Merve Boluğur Youtube Oldu!

Kariyerinde çok başarılı işlere imza atan oyuncu Merve Boluğur, 4 yıla yakın süredir hayranlarıyla yeni bir projede buluşmadı. Böyle iddalı bir oyuncunun neden iyi bir senaryolu dizide olmaması her zaman tuhaf gelmiştir. Ekranlarda o kadar gereksiz oyuncu var ki Merve gibi kışkırtıcı bir oyuncunun dizilerde olmaması bence üzücü. YouTube kanalında ilk teaser'nı yayınladı. Boluğur, kanalında aradığı erkek ile ilgili esprili sözleriyle dikkat çekti. Merve Boluğur'a hemcinslerinden mesaj yağdı.

Boluğur; "Hepimizin yaşadığı birlikteliklerle ilgili mevzulara hem mizahi yönden hem de kendi tecrübelerimden yola çıkarak önerilerde bulunarak yaklaştım. Birebir yaşadıklarımdan, yaşadıklarından konu alınmıştır. Amacım kadınların kendi güçlerini yaşaması! Ayrıca kusursuz kadınlar; Sizin de olduğunuz gibi, korkusuzca kendinizi yansıtmanız benim için önemlidir. Bu cesaretlendirme hususunda destekçiniz olarak yanınızdayım" dedi.

Demet Akalın’da Kozmetik Ürünü Çıkartıyor!

Kozmetik dünyasına giren şarkıcıların sayısı giderek artıyor! Demet Akalın da o kervana katıldı. Dünyadan Rihanna, Lady Gaga, Selena Gomez, Jennifer Lopez gibi şarkıcıların makyaj ürünlerine hayranlarının ilgisi oldukça büyük. Türkiye’den de birçok sosyal medya fenomeni, influencerlar kozmetik alanında ürünler çıkardılar fakat bu alanda bayrağı taşıyan isimler  Selin Ciğerci ve Kerimcan Durmaz olmuştu. Sanat dünyasından İvana Sert, Eda Taşpınar, Petek Dinçöz, Ebru Polat, Fatih Ürek gibi isimler kozmetik ürünleri çıkarmışlardı şimdi ise “Uzun süredir üzerinde çalıştım” dediği makyaj ürünlerini Demet Akalın, satışa çıkarıyormuş. İlk süreçte rujları çıkaracak olan Akalın, diğer ürünleri de zamanla yayınlayacakmış. Bakalım satışlar ve ilgi nasıl olacak?

Deniz Akkaya Saçlarını Kazıttı!

Ünlü manken ve sunucu Deniz Akkaya her zaman en çok konuşulan isimlerden olmaya devam ediyor. Yeni saç stili ile dikkatleri çeken Akkaya instagram takipçilerini ikiye böldü. Bazıları yeni saç stilini çok beğenirken bazılarıda hiç beğenmediğini dile getirdi. Estetik harikası olarak çok fazla yorum alan Deniz Akkaya bu yorumlara aldırış etmiyor. Son olarak sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’ye söyledikleriyle gündeme gelen Akkaya sert eleştirileriyle bazı ünlü isimleri topa tutuyor.

Teve2’nin Yeni Ekran Yüzü Avatar Atakan

Dünyanın en ünlü boks organizasyonlarında Türkiye’yi temsil eden Dünya Şampiyonu Avatar Atakan’ın izleyicinin karşısına geçtiği program büyük ilgi gördü. Yapımcılığını 93 Medya’nın üstlendiği 'Senden İyi Yok' programında, Avatar Atakan alanında en başarılı sporcuları her hafta konuk olarak ağırlıyor ve onlarla üç raunttan oluşan eğlenceli mücadeleler gerçekleştiriyor. İlk program konukları Yılmaz Vural ve İlhan Mansız oldu. Her pazar günü saat:14:00’da Teve2 kanalında yayında.


Yardımsever Özmen Ailesi Kız Çocukları İçin El Ele

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Tülay Özmen ve güzel kızı Melisa Özmen yardımlarıyla gündemde. Pandemi sürecinde zor durumda olan ailelere ve kimsesiz kız çoçuklarına yardım eden Melisa Özmen yakında televizyon programı yapacak. Programın formatı yine yardımlaşma ile ilgili olacağını öğrendik. Tülay ve Melisa Özmen Boğazdaki yalısını Star Tv de Vahe Kılıçarslan’nın programı için açtı ve bu programda samimi açıklamalarda bulundular. Yardımsever aileyi tebrik ediyorum.

