Gökhan Keser “Yangın” Çıkardı!

Yakışıklı popçu Gökhan Keser, yeni single çalışması  Yangın’ ı müzik severler ile buluşturdu. Söz ve müziği Gökhan Keser’e ait olan slow şarkının düzenlenmesini Ateş Berker Öngören yaptı. Şarkıya Sapanca’da Can Özen yönetmenliğinde romantik bir klip çekildi. Çok inandığı bir single çalışması ile geldiğini söyleyen Keser, “ Uzun zamandır benim de dinleyicilerimle paylaşmak istediğim, üzerinde çok titizlikle, çok emek vererek çalıştığımız bir şarkı oldu. Umarım bir en az bize dokunduğu kadar tüm kalplerde yer eder ve müzik piyasasında yangın etkisi yaratırız” diyerek iddialı konuştu. Şarkı ve klip aynı gün müzik severlerin beğenisine sunuldu.

MERT KAYIKÇIOĞLU’NDAN MÜZİK DÜNYASINA İDDİALI BİR GİRİŞ

“KAÇAMAM KADERİMSİN”

Yıllardır müzik dünyasının içinde olan, Yıldız Tilbe sahnelerinden ve “Doğa İçin Çal” projesinden tanıdığımız, söz yazarı ve besteci Mert Kayıkçıoğlu’nun yeni şarkısı ve klibi  “Kaçamam Kaderimsin” DMC müzik etiketiyle yayında.

Farklı yorumu ve şarkısıyla dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanan Mert Kayıkçıoğlu’nun kendi bestesi olan “Kaçamam Kaderimsin” adlı şarkısının sözleri Elif Muştu’ya, düzenlemesi ise Uğur Yıldız’a ait. Gitarda Erdem Sökmen ve bağlamada Özkan Alıcı imzası var.

 Utku Faik Yılmaz yönetmenliğinde çekilen klipte sanatçıya duygusal sahnelerde iki oyuncu eşlik etti. Herkesin bir hikayesi vardır, bu da onunkisi… Mert Kayıkçıoğlu “Kaçamam Kaderimsin” ile tüm dijital platformlardaki ve sosyal medyadaki yerini aldı.

SEVCAN DALKIRAN’DAN 

“KALBİN CAHİL”

Sevcan Dalkıran Yaklaşık 3 yıl aradan sonra çıkardığı “Kalbin Cahil “ isimli slow şarkı ile sevenlerine yeniden merhaba dedi.

Noah Müzik etiketi ile piyasaya çıkan şarkının sözü ve müziği Zeynep Akın’a, düzenlemesi ise Oben Akın’a ait.

 Sevgililer günü öncesi duygusal bir şarkı ile sevenlerine sürpriz yapmak istediğini belirten genç şarkıcı, bu şarkıya Ecem Gündoğdu yönetmenliğinde duygusal bir klip çekti. Müziğe verdiği aranın ardından yeniden iddialı bir giriş yapan Dalkıran bundan sonra çalışmalarına hız vereceğini ve yaza doğru da bomba gibi hit bir şarkı hazırladığını söyledi.

Cem Bekar Sezen Aksu şarkısı ile çıkış yaptı...

Farklı ses rengiyle olduğu kadar söylediği şarkılarla müzik severlerin dikkatlerini üzerine çeken pop müziğin yeni idolü Cem Bekar, sözü ve müziği Sezen Aksu imzalı şarkısı "Bu Kadar Mı?" ile müzik severlerle buluştu. Ünlü iletişimci Özgür Aras'ın prodüktörlüğünü yaptığı sözü ve müziği Sezen Aksu, düzenlemesi Alper Atakan imzalı şarkısı "Bu Kadar Mı?" ile pop müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Cem Bekar, Müjdat Gezen Sanat Akademisi'nden mezun olduktan sonra birçok ünlü isme vokalistlik yaptı. Cem Bekar, 'O Ses Türkiye' yarışmasında Ebru Gündeş'in takımında başarılı performanslarıyla adından söz ettirmişti.

Ufuk Çakır’dan “Sen Ayrılığı Seçtin’’ Şarkısı Geldi!

