Irmak Arıcı’nın yeni teklisi ‘Nasıl Olacak’ tüm dijital platformlarda yayında...

Mustafa Ceceli’nin aranje ettiği şarkının klibi için Ecem Gündoğdu’nun kamerasının karşısına gecen Irmak Arıcı, dans performansı ile izleyicilerden büyük beğeni  topladı. Dans etmeyi çok sevdiğini ve bu yeteneğini kliplerinde sergileyen genç popçu, klibin koreografileri için özel dans dersleri aldı. Klibinde birinin gelmesini bekleyen ve sürekli umutla kapıyı açan kadının bir türlü istediği kişi gelmiyor. Bu döngünün sonunda son kez kapı çalıyor ve bu kez gelen kendisi oluyor. DMC etiketi ile dinleyicilere ulaşan ‘Nasıl Olacak’, klibindeki dikkat çeken konusu, profesyonel dans performansları ve dinamizmi ile müzikseverler için yeni yıl hediyesi niteliği taşıyor.

Kendi yaptığı işler ve çıkardığı şarkıların yanı sıra sektörü çok yakından takip ettiğini ve tüm bu iş için emek verenlere bol şans dileyen Arıcı ‘Birçok kez bahsettiğim gibi bence bu sektör büyük bir yalan dünya…Pek çok şeyin göründüğü gibi olmadığı bu dünyada olabildiğince kendim gibi kalmaya çalışıyorum. Şarkılarımı, sevenlerime ve destekçilerime ulaşmak için bir araç olarak kullanmayı seviyorum. Olduğum gibi kalıp kaliteli şeyler üretmeye devam ettikçe de başarılı olacağımı düşünüyorum. Çok güzel arkadaşlarımın da olduğu bu müzik sektörüne katkıda bulunarak dinleyicilerimi mutlu etmek ve bir yandan da kişisel gelişimimi devam ettirmeyi hedefliyorum’ dedi.

Aslı Güngör'den Yeni Çalışma Geldi!

Aslı Güngör, “Unutursun” adlı şarkısının remiks versiyonunu müzikseverlerin beğenisine sundu.

“Kalp Kalbe Karşı”, “Son Öpücük” ve “Aşk Her Şeye Değer” gibi sevilen şarkıları Türk müziğine kazandıran Aslı Güngör, son olarak “Meleklerin Yolu” adlı çalışmasıyla müzik marketlerdeki yerini almıştı. Güngör şimdilerde sözü Mustafa Genç’e, müziği ise kendisine ait olan yeni şarkısı “Unutursun” üzerinde çalışıyor! Parçanın düzenlemesi ise Aytekin Kurt imzalı.

Aslı Güngör - Unutursun (Remix) isimli yeni single Avrupa Müzik markasıyla tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı.

Rap Müziğin Sevilen İkisi Tefo&Seko Yeni Single’ını Yayınladı!

Rap müziğin sevilen ikilisi Tefo ve Seko “BÖN BÖN” adlı yepyeni şarkılarıyla 2022 yılına veda ediyor.

“Nazar”, “YAK” ve “Kaç Yazar” gibi pek çok şarkıyı sevenlerinin beğenisine sunan Tefo ve Seko’nun, “BÖN BÖN” isimli yeni şarkılarının sözü ve müziği Muhammed Tevfik Tepe’ye (Tefo) ait. Parçanın düzenlemesi Acnatro tarafından tamamlandı. Onur Aşar’ın kayıt ve miksajını üstlendiği “BÖN BÖN” mastering’de Buğra Kunt imzası taşıyor.

İkilinin yeni çalışmasının video klip yönetmeni ise Cem Erdem oldu.

Yeni single,  tüm müzik mağazalarında yerini aldı.

FUNDA BOZKURT YOLUNA “BİR BİLEN VARSA” İLE DEVAM EDİYOR.

