TÜDANYA HAYRANLARINA MÜJDE!

Bir döneme damgasını vurmuş şarkıları, yüreklere dokunan yorumuyla fırtınalar estiren Tüdanya’dan hayranlarına güzel bir haber var. Gırtlak kanserine yakalanarak sesini kaybeden Tüdanya’nın yeni albümü müzikseverlerle buluşuyor. Arabesk müziğin patlama yaptığı 80’li yıllarda “Seni Sevmeyen Ölsün” şarkısıyla o döneme adını altın harflerle yazdıran Tüdanya, sesini kaybetmeden önce stüdyoya girerek albüm çalışmalarına başladı. Ancak sağlık sebeplerinden dolayı albümünü piyasaya çıkartamadı. Çalışmaları yeni tamamlanan bu özel albüm ile Tüdanya, hayranlarıyla tam anlamıyla hasret giderecek. Bülbül sesiyle yorumladığı 8 şarkının yer aldığı albümde “Aman Doktor”dan “Hastane Önü İncir Ağacı”na, “Oh Güzel Olmuş”dan “Fakir Ama Gururluyum”a kadar birçok eser efsane sanatçı ile hayat bulacak.

Tüdanya, seslendirdiği şarkılar ile sevenlerine sesini son kez duyuracak. Anonim eserlerin yanı sıra Tüdanya’nın söz ve bestelerinin yer aldığı parçalardan oluşan albüm, aşina olduğumuz ve unutamadığımız duyguları tekrar canlandıracak. Düzenlemesinde başarılı müzisyen Ceyhun Çelikten’in imzası olan albüm ile Tüdanya, kadife sesini tüm sevenlerine duyuracak. Tüdanya’nın albümü Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle tüm dijital platformlarda…

FARUK K'dan “ZENGİN KALKIŞI”

Şarkıları,dansları ve kişiliğiyle Pop müziğin çok sevilen yorumcusu Faruk K , “Azar Azar” Hadi Bakalım” ve  Sen Gidince coverlarından sonra yepyeni şarkısı Zengin Kalkışı”nı müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Söz ve bestesi Engin hızeskin’e ait olan şarkının aranjesi Erhan Bayrak tarafından yapıldı. Yapımcılığını kendisinin yaptığı şarkının klibi ve fotoğrafları Hossein Khojamli  tarafından çekildi.

Ünlü söz yazarı Aysel Gürel ile dostluğu bilinen Faruk k’nın klibinde kullandığı tablonun bir sırrı var. Klipte sokakta yaşayan bir Homeless'ı canlandıran popçu yıllar önce Aysel Gürel ile çöpten buldukları bir tabloyu klibinde kullandı. Bu tabloyu sevgili Aysel ile bir cumartesi gecesi Beşiktaş pazarındaki çöp yağıntıları içerisinden bulmuştuk.  Aysel bu tablo sende kalmalı diyerek bana  vermişti. O gün bugündür tablo benim evimde en değerli köşede durmaktaydı bu şarkının klibini düşünürken tablo ile defalarca göz göze geldim ve bana ilham verdi. Tabloyu çöpten bulduğumuz anı seyirciye yaşatmak istedim ve bu klibi sevgili dostum Aysel Gürel anısına sundum . onu çok özlüyor ve her gün sevgi saygıyla anıyorum.

İkilem “Kaybolurum Gülüşünde” Yeni Şarkı Yayında!

“Bir Sebebi Var” isimli şarkısıyla hafızalara kazınan İkilem grubu, “Kaybolurum Gülüşünde” isimli şarkısının akustik versiyonunu yayınladı.

İkilem grubu “Kaybolurum Gülüşünde”yi: “Zamanı elinde tutamayan insanoğlu için hayat su gibi akıp giderken

geçmişten gelen bazı duygular içimizi sızlatan bir hatıra olur bizler için. Şarkı, eski güzel günlere duyulan özlemi anlatırken, bitmemiş bir aşkın çağrısını içten ve şiirsel bir dille aktarıyor.” şeklinde açıklıyor.