Sözü, müziği ve düzenlemesi Okan Akı imzası taşıyan şarkıda gitar ve bas gitar da Okan Akı tarafından çalındı. Ud’da Özdemir Güz imzası bulunan “Sen Ayrılığı Seçtin”in mix & masteringi ise Gökhan Erken tarafından yapıldı.  Fotoğraflarını Kadir Erden’in çektiği çalışmanın kapak tasarımını ise Ufuk Çakır yaptı.

 Müzik kariyerine ilkokul yıllarında mandolin ve bağlama dersleri alarak başlayan müzisyen, ilerleyen dönemlerde profesyonel olarak klavye çalmaya başladı. İlk profesyonel albümü "Sevdim İşte"yi 2000 yılında müzikseverlerle buluşturdu. 2005 yılında yayımladığı "Bahar" isimli çalışmasıyla Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden Kenan Doğulu, İsra Gülümser, Şehrazat, Ercan Saatçi, Halil Koçak, Özgür Turgut, Ertuğ Ergin, Sinan Akçıl, Mustafa Ceceli ve Erdem Kınay ile bir araya geldi. 2013 yılında "Gülümse" isimli albümü, daha sonra "Paramparça" ve "Herkes Gitmiş Kendinden" isimli şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıkan Çakır, son olarak 2020 yılında ise "Çamlar Altı" isimli şarkısını yayımladı. 

BAHAR TÜRKKAN – NE DESEM

2013 Yılında yayınladığı İlk albümü “Türkülerle Bahar Efil Efil” ile başarılı bir çıkış yakalayan Bahar Türkkan, 2016 Yılında yayınladığı ikinci albümü "Yüzyılın Fırtınası" ile başarısını devam ettirdi. Sevenlerini fazla bekletmedi ve yeni single çalışması olan "Ne Desem"i bizlerle buluşturdu.

Sözü ve Müziği ünlü müzisyen Erhan Güleryüz'e ait, düzenlemesi ise Serhan Bülbül'e ait olan Ne Desem’in Riva da gerçekleştirilen klip çalışmasını ise ünlü yönetmen Cumali Çöp üstlendi.

Ne Desem Bahar Türkkan'ın güzel sesi ve yorumuyla ve Seyhan Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini aldı...

SUAT ERSOY “SEVİŞMEM”

Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'lü bir ailenin ortanca çocuğu olan Suat'ın müziğe olan yeteneğini annesi Makbule hanımın keşfetmesiyle müzik egitimlerine Lise yıllarında başladı.

 Mithat Özyılmazel, Cahid Deniz, Mustafa Sağyaşar gibi Turkiye'nin önemli müzik adamlarından aldığı repertuar, nota ve nazariyat dersleriyle müzik çalışmalarına hız verdi. Ruhunu öğrendikleriyle birleştirerek bestecilik ve söz yazarlığı yönünü ortaya çıkaran Suat Ersoy bu süre zarfında zamanın büyük bir bölümünü daha çok şarkı yazıp biriktirmeye ayırdı.

2015 yılının sonunda sözü ve müziği kendisine ait olan ARALIK adlı bir single çalışmasını PDNd etiketiyle dinleyicilerinin beğenisine sunan Suat Ersoy gectiğimiz günlerde de sözü müziği kardeşi Uğur Ersoy'a ait olan SEVİŞMEM adlı yeni teklisini GLOBALYA MUSIC etiketiyle dinleyicilerinin beğenisine sundu.

Çağrı Kaymak, Sessizliğini Bozdu!

“Sensiz de Severim Seni”

Sözü ve müziği Çağrı Kaymak imzası taşıyan duygusal şarkının düzenlemesini Burak Ertetik yaptı. Davul, mix, mastering’de Burak Ertetik, bas gitarda Erhan Ertetik, akustik ve elektro gitarda Taşkın Avcı, piyano ve yaylılarda Burak Mutlu, solo gitarda Volkan Demiratar’ı gördüğümüz çalışmanın klip yönetmenliğini ise Can Memişoğlu üstlendi. Görüntü yönetmenliğini Yusuf Uçar’ın yaptığı “Sensiz de Severim Seni”de oyuncular İrem Su Kahramantürk ve Şule İdil Aydın rol aldı. Kaymak, yeni şarkısının fotoğraf çekimleri için Cüneyt Gazioğlu objektifinin karşısına geçti.