SERDAR ORTAÇ 'KİM BULMUŞ AŞKI'

Sevgililer gününün yaklaştığı bu zamanlarda, kalplere taht kurmuş, ve yaptığı her şarkısı hit olmuş, sevilen sanatçı SERDAR ORTAÇ’tan, bu sefer de, sevgililer gününe özel, yine harika bir şarkı geliyor.

Söz ve müziği SERDAR ORTAÇ’a ait “Kim Bulmuş Aşkı” adlı şarkının, aranjesini birçok şarkının altına imza atan Selim Çaldıran yaptı.

Şarkının klibini, şimdilerde adı sıkça duyulan, başarılı yönetmen Efe Cansoy çekti. Klip, Etiler’de bir halı saha ve Selim Çaldıran’a ait Stüdyo Maestro olmak üzere, 2 ayrı mekanda çekildi.

Klipte ünlü sanatçıya, dansçıları ve Bu Tarz Benim, Big Brother Türkiye gibi programlarda, farklı tarzı ve güzelliğiyle adından söz ettiren İdil Naz Kaluç eşlik etti.

SERDAR ORTAÇ'ın " Kim Bulmuş Aşkı" adlı yeni teklisi, Emre Plak etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.

Çelik’in müzisyenlerle birlikte hazırladığı yeni klibi “Meyhaneci” yayında!

Türkiye’de en çok hit şarkısı olan sanatçılardan Çelik’in son yayınladığı “Hediye” albümünde yer alan “Meyhaneci” şarkısına klip geldi.

Arpej Yapım etiketiyle müzikseverlerle buluşan “Hediye” albümünde Çelik’in geçmişten günümüze sevilen 20 şarkısı yeni altyapılar ile eski tarzından uzaklaşmadan modernize edilirken, albümden ikinci klip “Meyhaneci” şarkısına geldi. Farklı şehirlerden birçok müzisyenin şarkıya eşlik ederek çektiği videolarla hazırlanan klip Arpej Yapım YouTube kanalında yayınlandı.

Söz, müzik ve aranjesi Çelik’e ait olan şarkının video klibi Yüzdeyüz Film/Ümit Karaçam tarafından yapıldı.

Elif Buse Doğan'dan, severek ayrılanlara yeni bir şarkı geldi... 

Samsak Döveci'', 'Yalan Dünya', 'Yare Gidin Turnalar' adlı eserleriyle ile kariyerinde sağlam adımlarla ilerleyen Elif Buse Doğan, yeni şarkısı 'Sevda'yı müzikseverlerle buluşturdu. 

Söz ve müziği Bahtiyar Özdemir'e, düzenlemesi Emre Doğan'a ait şarkının klibini Alişan Günay Yıldırım çekti. Atlara olan düşkünlüğünden dolayı Riva’da at çiftliğinde çekilen klipte Elif Buse Doğan, şarkının sözlerinin ve müziğinin kendisini çok etkilediğini belirtti. 

Severek ayrılanlara yeni şarkısını armağan eden Elif Buse, 'Karacoğlan’ın şu sözünü hatırlattı “Ölüm ile ayrılığı tartmışlar; elli dirhem fazla gelmiş ayrılık...” Sevdiğinden ayrılan herkesin duygularına tercüman olmasını diliyorum’ dedi.

Nergis Kılıç'ın Yeni Pop Şarkısı “Aç Kalbini” Çıktı!

2022’nin ortalarında yayınladığı “Bal Dudak” adlı çıkış şarkısıyla profesyonel müzik dünyasına adımını atan Nergis Kılıç, yepyeni şarkılarıyla müzikal yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor!

Sözü ve müziği Kılıç’a ait olan “Aç Kalbini” adlı şarkının düzenlemesi Davut Samet Sarıhan imzası taşıyor.

Buğra Kunt’un mix & mastering’ini üstlendiği parçada kullanılan enstrümanlara bakıldığında yaylılar, bağlama, gitar dikkat çekiyor.

Single, Avrupa Müzik markasıyla tüm müzik platformlarında!

Ozan Gülek’in “Suçunu Ben Üstlenirim” isimli şarkısı yayında.

  

Daha önce “İlk 11” adıyla yayınalan albümde yer alan şarkı, yeniden düzenlenip kliplendirildi. Sözü ve müziği kendisine ait olan şarkının Mix ve Master’ı Orçun Çatar’a ait. Serhan Güneysu’nun solo keman ile eşlik ettiği şarkının klip çekimleri Fethiye’nin gözde mekanlarından, manzarası ve konumu itibarı ile eşsiz güzellikte olan Gökçe Gemile’de gerçekleşti.

Montaj, kurgu ve renk Kayhan Ok tarafından yapıldı.

Ozan Gülek imzalı "Suçunu Ben Üstlenirim" Alptekin Yapım etiketi ile tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

ALYA "KAMYON"LA MÜZİK PİYASASINI ALT ÜST EDECEK

Pop müziğin parlayan yıldızı Alya'nın “Kamyon" adlı single çalışması FAM Music Company etiketiyle, Sony Music Türkiye dağıtımıyla tüm dijital platformlarda yerini aldı. Söz, müzik ve düzenlemesi Ersay Üner'e ait olan “Kamyon” şarkısı listelere hızlı bir giriş yaparak, hareketli tarzı ve iddialı yaklaşımıyla aşka sitem, aşka özlemi ve yeni aşk arayışlarını konu alıyor…

"Klasik kadın erkek atışmaları yapılan kliplerden sıkıldık"

Müzik piyasasına iddialı giriş yapan Kamyon'un klip çekimi 16 saat sürdü. Alya için stüdyoya özel bir ev kurulumu yapılarak, klipte 'kadının gücü, kadın dayanışmasına' vurgu yapıldı. Klipte girl "Girl Power" gücünü vurgulayan Alya, klibi ile ilgili "Klasik kadın erkek atışmaları yapılan kliplerden sıkıldık artık, eğer bir erkekle derdiniz varsa illa ki kız arkadaşlarınızla oturur, kadın dayanışması yaparsınız ve işi çözersiniz. İlişkilerdeki sorunlar anlatılıyor ve ben gerçeği anlatmak istedim. Video klibimizin fikir annesi Elif Demiralp, fikir babası ise aynı zamanda sanatçının menajeri olan Mert Siliv'dir. İşini en iyi yapanlardan kurulan bir ekip bu single çalışması için seferber oldu" dedi…

Deeperise, Gökhan Türkmen “Durumlar Müsait” Yayında!

“Raf”, “Unuttum Derdimi” ve “Aldatıldık” gibi pek çok şarkısıyla müzik dünyasına yeni bir soluk getiren Deeperise; “Mahşer” adlı şarkısıyla geçtiğimiz yıla damga vuran ve haftalarca müzik listelerinin zirvesinde yer alan Gökhan Türkmen ile ortak projesi “Durumlar Müsait” ile 2023 yılına hareketli bir giriş yapıyor.

Müzik kariyerinde yayınladığı sayısız şarkıyla sevenlerine her seferinde bambaşka duygular hissettiren Gökhan Türkmen’in sözü ve müziğini üstlendiği “Durumlar Müsait”in düzenlemesi Deeperise imzalı.

Deeperise, Gökhan Türkmen “Durumlar Müsait” isimli yeni single Avrupa Müzik markasıyla tüm müzik mağazalarında!