Can Akın ‘Eşkal’ İsimli Şarkısı Tüm Dijital Platformlarda Yayında!

Can Akın ‘Eşkal’ isimli ilk single çalışmasıyla DVM Müzik etiketi ile Tüm Dijital Platformlarda yerini aldı.

Youtube kanalında yayında olan ilk şarkı çalışmasının klibi dikkatleri üzerine çekti!

Fenomen Dj olarak uzun süredir hem sahnede hem basında sıklıkla yer alan Can Akın yeni şarkısı ile şarkıcılığa soyundu.

Günümüz popüler şarkılardan aykırı hem dinamik hem eğlenceli rap müzik ile sevenleriyle buluştu. Klipte Can Akın’a profesyonel dansçılar eşlik etti. Can Akın’ın styling i için ünlü sanatçı Gülşen’nin tasarımı kıyafetler kullanıldı. Maslak’ta çekilen klip 24 saat sürdü.

Eşkal isimli  şarkının sözü ve müziği  Can Akın taşıyor.  Aranjörlüğünü  Gustavo üstlendi. Mix ve Masterng Can Demir tarafından yapıldı. Klip yönetmenliği koltuğunda Mehmet Şahin yer alıyor. Projenin genel koordinatörlüğü Aslan Sayım üstlendi.

ALEYNA TİLKİ “TANIRIM İNTİHARI”

Çıkardığı her şarkısı ile müzik listelerinin ilk sırasında yer alan dinlenme rekorları kıran, Aleyna Tilki, uzun bir aranın ardından 'Tanırım İntiharı' adlı Türkçe şarkısıyla sevenleriyle buluştu.

‘Cevapsız Çınlama’, ‘Sen Olsan Bari’, ‘Yalnız Çiçek’, ‘Dipsiz Kuyum’ şarkılarının ardından kariyerine yurt dışında çıkardığı şarkılarla 53 ülkenin müzik listelerinde üst sıradan girerek adını Dünya ‘ya duyurmaya başlayan, Amerikan müzik dergisi Billboard’a ilk röportaj veren Türk kadın şarkıcı olarak başarı grafiğini her geçen gün sürdüren Aleyna Tilki albüm öncesi iddialı single çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu. Çıktığı günden itibaren hayli iddialı ve liste başı şarkılara imza atan Aleyna Tilki, stüdyo çalışmasını sürdürdüğü büyük kısmı rap drill ve alternatif rock olan Türkçe albümünün öncesinde yeni single'ı “Tanırım İntiharı” müzik severlerden tam not aldı.

Aleyna Tilki, sözü ve müziği kendisine ait olan düzenlemesinde Can Atayılmaz ve Ozan Çolakoğlu imzası bulunan şarkısı “Tanırım İntiharı” adlı şarkısına çektiği kliple gündeme damga vurdu.

Semicenk yeni şarkılara tam gaz…

Son dönemin en çok dinlenilen ismi Semicenk, 3 şarkılık EP'si ile müzikseverlere yeniden merhaba dedi.

Semicenk, 'Masal Gibi' , 'Sevecek Sandım' , 'Hangi Yüzüne Konuşacağım' adlı üç şarkılık EP'sinin klibini Beykoz Kundura Fabrikasında Emre Alev yönetmenliğinde çekildi.  Yeni şarkılarıyla hayli iddialı olan Semicenk, 'Tüm dinleyenler şarkılarımda kendilerinden bir parça bulacaklar' dedi.

Yapımcılığını Hazar Ekşioğlu Eva Records müzik firması ile yeni şarkılarını müzikseverlerle buluşturan Semicenk  tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Semicenk, bu yıl dijital platformlarda 500 milyonun üzerinde dinlenme rekoruna ulaşarak büyük başarı yakaladı.

Elif Buse Doğan'dan yeni şarkı "Unutamazsın" yayında!

Samsak Döveci' ile 7'den 77'ye herkesin sevgisini kazanan Elif Buse Doğan, 'Yare Gidin Turnalar', 'Yalan Dünya', ‘Aşk Sana Benzer’ gibi eserleriyle kariyerinde emin adımlarla ilerliyor. Elif Buse Doğan, 'Unutamazsın' adlı yeni şarkısı ile müzikseverlerin karşısına çıktı.

Sözü Azmi Coşkun’a müziği Ümit Karabiber'e ait olan 'Unutamazsın' adlı eserin klibini Alişan Günay Yıldırım çekti. EBD Müzik etiketiyle yayınlanan şarkının klibinde sosyal medyada popüler olan Mandalin isimli turuncu bir karavan eşlik etti. Elif Buse Doğan ' 50 yıllık bir karavan olduğu için kullanması zor oldu ama hem Riva’yı gezmiş oldum, hem de renkli bir klip ortaya çıkardık' dedi. Elif Buse Doğan, 'İki değerli müzisyen arkadaşım harika bir eser hazırlamış, keyifle okudum. Şarkının ismi gibi unutulmayacak bir eser olsun inşallah' diye konuştu.

