Bu Aşk Seren Serengil’e Yaradı! 

Hafta içi her gün saat:13:15’te Beyaz Tv ekranlarında Söylemezsem Olmaz programında yer alan ünlü sanatçı Seren Serengil’e Aşk yaradı! Gözlerinin içi adeta parlamaya başladı. Tarzı ile hep çok konuşulan ve takip edilen bir ikon o Giydiği kıyafetler, gittiği tatiller, aldığı ödüller bazı kişiler tarafından hep takip edilmiş ve taklit edilmiştir. Ama ekranlarda gizli gizli onu izleyen kişilerde çok. Düşmanı olabilir ama Rakibi yok! Her hafta sonu tatilinde hemen  Uludağ ya da Palandökene giten Serengil usta kayakçılardan. Seren kayak sezonunu açınca nedense bazı ünlülerde aynı paylaşımlarla kendini piste atarlar. Serene aşk yaradı bence Mustafa Rahman Tohma Seren’i ömür boyu sevecek bir adam insana güven veren duruşu var. Mutluluklar dilerim. 

Ünlü Aranjör Cüneyt Yalmaz’dan Yeni Single Geldi! 

Müzisyen bir ailenin ferdi olan Cüneyt Yalmaz ilk müzik derslerini dedesi büyük duayen udi bestekar SELAHATTİN ERKÖSE'den aldı müziğe kanun enstrümanı ile başlayan Cüneyt istanbul sahnelerinde bir çok sanatçıya eşlik etmiştir. Yaklaşık 14 senedir aranjörlük ve müzik yönetmenliği yapmaktadır. ÇELİK, MANSUR ARK, İDO TATLISES, BURAK KİNG, ŞEHRAZAT, NEZ, OZAN ORHON, SİNAN ÖZEN, BÜLENT YETİŞ en bilinenleri olmaktadır. Cüneyt Yalmaz dan yeni single ‘’Git’’ geldi. Şarkının Sözü Emre Saltık ve Sudenur Çakmak a ait

Müzik - Emre Saltık imzası taşıyor. 

Klip yönetmeni koltuğunda ise başarılı yönetmen Buğra karaçam oturdu. 

Samimi bir ayrılık şarkısı ile yürekleri acıtan pop şarkı 19 Şubat’ta tüm dijital platformlarda yayında!

GÖKÇE KIRGIZ'IN 8. SİNGLE'I " İLK TAŞ” YAYINDA!

Son yıllarda birbirinden hit şarkılara imza atan Gökçe Kırgız, 

yeni bir slow şarkıyla müzikseverlere merhaba diyor. Söz ve müziği Murat Güneş'e ait olan "İlk Taş"şarkısının aranjesini Celil Yavuz yaptı.

Stüdyoda çekilen klibin yönetmen koltuğunda Halil Güzel'i görüyoruz. 

Klibin siyah beyaz çekilen karelerinde ;  aşkın her hali mutluluk , hüzün ve ayrılıkta güçlü bir kadın çizen Gökçe Kırgız, "bu şarkıda uzun yıllar boyunca sevenlerimin kalplerine dokunmak istedim" diyor.

Enes’in “Zararlı” İsimli Yeni Şarkısı Yayında!

Enes, “Zararlı” isimli yepyeni şarkısını Avrupa Müzik & Hayat GbR işbirliği ile 12 Şubat Cuma günü müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Alman-Türk şarkıcı Enes, ilk olarak Berlinli rapçi Mudi ile birlikte yaptığı ortak albüm “Maktub” ile dikkat çekti. Sanatçı, geçtiğimiz yıl kendi şarkılarını yayınlayarak müzik hayatına adım atmıştı. “Zararlı”, Enes’in ilk albümü “Yar” dan yayınlayacağı ilk single çalışması olacak. 

Oryantal müziği ve modern hip hop ritimlerini duygusal sözlerle harmanlayan Enes, dinleyicilerine dokunabileceği ses ve görüntülerle dolu bir çalışma ortaya koydu.

Buray, yeni albümü “Başka Hikayeler” ile 26 Şubat Cuma günü müzikseverler ile buluşuyor.

COVID-19 salgını sebebiyle içinde bulunduğumuz olağanüstü koşullara rağmen, ünlü şarkıcı Buray, hız kesmeden üretmeye devam ederek kariyerinin dördüncü stüdyo albümü “Başka Hikayeler” ile müzik dinleyicilerinin karşına çıkmaya hazırlanıyor.

