitarı eline alarak başlamıştır. O yıllarda 3 ay gitar eğitimi aldıktan sonra evde kendisini geliştirip sadece hobi olarak çeşitli yerlerde gitar çalmaya ve şarkılar söylemeye başlamıştır. Aynı zamanda eğitim hayatına devam ettiği için o yıllarda müzik onun için pek ön planda olamamıştır. Lise 3 ve lise 4 yıllarında ilk defa sözünü yazıp kendi bestelediği parçalar üretmeye başlamıştır. Üniversite öğrenciliği boyunca dans ve tiyatro gibi başka sanat dallarının da kapsamlı eğitimlerini başarı ile tamamlayarak kendini geliştirmeye devam etmiştir.

Kadir Has Üniversite'sinde Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi olan "Kayra" pandemi sürecinin başlamasıyla beraber evdeki karantina sürecini verimli değerlendirerek en büyük tutkusu olan müzik adına bir kamp sürecine girmiştir. Bu karantina dönemi içerisinde yaklaşık olarak 100'e yakın parçayı kendisi besteleyip yazmıştır.

Kayra'nın bu dönemde üretmiş olduğu işlerden biri olan "Ele Veriyor" şarkısı 23 Temmuz 2021'de yayınlanan ilk tekli çalışması olmuştur.

İLKER BİLGİÇ “ BUZ GİBİ “

İlker Bilgiç'ten Yepyeni bir Yaz Şarkısı “ Buz Gibi “

İlker Bilgiç müzik yolculuğuna yepyeni teklisi “Buz Gibi“ ile devam ediyor. Kendi yazıp seslendirdiği şarkıları kalabalıklar ile söylemek en büyük mutluluğu olduğunu belirten Bilgiç kendi yazıp bestelediği yeni şarkıları ile sık sık adından bahsettirecek.

Nerdesin, Başrol ve Kalbim Senin albümlerinden sonra İlker Bilgiç yeni şarkısında da çok iddialı, yaz sıcaklarını içim buz gibi diyerek karşılıyor.

Söz ve müziği kendisine ait olan “Buz Gibi“nin aranjesinde ise Serkan Balkan’ın imzası var. Yönetmenliğini Cem Uçar’ın üstlendiği klipte aşkı tek taraflı yaşayan bir adamın hikayesi işleniyor. Klipte Bilgiç’e Krystyna Chernomaz eşlik ediyor.

DMC etiketi taşıyan ‘’Buz Gibi’’ 19 Ağustos'ta DMC etiketi ile tüm dijital platformlarda ve klibi NetD kanalında yayında!

MURAT KURŞUN ‘HEP SENİN YÜZÜNDEN’

Fantezi müziğin güçlü yorumcusu Murat Kurşun’un 2021 yazına damga 

vuracak yeni teklisi “Hep Senin Yüzünden” yayınlandı!

Sözleri ve müziği Yakup Ekin’e, düzenlemesi ise Barış Engürlü’ye ait 

olan “Hep Senin Yüzünden” Murat Kurşun’un yorumuyla dinleyicileri ile 

buluşuyor.

“Hep Senin Yüzünden” Murat Kurşun youtube kanalında ve tüm dijital 

platformlarda yayında!

Nouros -Ela Pame

Yunanistan'ın başarılı sanatçılarından biri olan Nouros Xanthiotis 1982 Xanthi doğumludur. Müzik üzerine beş yıllık akademik eğitim alan sanatçı 19 yıldır Yunanistan ve Bulgaristan başta olmak üzere Türkiye ve Balkanlarda festivallerin ve konserlerin vazgeçilmez ismi haline gelmiştir. Türkiye'de Ender Çalışkan ile yaptığı düet “Hayta Sevgilim” büyük ses getirmiş ve Çalışkan'ı Yunanistan'a kazandırmıştır.

“Ela Pame”, Nouros'un en çok sahne aldığı ülkelere ithafen; Yunanca, Türkçe ve Bulgarca olmak üzere üç ayrı dilde tek şarkıda dinleyiciyle buluştu.

 Avrupa, Balkanlar ve Türkiye'de konserlerine tüm hızıyla devam eden Greek müziğin sanatçısı Nouros, söz ve müziği kendine ait olan, aranjörlüğünü Serdar Seçme'nin üstlendiği, klip yönetmenliğini ise Utku Çılgın'ın yaptığı çalışması “Ela Pame” ile Arpej Yapım etiketiyle tüm platformlarda yayında.