ELİF AKBAŞ DE’LER DA’LAR

Geçtiğimiz yılın yazında çıkarttığı “İz” şarkısının ardından şimdi yine sözü, müziği ve düzenlemesi Ozan Gülek’e ait De’ler Da’lar ile müzik piyasasındaki yerini almaya hazırlanıyor.  Hareketli bir şarkı olan De’ler Da’lar dile çabuk dolanacak sloganlarda içeriyor.

Klip çalışmasında yakın arkadaşlarını oynatan Elif, 25 kişilik bir kadro ile  büyük bölümü Sarıyer Büyükdere de kendi restoranında çekti. Ayrıca Ortaköy ve Nişantaşı gibi merkezi noktalardan da klipte görüntüler bulacaksınız. Genç yönetmen Ayberk Oğuz tarafından on bir saatte çekilen klip’in montaj ve renk çalışması Murat Aygör tarafından yapıldı.  

 2020 Yılında İz adlı çalışmasıyla verdiği arayı telafi eden Elif Akbaş yepyeni çalışması De’ler Da’lar ile 11 Mayıs’ta Alptekin Yapım Etiketi ile tüm dijital platformlarda ve Youtube’ta yayında.

Şahin Kendirci'nin yeni şarkısı "Heye Kardaş" yayında

Şahin Kendirci, “Heye Kardaş” isimli yepyeni şarkısını 7 Mayıs Cuma günü Avrupa Müzik markasıyla tüm dijital platformlarda yayımlandı.

 Şarkının sözü ve müziği Şahin Kendirci, düzenlemesi Tarık İster imzası taşıyor.

 Daha önce Müslüm Gürses'in şarkılarını yeniden yorumlayan ve Gürses'e olan hayranlığını her fırsatta dile getiren Şahin Kendirci, "Senin İmzan Var" isimli şarkısının ardından “Heye Kardaş” adlı yeni single’ı ile müzik kariyerine devam ediyor. Buğra Karaçam yönetmenliğinde çekilen video klip YouTube MuzikPlay kanalında yerini aldı. 

 Şahin Kendirci’nin yeni single’ı “Heye Kardaş” tüm dijital platformlarda yayında.

GÖKHAN PARS ‘DAYAN’

Kendine özgü müzik tarzıyla tanıdığımız Gökhan Pars, yeni teklisi ‘Dayan’ ile müzikseverlerle buluşuyor. Sözü, müziği ve aranjesi Gökhan Pars’a ait olan şarkının klip yönetmenliğini ise Onur Özcan üstlendi. 

Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle yayınlanan ‘Dayan’ şarkısı sözü, müziği ve Gökhan Pars’ın güçlü yorumuyla dikkat çekiyor. 

Gökhan Pars ‘Dayan’ tüm dijital platformlarda yayında.

CEREN GÜNDOĞDU’DAN YENİ BİR SINGLE: "BENİ EVE GÖTÜR"

Kendine özgü tarzı ve duru sesiyle adından sıklıkla bahsedilen Ceren Gündoğdu’nun yeni tekli çalışması “Beni Eve Götür” video klibiyle birlikte tüm dijital platformlarda yerini aldı.

“Beni Eve Götür”, yeniden yaşadığını hissedebileceği bir yer bulmaya çalışan bir kızın yolculuğunu anlatıyor. Sanatçı bu yeni şarkısıyla, salgın döneminde evde olmanın değerinin daha çok anlaşıldığı zamanlarda dinleyenlere ait hissetme duygusunu da birlikte yaşatıyor.

Onur Cabi yönetmenliğinde küçük bir köy olan Pehlivanköy’de çekilen klip Ceren Gündoğdu’nun oyunculuğuyla oldukça fazla dikkat çekiyor.

Dünyada bir köşe arıyor insan. Sığınmak, soluklanmak, ait hissetmek, özgür hissetmek için. Beni Eve Götür’ü ‘Hayatın bilinmezliği ve tekinsizliğine inat bir yuva düşleyen herkese ithafen’ yazdığını söyleyen sanatçı, gündelik hayat akışının içinde sıkışmış, yolunu ve yuvasını arayan, ‘buralardan kaçmak’ isteyen herkese yol arkadaşı olmasını diliyor şarkısının ve hem kendisine hem dinleyicisine usulca hatırlatıyor; ‘Zor bir günü atlatabilmenin yolu eve geri dönebilme hayalini yaşatabilmekten geçiyor.’

