Mehmet Han Toksöz & Abdullah Buğdaycı Ağır Ceza İle tüm dijital platformlarda! 

Mehmet Han Toksöz & Abdullah Buğdaycı ‘’Ağır Ceza’ ile Grand Müzik Etiketiyle Tüm Dijital Platformlarda yerini aldı. 

İki başarılı isimden duygusal pop şarkıya düet geldi! Bir çok kişinin duygularına tercüman olacak olan Ağır Ceza isimli şarkı oldukça beğenildi. 

Ağır Ceza isimli şarkının sözü ve müziği    Abdullah Buğdaycı ve Mehmet Han Toksöz imzası taşıyor.  Aranjörlüğünü Uğur Balcı üstlendi. Klip yönetmenliği koltuğunda Baran Karaoğlan yer alırken Yardımcı Yönetmen ise Azad İlhan yer alıyor. Projenin genel koordinatörlüğü Hilmi Elitez üstlendi. 

Mehmet Han Toksöz & Abdullah Buğdaycı Ağır Ceza şarkısı Youtube Grand müzik kanalında yayında. Grand Müzik yapım şirketi kurucusu ve Yapımcı  Hayrettin Güneş  yeni ve iddalı isimlerle müzik severleri kendi çatısında buluşturmaya devam ediyor. Grand Müzik şirketi ünlü Bir çok sanatçı yelpazesi ile farklı ve renkli bir çok proje ile adını müzik camiasında altın harflerle yazdırmayı başardı. Türkiye ve Avrupa’da Müzik severlerle yeni isimleri keşfeden Grand Müzik iddalı isimler ile anlaşmalara devam ediyor. 

Mutlu Genç'in yeni single'ı "Kendine Yabancı" yayında!

Mutlu Genç yeni şarkısı “Kendine Yabancı”yı Avrupa Müzik markasıyla yayınladı.

Habil Ceyhan’ın sözlerini kaleme aldığı “Kendine Yabancı” adlı şarkının müziği Murat Güneş’e, düzenlemesi ise Emre Doğan’a ait. 

Mustafa Özen yönetmenliğinde kliplendirilen şarkıya dahil olan sürpriz isim ise Gökçe Kırgız! Vokali ile şarkıya, oyunculuğuyla da klibe eşlik eden güzel şarkıcı büyük merak uyandırdı.

“Şimdi Onlar Düşünsün”, “Maç Kaç Kaç” ve “Vız Gelir” gibi şarkılarıyla büyük beğeni toplayan, İstanbul gece hayatının popüler performansçılarından Mutlu Genç, yeni çalışması "Kendine Yabancı" ile müzik kariyerine 8. single'nı ekledi.

Yeni single "Kendine Yabancı" tüm dijital müzik platformlarında yayında. Video klibi ise MuzikPlay kanalında izleyebilirsiniz.

4 YÜZ “Hadi Bakalım” 

90’lara damgasını vuran ve Sezen Aksu’nun unutulmaz hit’lerinden biri olan

“Hadi Bakalım”ı  kendilerine has tarzlarıyla yorumlayan “4 Yüz” dinleyicisiyle yeniden buluşmanın heyecanını yaşıyor.

Sözleri Aysel Gürel’e , BestesiOnno Tunç’a ait olan  “Hadi Bakalım”a yepyeni bir soluk getiren şarkının aranjesi aynı zamanda ilk günden beri grubun yapımcılığını üstlenen Temel Zümrüt’e ait. 

 “4Yüz” ‘ün enerjisi ve duymaya alışık olduğumuz bol vokalleriyle süsledikleri “Hadi Bakalım” klibi, grubun unutulmaz hit’leri “Dandini” ve “Kız Kıza” gibi şarkılarında da imzası olan Süleyman Yüksel yönetmenliğinde çekildi. 

Grubun fotoğraf çekimlerini yapan ve klibin görüntü yönetmenliğini üstlenen Ufuk Eral, kapak için de özel bir çalışma yaptı.

“4 Yüz” Grubu “Hadi Bakalım” klibinin şarkının ruhuyla  birebir örtüştüğünü, tam bir “pop art” çalışması olduğunu dile getirdi. 

Kısa bir aradan sonra yeniden sevenleriyle buluşacakları için çok mutlu olan grup üyeleri hislerini, “Birlikte üretmek ve bunları dinleyicilerimiz ile paylaşmak harika! Hızımızı kesmeden yepyeni projeler ile buluşmaya devam edeceğiz,” diyerek tamamladı.

