Rumeys Yeni şarkısı  ‘’ İnatla Yükselirim’’ İle tüm dijital platformlarda! 

Rumeys’in yeni tekli çalışması ‘İnatla Yükselirim’ Grand Müzik Etiketiyle Tüm Dijital Platformlarda yerini aldı. 

Güzel sesli şarkıcı Rumeys müzik listelerine yeni şarkısı ile hızlı giriş yaptı. 2000 li yılları andıran samimi ve eğlenceli video klibi ile sevenlerinden tam not aldı. Giderli şarkısı ve güçlü sesi ile şarkısına ayrı  lezzet katan Rumeys dikkatleri üzerine çekiyor.

İnatla Yükselirim isimli şarkının sözü ve müziği Rümeysa Sürbehan imzası taşıyor.  Aranjörlüğünü Yufus Şahin üstlendi. Klip yönetmenliği koltuğunda ise Batuhan Polatçı yer alıyor. Projenin prodüktörlüğünü Fatih Demir üstlendi. 

Rumeys ‘İnatla Yükselirim’ şarkısı Youtube Grand müzik kanalında yayında. Grand Müzik yapım şirketi kurucusu ve Yapımcı  Hayrettin Güneş  yeni ve iddalı isimlerle müzik severleri kendi çatısında buluşturmaya devam ediyor. Grand Müzik şirketi ünlü Bir çok sanatçı yelpazesi ile farklı ve renkli bir çok proje ile adını müzik camiasında altın harflerle yazdırmayı başardı. Türkiye ve Avrupa’da Müzik severlerle yeni isimleri keşfeden Grand Müzik iddalı isimler ile anlaşmalara devam ediyor. 

SERRA ARITÜRK “PUSULA” İSİMLİ ŞARKISI YAYINDA! 

Serra Arıtürk’ün yeni teklisi “Pusula” tüm digital platformlarda yayında. 

Serra Arıtürk,  4ncü single single çalışması Pusula’yı müzikseverlerle buluşturdu. 

Sözü ve müziği kendisine ait olan şarkının düzenlemesi başarılı aranjör Ozan Bayraşa imzalı. 

Cem Kılıç yönetmenliğinde kliplendirilen “Pusula”  tüm digital platformlarda yerini aldı.

İKİLEM SONBAHARI “GÜNEŞ BATARKEN” KARŞILIYOR

Son dönemin başarılı müzik grupları arasına adını yazdıran ve her geçen gün dinleyici kitlesini artıran İKİLEM, yeni şarkısı “Güneş Batarken”i Avrupa Müzik markasıyla yayında!

Müzikseverleri sonbaharın hüznüyle karşılayan, sözü ve müziği Serhat Karan’a aranjesi ise Uğur Ateş’e ait olan “Güneş Batarken” istenmeyen bir vedanın ardından, elinde sadece yaşanmış güzel günlerin hatıraları ile yalnız kalmış birinin, yüreğinde duyduğu özlemi ve umut ederek ayakta kalabilmesini anlatıyor.

Müzikal altyapı olarak uluslararası bir nitelik taşıyan İKİLEM’in yeni şarkısının davul kayıtları da İspanya’da önemli müzisyen Jose Bruno tarafından gerçekleşti.

FERYAL SEPİN’DEN “BANA MÜSADE”

Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’la beraber yaptığı “Karalaya Karalaya” düetiyle adından söz ettiren Feryal Sepin yeni single’ı “Bana Müsaade” ile müzikseverlerle buluşuyor.  Yetinmeyi bilmeyen bir aşktan gitmeyi anlatan şarkının vokal ve aranjesinde Mustafa Ceceli imzası bulunuyor. Şarkının söz ve müziği ise Zeynep Dalgıç’a ait.

Polenezköy, Riva ve Şile de çekilen klip 14 kişilik bir ekiple yaklaşık 13 saat sürdü. Karadenizin muhteşem manzaralarında çekilen klibin yönetmeni ise İmre Haydaroğlu oldu.

Feryal Sepin “Bana Müsaade”  DMC Muzik etiketi ile NetD ve tüm dijital platformlardaki yerini alıyor.

ZEKİ GÜNER FEAT YONCALODİ "YELKOVAN"

Yıllardır müzikal yol arkadaşlığı olan Zeki Güner ve Yonca Lodi Emanet ve Düştüysek Kalkarız gibi hitler ile haftalarca bir numarada kalarak Türk pop müziğine derin etkiler bıraktılar. Bu kez ilk kez bir şarkıyı birlikte seslendirdiler. Güncel altyapısıyla günümüze göz kırpan ama sözleriyle kalıcı pop şarkılarına selam "Yelkovan’’ derin bir yalnızlığı anlatmakta.

Söz ve müziği Zeki Güner’e ait olan şarkının düzenlemesi Mustafa Ceceli imzalı. Pandemi sebebiyle 2.5 yıl bekletilen şarkının video klip yönetmeni Halil Güzel. Türkiye’de ilk kez kullanılan bir ışık tekniği ile gizli ve farklı bir iddia taşıyan klip, tamamı siyah-beyaz çekilirken ayrılıkların renksiz dünyasına dem vuruyor. 

Yelkovan DMC etiketiyle tüm digital platformlarda yayında. 

İPEK DEMİR VE BÜLENT SERTTAŞ’TAN SONBAHAR SÜRPRİZİ!

Söz ve müziği kendisine ait olan “Dili Ballım” adlı şarkısında Bülent Serttaş ile buluşan İpek Demir, şarkısıyla dillere düşmeye hazırlanıyor. Şarkının aranjesini usta aranjör Erhan Bayrak yaptı ve şarkı Bülent Serttaş’ın müzik şirketi olan By Bilo’s Music Production etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Teoman Topcu yönetmenliğinde Antalya’da çekilen klipte İpek Demir’e sevilen sanatçı Bülent Serttaş eşlik etti ve ortaya keyifli ve pozitif görüntüler çıktı.

NERGİS KILIÇ’IN İLK PROJESİ “BAL DUDAK” YAYINDA

Nergis Kılıç, müzik yolculuğuna ilk adımını  sözü ve müziği kendisine ait olan “Bal Dudak” şarkısıyla attı. Aranjesini Davut Samet Sarıhan’ın yaptığı “Bal Dudak” Avrupa Müzik etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Kıpır kıpır bir şarkı olan 'Bal Dudak’ın yönetmen koltuğunda Ahmet Can Tekin otururken, kısa sürede güzel bir başarı  yakalayan klibin çekimleri ise Şile'de gerçekleşti.

Müziğin bir mucize olduğunu söyleyen  Nergis Kılıç, "Benim duygularımla ortaya çıkan şarkılarımın duygu fabrikamdan çıkıp hayata geçmesi lazım dedim. Sözü ve müziği bana ait olan ilk bestemi 16 yaşımda yapmıştım. Duygularını yoğun yaşayan ve açıkça ifade etmeyi çok seven biriyim. Şarkılarımı kendimle, söz ve müziklerimle bütünleştirmeye böyle başladım. Aşk insana sevgi, heyecan, paylaşım, tutku, mutluluk ve birlik hissi veriyor. Bal Dudak aslında sembolik bir kavram, duyguların yoğun olduğu noktada ifadeyi güçlendirmek için kullanılan benim dizelerime de notalarla karşılık bulmuş ve enerjisini bu duygu yoğunluğundan alan bir şarkı haline geldi" dedi.