Muazzez Ersoy Yeni Sezon’da TRT Müzikte!

Ünlü sanatçı Muazzez Ersoy uzun zamandır TRT Müzik’te yaptığı programlar ile izleyicilerine müzik şöleni yaşatmaya devam ediyor. Birbirinden ünlü konuklarla ve yelpazesi geniş repertuarıyla Ersoy yıllara meydan okuyor! 

Yeni sezon program tanıtımı yayınlanmaya başladı. Her salı akşamı saat:21:00’da  TRT Müzik kanalında sizlerle. 

Yeni tanıtımı için fotoğraf sanatçısı Serkan Uzundal’ın objektifine poz verdi. 

Hülya Avşar Gençlere Taş Çıkartıyor! 

56 yaşındaki ünlü Sanatçı Hülya Avşar adeta gençlere taş çıkartıyor. Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafı ile parmak ısırttı. Her zaman kendine bakan sporunu yapan hatta tenisi Türkiye’de popüler hale getiren Hülya Avşar dır. 

Ekranlarda uzun süredir görmediğimiz Avşar en son İbo Show a katılmış haber konusu olmuştu. Yıllardır değişmeyen güzelliğiyle sevenlerinin beğenisi kazanan güzel sanatçı bu aralar magazin gündeminden uzak. 

Başarılı Oyuncu Başak Daşman Star TV de 

Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü'nde tamamladıktan sonra, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan bir çok başarılı dizide rol alan güzel oyuncu Star Tv de yayınlanacak yeni dizi Akrep ile ekranlara dönüyor. Yapımını 1441 Productions’ın, yapımcılığını İrfan Şahin’in üstlendiği “Akrep “dizisinin başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya rol alıyor!

Senaryosunu Erkan Birgörenin yazdığı dizinin yönetmenliğini ise Gökçen Usta üstleniyor.

İhanetin, lanetin, aşkın ve anneliğin savaşı “Akrep” zengin oyuncu kadrosuyla çok yakında Star Tv’de.

Edis Yabancı Şarkısı İçin Dans Dersleri Alıyor! 

Pop müziğinin yeni jenerasyondaki tartışılmaz en başarılı erkek şarkıcılarından Edis uzun süredir dans dersleri alıyor. Dans derslerinin görüntülerini instagram hesabından paylaşan popçu beğeni yağmuruna tutuluyor. Yabancı şarkı çıkaracağının müjdesini veren Edis merakla bekleniyor. 

Türk popçularının yabancı şarkıları genelde çok tutmuyor bakalım Edis Türkçe şarkılarındaki başarısını bu çalışmada yakalayacak mı? Merak konusu. 

Emine Ün Marka Yüzü Oldu! 

Ünlü Sanatçı Emine Ün mücevher markasının yüzü oldu. Uzun süredir bir projede yer almayan güzel sanatçı artık her gün markasının yüzü olduğu reklam ekranlarda oluyor. Değişmeyen güzelliği  dikkatlerden kaçmadı. Instagram hesabından aldığı yüzlerce mesaj genelde ‘’Nerelerdeydiniz?’’ Sizi çok özledik! Ekranlara yakışan kadın hoşgeldin gibi yorumlardı. Bir çok dizide rol alan Emine Ün yeni reklamından sonra artık Dizilerde oynayacak mı merak konusu.

Demet Akalın’dan Yeni Şarkı Geldi! 

Demet Akalın’dan beklenen single geldi. Ünlü sanatçı Sıla dan şarkı aldığını stüdyo anını takipçileriyle paylaşan başarılı sanatçı Demet Akalın yine harika bir şarkı ile sevenlerine merhaba dedi. Hafta içi her gün Star TV de Alişan ile program sunan Akalın yeni klibini sevenlerinin beğenisine sundu. Şarkının sözü Sıla ve Ali Enis’e Bestesi Murat Yeter’e ait. Klip yönetmenliğini ise Ahmet Can Tekin üstlendi. Akalının Saç ve makyaj ını Anar Agakishiev yaptı. 

Cem Şahan’nın Single Çalışması ‘’Yak Yüreği’’ çıktı!

Farklı düetlerle adını duyuran Cem Şahan, kariyerine tekli şarkılarla devam etmek için Melodi Müzik etiketiyle solo yayınlayacağı projesinin ilk ürünü ‘Yak Yüreği’ni tüm dijital platformlarda dinleyicinin beğenisine sundu.

Sözü ve müziği Sevcan Dalkıran ile Decrat’a (Oğuzhan Salihoğlu) düzenlemesi Berk Kirtiş ait ‘Yak Yüreği’nin mix, mastering’i kısımlarını Emre Kıral’la Utku Ünsal hazırladı.

Son zamanlarda dünyayı etkisi altına alan güncel müzik akımları ve etnik öğeler taşıyan şarkı, Cem Şahan’ın vokal performansının gücünü, yorumunu sergilemesini sağladı. Video klip ve şarkı dost işi… En sevdiğim şehir dediği İzmir ve Alaçatı Delikli Koy’la, ünlü Türkiye’ye yayılan Efendiler Kulübünde çekilen ‘Yak Yüreği’nin yönetmen koltuğunda Cem Şahan’ın çocukluk arkadaşı Okan Boyar oturdu.

Dinamik ve akıcı görüntülerden oluşan video klipte, genç şarkıcının oyunculuk konusunda da ne kadar başarılı olduğu ortaya çıktı.

Ünlü Oyuncu Pelin Karahan’nın Yeni Projesi Belli Oldu! 

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Pelin Karahan, Banu Zorlu’nun ortağı olduğu Aura 1 şirketinin yapımcılığını üstlendiği ‘’Dalgalar ve İzler’’ isimli filmde setlere dönmeye hazırlanıyor. Emre Kavuk’un yöneceği Yasemen Zorlu’nun yazdığı filmde etkileyeci bir anne kız hikayesi anlatılcak 

Berk Oktay ‘’ Yasak Elma’’ Dizisinde Çok Beğenildi! 

Ünlü oyuncu Berk Oktay, Fox Tv de pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil oldu. Bir önce ki dizisi ‘’Savaşçı’’ Pandemiden dolayı yayından kalktı ve ünlü oyuncu aynı kanalda bulunan ve reyting rekorları kıran entrikaların ve lüks hayatın konu aldığı diziye geçiş yaptı. 

Dizide bir çok oyuncu değişikliği yaşadığı halde yeni giren oyuncularda çok sevildi. Berk Oktay Dizideki karekteri ile Eda Ece’nin partneri olarak çok beğenildi.