UZI'nin yeni çalışması "CINDY" tüm dijital platformlarda yayında

Genç yaşında Türkiye’nin en çok dinlenen rap sanatçılarından olmayı ve müziğini milyonlara duyurmayı başaran UZI, sözü ve müziği kendisine ait  “Cindy” ile üretimlerine hız kesmeden devam ediyor!

Kaleen prodüktörlüğündeki şarkının mix & masteringi ise Nuri Şengör imzası taşıyor.

Türkçe rap sahnesinde başladığı kariyer yolculuğunu, global müzik listelerinin üst sıralarında devam ettiren UZI, yeni çalışmasının video klip çekimleri için ise İsmail Sabotiç yönetmenliğinde kamera karşısına geçti.

“Cindy” Ava Music / Avrupa Müzik markasıyla tüm dijital müzik platformlarında!

Barlas’ın Yeni Şarkısı ‘Neden Gülüm’ yayında!

Barlas’ın yeni tekli çalışması ‘Neden Gülüm’ Tüm dijital platformlarda Grand Müzik etiketiyle yayında. Uzun yıllardır bir çok sanatçı tarafından yorumlanan ‘Neden Gülüm’ isimli şarkıyı pop müzik altyapısıyla günümüze uyarlayan Barlas iddalı girişi ile adından sıkça söz ettiriyor. Anlaştığı müzik şirketi Grand Müzik bu yıl bir çok ünlü sanatçı ile anlaşma sağlayıp rakip müzik şirketlerini geride bıraktı. Barlas’ın yeni şarkısı ‘Neden Gülüm’ şarkının sözü ve müziği İbrahim Candan okuma koçu Bülent Bapir Aranje ise Esad Fidan imzası taşıyor.  Popüler günümüz jenerasyonuna uyan klibin yönetmeni ise Nihat Pıtır tarafından çekildi. Yapımcılar Hayrettin Güneş ve Mehmet Güneş iddalı sanatçılar ile anlaşmalarına devam ediyor. Grand Müzik Youtube kanalı tıklanma ve izlenmeleriyle başarıya koşuyor.


Bengisu Yeni Şarkısı ‘’Kusur Mu Sevmek’’ Yayında!

Bengisu’nun yeni tekli çalışması ‘Kusur Mu Sevmek’ Grand Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında. Naif ve güzel sesi ile kulaklarımızın pasını silen Bengisu doğal tarzı ile büyük beğeni topluyor. ‘Kusur Mu Sevmek’ şarkısının sözü ve müziği Aysun Yurdusever Düzenleme Erim Karamenderes Aranje ise Selim Sualp imzası taşıyor. Şarkının klibi ise deniz kenarında güzel bir ambiyans  ile çekildi. Klip yönetmenliğini ise Ünal Arı üstlendi. Müzik Yapımcıları Hayrettin Güneş ve Mehmet Güneş ise Grand Müzik ailesi olara bu yıl bir çok ünlü sanatçı ile anlaşma sağlayıp rakip müzik şirketlerini geride bıraktı. Grand Müzik Youtube kanalı tıklanma ve izlenmeleriyle başarıya koşuyor.

SİNAN ŞİMŞEK
“YOLLAR”

 


Sinan Şimşek, söz ve bestesi kendisine ait olan ilk projesi “Yollar” ile müzik dünyasına merhaba dedi. Sakarya'da uzun yıllardır müzikle uğraşan ve yaptığı başarılı çalışmalarla memleketinde adından söz ettiren müzisyen Sinan Şimşek, yaptığı ilk single çalışmasıyla Türkiye’nin her yerine ulaşmayı hedefliyor.

Şarkılarını Sapanca Gölü’ne bakarak yazan ve besteleyen Sinan Şimşek, duygusal şarkılarla müzik kariyerine devam etmeyi planlıyor. Dinleyicilerle buluşturduğu “Yollar” adlı şarkısının aranjesi ise Ünsal İçmez’e ait.

Şehir sokaklarında müzik yaparak Sakarya halkının hafızasında yer eden Şimşek klarneti, klavyesi ve güzel sesiyle müzik dünyasında kalıcı olmayı hedefliyor. Çok sevdiği ve daha sonra ayrılmak zorunda kaldığı aşkı için yazdığı “Yollar” şarkısının klibi ise gerçek hikayeden esinlenerek Şeyma Al tarafından çekildi. "Sinan Şimşek" kanalında yayında olan video kısa bir sürede dikkat çekerek yaklaşık 100 bin kişi tarafından izlendi.

Arda Han - Beni Geri Ver


Şarkıcı Arda Han, 'Beni Geri Ver' adını verdiği yeni şarkısının tanıtımını yaptı. Klip lansmanın gerçekleştiği saatte, aynı anda
YouTube'a yüklendi. 24 saat içinde 1,5 milyona ulaşan Arda Han, "Rakamları gördüğümde çok mutlu oldum. İnsanların bu şekilde tepki vermesi çok güzel bir şey. İzlenme sayılarının organik olması benim için en önemlisi, farklı teklifler olsa da kabul etmedim." dedi.

Klipte 14 milyon TL değerinde lüks marka araç ve Arap Atı kullanan şarkıcı, "Kendi aracımı kullandım. Ata kısa süreli bindim. Benim için güzel bir deneyim oldu ancak at beni üstünden attı. Görevliler olmasaydı, benim için çok tehlikeli ve ölümcül olabilirdi." şeklinde konuştu.

Yakın zamanda yeni bir şarkı çıkaracağını belirten Arda Han, "Arabesk ve rap karışımı bir şarkı olacak, çalışmasını yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

'Beni Geri Ver' TOO Production etiketiyle Arda Han Youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda!


 

Ahsen Ertosun'un yeni single'ı "Hangisi" yayında!

Ahsen “Hangisi” isimli yepyeni şarkısıyla tüm dijital müzik platformlarda yerini alıyor! Geçtiğimiz yıl “Zaman” isimli şarkısıyla profesyonel müzik dünyasına adımını atan Ahsen; sözü Ferhat Yaşrin, müziği ve düzenlemesi Esad Fidan imzalı şarkısıyla müzikseverlerin karşısına çıkıyor. “Hangisi” adını taşıyan çalışmanın miksajında Suat Durmuş ve Esad Fidan beraber yer alırken masteringini Suat Durmuş üstleniyor. İbrahim Küçükoğlu’nun kayıtlarını tamamladığı single, Yiğit Mahzuni’nin bağlamasıyla müzikal olarak daha da zenginleşiyor.

“Hangisi”nin video klibi ise Veysel Aslan yönetmenliğinde çekildi.

 Avrupa Müzik markasıyla yayımlanan “Hangisi” isimli single’ı tüm dijital müzik mağazalarında bulabilirsiniz!