Profesyonel müzik hayatına bir İlhan Şeşen klasiği olan “Sarılınca Sana” ile başlayan Funda Bozkurt, ikinci teklisi “Yalanlarından Arınamazsın”ı müzikseverlerle buluşturmasının ardından şimdi de üçüncü teklisi “Bir Bilen Varsa” ile yoluna devam ediyor.

Sözü ve müziği Funda Bozkurt’a ait olan şarkının düzenleme, mix&masteringiArmin’e ait…

Famu Yapım etiketiyle dijital müzik platformlarında yerini alan “Bir Bilen Varsa” nın video klibi ise, İstanbul’un çeşitli bölgelerinde izleyenlere pozitif duygular hissettirecek karelerle Fatih Kurut yönetmenliğinde çekildi.

Biten bir ilişkinin ardından hatırlanan güzel anıların ve özlemin tebessümle anlatıldığı klipte, Funda Bozkurt tek başına rol aldı.

Sosyal medyada çektiği müzik videolarıyla da beğeni kazanan aynı zamanda da hemşirelik mesleğine devam eden Funda Bozkurt; “Bir Bilen Varsa”nın yayınlanmasının ardından, kendi şarkıları ve coverların yer alacağı akustik projelerinin çekimlerine ve sahne repertuvarlarının hazırlıklarına başladı.

YENİDEN ÇAKKIDI!

SEMİH BİLGİÇ ÇAKKIDI İLE TÜM DİJİTAL PLATFORMLARDA

Sezen Aksu’nun kült şarkısı, Avrupa Yakası Gaffur’un TikTok danslarını alt eden figürleriyle hafızalara kazınmış ÇAKKIDI Semih Bilgiç yorumuyla yeniden yeni versiyonuyla siz radyocu dostlarımızın beğenisine sunuluyor.

Şarkıda ve klipte Semih Bilgiç’e hepinizin yakından tanıdığı güçlü sesiyle Esma Er ve özellikle tüm radyocuların çok sevdiği çok özlediği bir isim Sibel Bilgiç eşlik ediyor.

ONUR HANELÇİ, “CELLAT” isimli yeni pop şarkısıyla  profesyonel müzik dünyasına adım atıyor!

Sözleri ve düzenlemesi Can Tosun imzalı “CELLAT” adlı parçanın müziği ise Hanelçi’ye ait. Romantik bir aşk hikayesinin anlatıldığı şarkının klip çekimleri Şile’de tamamlandı. Baran Karaoğlu’nun kamera arkasına geçtiği klipte genç müzisyenin styling’ini Sıla Aslan üstlendi.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Türk Musikisi Devlet konservatuvarı Türk Halk Müziği bölümünü kazanan Hanelçi, ilerleyen dönemlerde sahne almaya da başlamıştı. Genç sanatçı şimdilerde şarkılarını müzikseverlerin beğenisine sunacak olmanın heyecanı içerisinde.

“CELLAT” Avrupa Müzik markasıyla tüm müzik mağazalarında!

ETNA AŞKLANALIM YAYINDA

Sanatın her daim hissedildiği bir evde dünyaya gelen ETNA hayal ettiği gibi sanatçı anne ve babasının izinden gidiyor. Devlet sanatçısı olan ailenin mirasını bugünde sürdürmeyi hedefleyen ETNA ve AŞKLANALIM tamda şarkının ismi gibi içinizde bir gülümseme uyandırıyor.

Çocuk yaşta almaya başladığı müzik eğitimleri ile hayatının hen anında müziği yaşayan ETNA birçok koroda solistlik yaparken solo performansları ödüllere layık görülmüştür.

Hala master öğrenimine devam ederken eğitmenliği de sürdüren ETNA şimdi de müziğini daha geniş kitlelere ulaştırmanın ilk adımını atıyor.

Sıcacık aranjesi ve kendinizden yansımalar bulacağınız anları hatırlatacak AŞKLANALIM’ın sözü ve müziğini Çağlar Kırkayak’a düzenlemesi Cenk Kandıralı’ya ait. Şarkının videosunu Emrah Özbilen çekti.