DİCLE OLCAY “İKİ KİŞİLİK”

Son dönemin parlayan yıldızlarından Dicle Olcay'ın 5. ve son teklisi 'İki Kişilik’ DMC etiketiyle tüm digital platformlarda yayında.

Sonbaharın ruhunu ve hüznünü içinde barındıran 'İki Kişilik’ in söz ve müziği Murat Güneş’e aranjesi ise Çağrı Telkıvıran’a ait.

Dur Sözünde ve İki Kişilik için aynı günde iki klip çeken ekibin yönetmeni Ecem Gündoğdu, görüntü yönetmeni ise Veli Kuzlu. İki Kişilik için 45 kilo ağırlığında cam bir fanus yaptırıldı. İçinde dans eden, şarkı söyleyen, eski sevgilisi ile göz göze gelen Dicle Olcay'ın sıkışmış ruh hali izleyenlerden tam not aldı. 'Dur Sözünde bir vazgeçiş şarkısıydı, İki Kişilik ise bir veda' diyen Dicle Olcay her zaman sorduğumuz soruyu bize soruyor 'Bu kadar sevecek ne vardı?’

ASRIN TÜNCER – SABAHÇI KAHVESİ

Türk Rock Müziğinin sevilen sanatçılarından ASRIN, Ferdi Tayfur'un unutulmaz eseri "Sabahçı Kahvesi" yorumunu dinleyenlerin beğenisine sunuyor. Seyhan Müzik etiketindeki "A.S.R" albümünün müzik direktörlüğünde Emrah Demiralp ve Ferdi Tayfur'un ölümsüz eseri "Sabahçı Kahvesi"nin klip yönetmenlinde de Türker Otcu imzası var.

Baştan sona rock tınısının hakim olduğu "Sabahçı Kahvesi", özlediğiniz "ASRIN" yorumu ve yönetmen Türker Otcu'nun tabiriyle "yılların izlerini yadsınamayacak" klip çalışması ile NetD YouTube ve tüm dijital platformlarda sevenleri ile buluşacak.

Asrın Tüncer Kimdir?

Doğma büyüme İstanbullu olan Asrın Tuncer, İlk orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamlayıp, İstanbul Üniversitesi Radyo-TV bölümünü bitirdi. Okul yıllarında amatör müzik gruplarında bas gitar çalarak ve vokal yaparak isminden bahsettirmeye başlayan Asrın, müzik kariyerinin ilk durağı olan 'Athena' grubunda da 6 yıl boyunca bas gitar çaldı. 1995 yılında AF grubunu kurdu, 1996 yılında 'Kızancıklar' ile büyük bir çıkış yakaladı, hemen ardından Barış Manço'dan aldıkları "Evelallah" (Nick the Chopper) ile sayısız ödül ve konserin ardından, Barış Manço'nun vefatından sonra da Kurtalan Ekspres solistliğini üstlendi. 4 yıl boyunca yüzlerce konserde beraber olan Asrın ve Kurtalan Express, final konserini 600 bin kişi önünde Ankara da yaptı.

2003 yılında solo kariyerine ağırlık veren sanatçı, pek çok albüme imza attı. Müslüm Gürses anısına yapılan Veda albümünde de 'Sabah İle' yorumu ile dinleyicilerinden tam not aldı. Halen yoğun tempolu konser ve albüm çalışmalarına devam eden ASRIN, İzmir de yaşıyor.

AYLA BALYEMEZ'den 3. singe 'SENORİTA Yayında!

“Aşk Olsun” ve “Dumbala” şarkılarıyla müzik listelerini hareketlendiren Ayla Balyemez dinleyicilerinin ısrarına kulak verdi, yeni bir single hazırladı. “Señorita”, tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

İlk single’ı “Aşk Olsun” ile yakaladığı iddialı çıkışı “Dumbala” ile sürdüren Ayla Balyemez, müzikseverlerden gelen yoğun istek üzerine bir single daha hazırladı. Balyemez bu kez Latin ve Afro pop melodileri taşıyan eğlenceli bir şarkıya hayat verdi. Sözü Gülsen Karatoprak’a, müziği Volga Tamöz’e ait “Señorita” (Hanımefendi), 28 Ekim Cuma günü dijital platformlarda yayınlanacak.

Ayla Balyemez’in “Kendi değerini bilen, dişiliğini iyi ve kötü yanlarıyla kabul edenlerin şarkısı” diye tanımladığı “Señorita”nın yapımcılığını EU Medya ile Esra Uslu ve 22 Production ile Volga Tamöz üstlendi. Şarkının klibi ise Hakan Sözmen’in yönetmenliğinde çekildi. Ayla Balyemez’in güzelliği ve kıyafetleriyle damga vurduğu klip, şarkının çıkışıyla birlikte yayına girdi.