İlk kez 2015 yılında “Bir Şişe Aşk” albümü ile güçlü bir çıkış yakalayan sanatçı, ardından çıkardığı “Sahiden”(2016) ve “Kehanet” (2018) albümleriyle bugüne kadar zirvedeki yerini korudu. Bir sanatçı için albümün önemine her zaman inandığını vurgulayan sanatçı “Benim için stüdyo albümünün yeri ve hazzı başkadır. Zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde herkesin kendinden bir şeyler bulabileceğini düşündüğüm dördüncü stüdyo albümüm “Başka Hikayeler”i sizlerle bir an önce paylaşmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Buray’ın on şarkıdan oluşan yeni albümü, 26 Şubat Cuma günü Gomma Music ve Wasp Entertainment ortaklığı ile yayınlanacak ve çıkış şarkısının klibi ile birlikte tüm dijital platformlarda ve müzik kanallarında yerini alacak.

ERDEM SUR'UN İLK SINGLE "REVA" TÜM DİJİTAL PLATFORMLARDA !

Müzik dünyasına yeni bir soluk getiren Erdem Sur,ilk single olan ''Reva'' ile dinleyicilerle buluşuyor.

Aynı zamanda başarılı bir Diş Hekimi olan Erdem Sur  şarkısında da farklı müzikal yorumuyla müzik severlerin duygusal dünyasına da hitap ediyor.

İlk single'nın sözleri ve müziği yine kendisine ait olan Erdem Sur "Reva"ile hem gönüle hem kulağa hitap ediyor.Single tüm dijital paltromlarda yayında.

Aydilge & Birol Namoğlu'nun yeni çalışması “Parmak İzlerin” tüm dijital platform

Yaptıkları müzikle her zaman kendine has işlere imza atan Aydilge ve Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu, “Parmak İzlerin” adlı yepyeni bir şarkı için bir araya geldi. Aydilge ve Birol Namoğlu'nun kendilerine has yorumları ve muhteşem uyumlarıyla öne çıkan şarkının düzenlemesi ise Samuray Gökçe imzası taşıyor. Aydilge'nin bestelediği şarkının sözleri ise Aydilge ve Birol'un ortak imzasını taşıyor. Anlaşılamamak ve hayal kırıklığından yola çıkarak yazdıkları sözler, aynı zamanda buruk bir aşk hikayesine de gönderme yapıyor.

Tuğba Yurt’tan 14 Şubat’ı tek başına geçirenlere, “Kış Gülleri”

YouTube için yaptığı akustik cover çalışmalarla dikkat çeken başarılı yorumcu Tuğba Yurt, hız kesmiyor.

Birbirinden ünlü isimlerin şarkılarını seslendiren Tuğba Yurt, 14 Şubat Sevgililer Günü için Sezen Aksu’nun “Canımsın Sen” şarkısını YouTube kanalında paylaşmıştı. Yurt, ters köşe yaparak birgün sonra ise Yıldız Tilbe’nin “Kış Gülleri” adlı şarkısını yayınladı. Herkesin sevgilisi olmadığını, 14 Şubat’ı yalnız geçirecekleri de unutmadığını belirten başarılı sanatçı, “Türkiye’nin değerli iki ozanı Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe’nin en güzel aşk şarkılarını seslendirdiğim için çok mutluyum. Çokta beğenildi. Sürprizlerimiz devam edecek” dedi.

BAŞARILI OYUNCU ATAKAN ÇELİK’TEN YENİ SİNGLE "DEVRAN"

“Organize İşler Sazan Sarmalı” filmindeki performansıyla tanınan "Çok Güzel Hareketler 2"nin başarılı oyuncusu Atakan Çelik, söz ve müziği kendisine ait “Devran” şarkısını sevenleriyle paylaştı. Atakan Çelik, “Çok Güzel Hareketler 2” programında seslendirdiği “Devran” ın single olarak yayınlanması için sosyal medyada kampanyalar başlatan hayranları için stüdyoya girdi. Hayranlarına Sevgililer günü armağanı olan “Devran” BKM Mutfak Müzik Yapım etiketiyle müzik platformlarındaki yerini alırken pop müzik türündeki şarkı müzik listelerinde zirveye aday.

Düzenlemesi Cem Şahin’e ait olan "Devran"ın video klibi Aykut Öztürk yönetmenliğinde çekildi.