2021 Yılında Türkiyeyi Neler Bekliyor? İsim Analiz Uzmanı ve Yaşam Koçu Melike Aydın Açıklıyor!

Türkiye'nin 2021 yılında da yeni zorluklara kendinini hazırlaması gerekiyor. 2020 yılında yaşanan tüm sıkıntıların ardından, daha bir zor akış bizleri bekliyor maalesef.

Hani derler ya şerde hayır ara diye. Her zorluğa karşı göğüs germek için mücadele edeceğimiz bir yıla giriş yapıyoruz.

Türkiye'yi politika anlamında entrikalarla dolu bir yıl bekliyor.

Türkiye içinde gizli düşmanlar, düşmanlıklar besleyen mason iş adamları gündeme damga vuracak.

İçimizde saklı ateist iş adamları var, bunların ülkemiz için planladıklar hain eylemler teker teker gün yüzüne çıkacak, ifşa olacaklar.

2023 e kadar tüm bu gelişmeleri hayretler içerisinde izleyeceğimiz günler yaklaşıyor. Türkiye bunların oyununa asla gelmeyecek, adeta bir uyanış yaşayacaktır.

Dünya gündeminde Rusya,İran,Amerika,Irak,Filistin,Suriye ve Çin devletleri 2021 yılında çok konuşulacak.

Özellikle Amerika 2021 ile 2026 yılları arasında kendi güç iktidarlığını yavaş yavaş kaybedecektir. Bu iktidarlık savaşında, 2031 e kadar Çin, Kore ve Türkiye gündeme gelen ve çok konuşulan ülkeler olacaktır. 2021 sonu corona virüsünün bitişini haziranın ilk aylarında göreceğiz. Corona bitti derken maalesef başka hastalıklar gündeme gelecek.

Özellikle sağlığımızı olumsuz yönde tetikleyecek gıdalar, hayvan ürünlerinde insan bedeninde ciddi şekilde zarar verecek, ve hasarlar bırakacaktır.

Afrika üzerinden gelip, İran ve Irak'tan Türkiye'ye havada uçan kuşlar salgın hastalığı getirecek.

Tüm dünya bundan etkilenecek. Adeta evlerimizde kapıları pencereleri kapatıp kendimizi korumaya çalışacağız.

2022,2023 kadar sürecek bu salgın hastalığa karşı acil önlemler anılacaktır.

KEREMCEM SESSİZLİĞİNİ “GEÇMİŞ OLSUN” İLE BOZDU

Uzun süredir sessizliğini koruyan Keremcem, yeni single'ı “Geçmiş Olsun” ile tüm dijital müzik platformlarda ve klibi ile YouTube'da yayında!

Sözü müziği, Ali Barış Ata ve Alper Narman’a ait olan “Geçmiş Olsun” adlı yepyeni şarkıya Deniz Doğançay, Gürsel Çelik ve Levent Gündüz tarafından 3 farklı versiyon yapıldı. Gururlu ve mağrur bir ayrılık şarkısı olan Geçmiş Olsun’un Deniz Doğançay versiyonuna klip çekildi.

Keremcem yeni imajı ile kamera karşısına geçmek için hafta sonu beş kişilik bir ekiple İstanbul'dan Kırklareli'nin Karadeniz sahillerine doğru yola çıktı ve manzarasını beğendiği yerlerde durup yakın dostu Burak Ertaş’ın yönetmenliğinde yeni şarkısı Geçmiş Olsun’a klip çekimi yaptı. Üç günde tamamlanan klibin arka fonunda Kıyıköy Sahili, Fransız Deniz Feneri ve Longoz Ormanları kullanıldı.

Başarılı Oyuncu Ender Ataç Netflix’te Yer Alacak!

Ünlü model ve oyuncu Ender Ataç Dijital film ve dizi platformu Netflix ten teklif aldı. Aksiyon ve Bilim Kurgu Filminde Rol alacak olan Ender Ataç Başrollerini ünlü oyuncu Melis Sezen ile oynayacağı konuşuluyor. Netflix Türkiye için kollarını sıvadığı bu filmde çok konuşulacağa benziyor. Ender Ataç film için Boks ve at binme dersleri alıyor. Filmde 18 yaş üstü sahnelerinde olacağı söylenenler arasında. Film yönetmenliğinde kimin olacak merak konusu

​​​​​​​

Enis Arıkan Exxen’de Program Yapacak!

Oyuncu Enis Arıkan, Exxen'de sunmaya hazırlandığı programına konuk edeceği isimleri de belirledi. Enis Arıkan, 13 bölümlük şov programı için Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya ve Bartu Küçükçağlayan gibi isimlerle şimdiden konuk olma sözü aldı. Programın çekimleri, önümüzdeki haftalarda start alacak.