Şarkının sözü ve müziği Serhat Karan, düzenlemesi ise Uğur Ateş imzalı.

“Kaybolurum Gülüşünde” (akustik) isimli yeni çalışmayı tüm dijital müzik platformlarında bulabilirsiniz.

ÇAKAL & AREM ÖZGÜÇ & ARMAN AYDIN – DİYARDAN DİYARA

Son dönemin en popüler sanatçılarından Cakal, yaptıkları hit şarkılarla gündemden düşmeyen Arem Özgüç & Arman Aydın’la yeni şarkısı “Diyardan Diyara”yı yayınladı.

Daha önce “Dünya Fani” şarkısında buluşan ve büyük beğeni toplayan üçlü, yeni şarkılarında afro trap ritmlerin üzerinde  duygusal ve zamansız bir parçaya imza attı.

2022 yılına damga vuran Cakal, ve Spotify’ın en çok dinlenen sanatçıları arasında bulunan Arem Ozguc & Arman Aydin işbirliği “Diyardan Diyara” yayında.

Didem  SALLA GİTSİN yayında!

Oryantal Dansın temsilcilerinden DİDEM sahne de bu sefer bambaşka...

Sanatın dans kulvarından solistlik kulvarına geçiş yapan DİDEM ikinci teklisi SALLA GİTSİN'i müzik severlerin beğenisine sundu.

Dans ve müziğin uyumunu her daim görsel bir şölenle sunan DİDEM şimdi de kendi seslendirdiği şarkılarıyla sahnede. Yıldız Tilbe'nin geçmişte söylediği SALLA GİTSİN günümüz düzenlemesi ve DİDEM yorumuyla yeniden yayında.

Sözü ve Müziği Yıldız Tilbe'ye düzenlemesi Tarık İster'e ait SALLA GİTSİN'in rengârenk klibini Murad Küçük çekti. Didem'e SALLA GİTSİN videosunda Matmazel Coco ve ekibi eşlik etti.

Didem SALLA GİTSİN Seyhan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.

Ezgi Gergin, Bey - UYANDIM

Ezgi Gergin, BEY ile birlikte seslendirdiği “UYANDIM” adlı yepyeni şarkısıyla yayında!

“Küf”, “Görmem Lazım” ve “Herkes Yolunda” gibi şarkılarıyla tanınan Ezgi Gergin, kariyerinin dördüncü şarkısı “UYANDIM” için tüm hazırlıklarını tamamladı!

Sözü ve müziği Yuno Space ve BEY’e ait olan şarkının düzenlemesi de BEY tarafından yapıldı. Yönetmen koltuğunda ise VASSO var.

Single, Avrupa Müzik markasıyla tüm müzik mağazalarında!

Belgin Tunçbilek - Öldüren Sevda (ft. Alişan) İsimli Yeni Single Çıktı!

Belgin Tunçbilek, Türk pop müziğin sevilen isimlerinden Alişan ile yepyeni bir arabesk şarkıya imza atıyor!

2011 yılında yayınladığı “Medi Terane” adlı albümüyle beğeni toplayan Tunçbilek, “Artık Çok Geç” ve “Kaderimin Oyunu” adlı şarkılarını piyasaya sürdü.

Sözü Hakan Kurum, müziği Suat Sakarya imzalı “Öldüren Sevda” adlı yeni şarkısı üzerinde çalışan ikili, geçtiğimiz haftalarda stüdyoya girdi. Düzenlemesi Caner Tepecik, Samim Sakaryalı, İsmail Tunçbilek’e ait olan parçada kullanılan enstrümanlara bakıldığında; grup keman, gitar, elektrik bağlama, kanun, klarnet dikkat çekiyor.

Single, Avrupa Müzik markasıyla tüm müzik mağazalarında!