Nostaljik ve atmosferik synth ezgileri, dinleyicileri romantizm ve melankoli dünyasına davet ederken, sanatçının rüya gibi vokali samimi bir hikayeyi de beraberinde anlatıyor.

Elif Buse Doğan, “Eller Kıskanır” isimli yepyeni şarkısını Avrupa Müzik markasıyla sevenlerinin beğenisine sunuyor. 

Sözü Volkan Bekçi, müziği Eren Can Maşalacı, düzenlemesi Emre Doğan imzalı şarkının mix & masteringini Özgür Yurtoğlu yaparken klibin yönetmen koltuğunda ise Alişan Günay Yıldırım oturdu. “Eller Kıskanır”ın kemençeleri Selim Bölükbaşı, klarneti Ergün Şenlendirici, gitarları Selahattin Güzelel, davulları ise Gencay Kıymaz tarafından çalındı.

 Elif Buse Doğan’ın yepyeni single’ı “Eller Kıskanır” tüm dijital platformlarda yayında. Video klibi ise MuzikPlay kanalında izleyebilirsiniz.

CEM BELEVİ’DEN DEEP HOUSE MELODİLER : " BİLMEZ"

Son çalışması Leyla& Mecnun ile uzun haftalar boyunca radyo ve televizyonların yanı sıra dijital platformlarda zirvenin sahibi olan Cem Belevi, bu kez yine sözü müziği kendisine ait olan "Bilmez" isimli yeni hiti ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

Cem Belevi, Sony Music Türkiye etiketiyle  yayınlanan yeni çalışması “Bilmez”den söz ederken "Deep house şarkıları severek dinlerim ve zamansız olduğuna inanırım. Bu yüzden sevenlerime ben de bir Deep house şarkı sunmak istedim. Bilmez şarkısında DJ ve aranjör olan Deeperise ile çalıştım” diyor.  Bilmez şarkısının klibinde yönetmen koltuğunda oturan Can Sarcan, şarkının ruhunu en iyi şekilde verebilmek için İzmit Kerpe’de bulunan kanyonları tercih etti. Cem Belevi, uçurumun kenarında çekilen klipte Chopper motor kullanmak için uzun süre ders aldı. Zorlu ama keyifli geçen klip çekiminde Cem Belevi’ye 18 yaşındaki genç ve umut vaad eden modellerden İrem Su Kahramantürk eşlik etti. Cem Belevi’nin “Bilmez” şarkısı  tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluşurken, klibi de sanatçının youtube kanalında yayında olacak.

Faruk K.'nın yeni Cover Çalışması "Hadi Bakalım" Yayında

 "Azar Azar", "Honki Ponki", “Enerji”, "Aşk Tek Yön", "Kalbimin Sesi” ve “Fark” isimli şarkılarıyla müzikseverlerden büyük beğeni alan ve fenomen haline gelen Faruk K. Türk Pop Müziğine yön veren eserlerden “Hadi Bakalım”ı yeniden yorumladı. Demet Akalın’da eşlik ettiği sürpriz single 7 Mayıs Cuma günü Avrupa Müzik markasıyla yayımlanıyor.

 Sözleri unutulmaz söz yazarı Aysel Gürel’e, müziği hafızalara kazınan eserlerde imzası olan Onno Tunç’a ait  “Hadi Bakalım”ın yeni düzenlemesi ise başarılı aranjör Erhan Bayrak, tarafından yapıldı. Enerji dolu ritmiyle dinleyicilere yazı yaşatan çalışmanın eş zamanlı yayınlanacak video klibi ise Faruk K’nın dans şovuyla dikkat çekiyor. Mustafa Özen’in yönetmenliğini üstlendiği klip MuzikPlay’de. 

 “Hadi Bakalım” isimli yeni single’ı tüm dijital platformlarda bulabilirsiniz.