Yapımcı Hayrettin Güneş Artık Yönetmen Koltuğunda!

Grand Müzik yapım şirketinin sahibi Hayrettin Güneş Yönetmenliğe soyundu! 

Avrupa ve Türkiye’de müzik şirketi hızla yükselen Yakışıklı yapımcı dikkatleri üzerine topluyor. Bünyesindeki birçok ünlü sanatçıya kapılarını açan Grand Müzik Youtube kanalında milyonlarca izleyiciye ulaştı bile. Şirketinin kapılarını tüm müzisyenler için açık tutan Hayrettin Güneş artık Sanatçılarının kliplerini de kendisi çekiyor. Yönetmen Koltuğuna oturan başarılı iş adamı çok yönlülüğü ile müzisyenlere hayallerinin kapılarını açmayı sağlıyor. Kısa Film tadında çektiği klipler ile yönetmenlikteki başarısınıda konuşturuyor. Çoğu müzisyenin hayalidir şarkı çıkarmak, klip çekmek, tanıtımını yapmak! Hayrettin Güneş Grand Müzik etiketiyle tüm müzisyenlerine gelecek vadediyor! Müzik sektörünün her alanında büyük titizliklerle Grand Müzik Yapım Şirketi birçok sanatçıya kapılarını açıyor. 

Derya’dan Yeni Şarkı “Yana Yana” 

12 Mart’ta Avrupa Müzik X BMP işbirliğiyle müzikseverlerin beğenisine sunulan şarkının sözü Derya ve Bilal Cakar, müziği JYDN ve Hasan.K, düzenlemesi ise Jaydon imzası taşıyor.

Köln’de yaşayan Derya; “Yalan Kanatlarınla”, “Tut Kolumdan”, “Gecenin Ahi (feat. BLC)”, “Eser”, “Eser [Görkem Sala & Furkan Sert Remix]” ve “Nazar” isimli çalışmalarının ardından “Yana Yana” isimli yeni şarkısıyla müzik kariyerine devam ediyor.

“Yana Yana” isimli single’ı tüm dijital platformlarda bulabilirsiniz.

FERHAT GÖÇER’DEN ALBÜM MÜJDESİ OLAN ŞARKI GELDİ!

“SORARLARSA”

Ferhat Göçer Mayıs’ta çıkaracağı yeni albüm öncesi, albümün müjdecisi olarak “Sorarlarsa” isimli şarkıyı sevenleriyle buluşturdu. 13. albümü için gün sayan ve stüdyoda şu günlerde son hazırlıklarını yapan Ferhat Göçer, 13 sayısının uğuruna inanarak ve genel algının inadına 13 şarkıdan oluşacak 13. albümü 13 Mayıs’ta çıkarmaya karar verdi.

 Çıkış şarkısı olan “Sorarlarsa” adlı şarkıda iki kadınla çalışan Ferhat Göçer, şarkının aranjörlüğünü bir kadına teslim etti. Söz ve müziği Neşe Seçil Tokat’a ait olan şarkının aranjörlüğünü Oya Erkaya Ayman üstlendi.

 Duygusal şarkının klibini kendi stüdyosu olan Metropol Müzik Fabrikası’nda (MMF) Ercan Şencan yönetmenliğinde çeken Ferhat Göçer, kamera karşısına eserin sahibi Neşe Seçil Tokat ile birlikte geçti. Ferhat Göçer, kendisinden uzun zamandır beklenen büyük bir aşk şarkısının geldiğini müjdeledi.

Ozbi, Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Geçtiğimiz yıl yayımladığı “Geceyi Anlatmış” isimli çalışmasıyla müziğine farklı bir soluk getiren Ozbi, yine çok konuşulacak “Sana Sormam” isimli yepyeni şarkısını sevenleriyle buluşturuyor.

 Sıkışmışlığın dışavurumu olarak kaleme aldığı şarkısında ön yargıları, otoritenin şişkin egosunu, hayatlarımızı istediği gibi dizayn etmeye çalışanları, ötekileştirenleri, dışlayanları ve korku ile yola getirmeye çalışanları hedef alıyor. Ozbi, buna karşı “Yaşarım bunu sana sormam” cümlesiyle isyanını, umudunu, inadını, yaşama hakkını, ifade özgürlüğünü dile getiriyor. Şarkının klibinde ise bunu farklı bir biçimde gösteren sanatçı, 8 farklı karaktere bürünerek şarkıya çok farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Oyunculuğa dair bize çok şey gösteren klipte, uzun yıllar eğitimini alıp oyunlarında oynadığı Craft Tiyatro’nun kurucusu Çağ Çalışkur ile çalışan Ozbi; sergilediği performans ile de çok konuşulacağa benziyor.

“HEM MUTLU HEM HÜZÜNLÜ”

MERVE GÜLSÜM’DEN MONA LİSA GİBİ ŞARKI “GİTME”

Yaşanmış aşk hikayeleri meşhurdur sanat dünyasında özellikle şarkılarda. “Gitme” tam da böyle bir şarkı. Yaşanmış bir aşk hikayesi. Merve Gülsüm’ün kaleminden dudaklarından ve gitarının tellerinden dökülen… Ankara’da İngilizce öğretmenliği yapan Merve Gülsüm çocuk yaşlarında müziğe merak saldı. ilk şarkısını on bir yaşında yapan sanatçı halen üretmeye devam etmekte. Ürettiği şarkıları YouTube kanalından da paylaşan sanatçı Majör Stüdyo Ses Yarışmasına zorla ikna edilerek katıldı. Merve dereceye giremese de yaptığı şarkılarla yapımcılarının dikkatini çekti ve uzun zamandır hayallerini süsleyen proje fikri hızlı bir şekilde gerçeğe dönüştü.

Sözü ve müziği kendisine ait “Gitme” şarkısının düzenlemesi Ozan Gülek’e ait. Şarkıda kullanılan gitarlar Caner Güneysu’ya ıslık ve harmonika ise Cenk Alptekin’e ait. Gitme şarkısının klibinde ise Merve’yi şarkıyı tek başına anlatırken görüyoruz. Mimikleriyle hüznünü ve mutluluğunu yansıtan sanatçı şarkısını ilk kez düzenlenmiş duyduğunda mutluluktan ağladığını, klip ortaya çıktığında ise gururunu anlatamadığını ifade etti.

Majör Stüdyo ekibinin 5 saat gibi kısa bir sürede çektiği klip efektlerle güçlenip tamamen sanatçının bu ilk klibinde yüzünün tanıtılması için hazırlandı. Yani klipte gözünüzü Merve Gülsüm’den alamayacaksınız.

EGE’DEN DÜET ŞARKI

Ege’nin ölümsüz şarkılarından “Senden Uzak” 25 yıl sonra yeniden hayat buldu.

Sanatçının, ilk albümüne ismini veren “Senden Uzak” şarkısını; 2000li yıllarda Ukrayna’da kullanan ve bu şarkı ile popüler olan Viktor Pavlik ve Ege düet için bir araya geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ege; “Şarkılarda insanlar gibi onlarında bir kaderi var. 25 yıl önce Türkiye’de can bulup, 2000’li yıllarda sınırları aşarak, Viktor Pavlik’in yorumuyla Ukrayna’da meşhur olan şarkı, iki yorumcuyu yıllar sonra bir araya getirdi. Bu o yıllarını yaşayanlar için hoş bir sürpriz olacağı gibi, bu dönemin çocuklarının da seveceği bir şarkı olmasını dilerim…” dedi.

Klibin çekimleri; Antalya, Kiev, Bodrum ve İstanbul’da gerçekleşti. Şarkının söz ve müziği Ege’ye, düzenlemesi ise Soner Kıvanç’a ait.