YELİZ TEK “RETRO”

Yeliz Tek ilk single çalışması “Güllerim Soldu” dan sonra “Yeni Dünya” adlı maxi single çalışmasının ardından anonim bir türkü olan "Muallimi" farklı bir saund ile ancak özüne hakim bir şekilde seslendirmişti.

Sanatçı geçtiğimiz günler de katılmış olduğu ulusal bir tv programında Muallim şarkısı radyolar da top 50 hatta 40’ larda yer aldı.

Biz de şaşırdık dedi. Birbirine benzeyen şarkılardan dolayı sektör de farklı bir sey hemen karşılık buluyor diyerek sözlerini sürdüren sanatçı;

Ben ne yaptım ise tek başına yaptım adım gibi Yeliz Tek tırnaklarım ile kazıya kazıya bu günlere geldim beni severek dinleyen sevgili hayranlarım ile bir aile olduk dedi.

Ünlü bir aranjörle süpriz bir şarkı ile çok yakında sevenlerim ile bulaşacağım diyen Yeliz Tek yine bizleri şaşırtacak gibi görünüyor.

Yeliz Tek yepyeni çalışması öncesi Yeni Dünya EP sinde ki '' Retro" isimli çalışması ile yeniden radyolarda sizlerle buluşuyor.

2020 yılında Okan Aki’ nin aranjörlüğünü yaptığı "Retro" nun sözü ve müziği Okan Aki ve Burak Konyar’a ait "Retro" isimli single bir de akustik klip çekeceği müjdesini veren Yeliz Tek mevcut pop saundunun dışında farklı enstrümanlar ile bizleri şaşırtacağını belirtiyor.

BARAN HAZAR “ ABES “

 15 Haziran 2000 İstanbul Sarıyer doğumlu olan Baran müzikle 10 yaşında Michael Jackson’ın şarkılarını dinleyerek tanıştı. Dansını ve sesini kendisine rol model olarak gördü ve kendisini geliştirmesine büyük katkısı oldu. 13 yaşında Amerika Birleşik Devletleri Virginia’ya gidip lise eğitimine başlayan Baran Lise 2’de piyano ve gitar öğrenmeye başladı. Bir sene sonrasında piyanoda bestelediği klasik besteleri ile kendi lisesinde konser verdi ve büyük ilgi topladı. Birkaç defa Washington Dc, Georgetown’da sokak müziği yapan Baran 2019’da Türkiye’ye geri döndü. Müziğe yoğunlaşarak 50’ye yakın beste yaptı.

Sözü ve müziği kendisine ait düzenlemesini ise İskender Paydaş’ın üstlendiği “Abes” adlı ilk teklisine Erkan Oğur’un da katkısı büyük.

CEREN GÜNDOĞDU "BİR ATEŞE ATTIN BENİ"

Türkçe Pop’un romantik sesi Ceren Gündoğdu, Kamuran Akkor’un 80’li yıllara damgasını vuran kült şarkısı Bir Ateşe Attın Beni’yi yeniden yorumluyor. Sözü Ali Tekintüre’ye, müziği Özcan Ertok’a ait olan ve arabesk müziğin unutulmaz eserlerinden biri olarak kabul gören şarkı, Onur Betin prodüktörlüğünde güncel elektronik sound’larla harmanlanıp Ceren’ce bir yorumla dinleyiciyle buluşuyor. Şarkının büründüğü yeni hal ’yeniden yorum’ ifadesinin tam anlamıyla hakkını veriyor. Çağla Çağlar’ın yönetmenliğini üstlendiği video-klipte Ceren Gündoğdu’ya Seksenler dizisiyle tanınan oyuncu Onur Dilber eşlik ediyor. Kapak fotoğrafı ise Begüm Koçum imzalı.



ÖZLEM OLGUN’DAN ANLAMLI ŞARKI

Uzun yıllardır sahnelerde olan ve geçtiğimiz aylarda çıkardığı teklilerle beğeni toplayan Özlem Olgun, kendisi için çok özel olduğunu ifade ettiği yeni şarkısı ‘Yıldız’ı dinleyicilerinin beğenisine sundu. Şarkının sözleri ve müziği, Soner-Özlem Olgun çiftinin 15 yaşındaki kızları Elif’e ait.

Farklı yorumu ve güçlü sesiyle uzun yıllardır sahnede adından söz ettiren, çıkardığı teklilerle beğeni toplayan Özlem Olgun yeni teklisi ‘Yıldız’ ı müzikseverlerin beğenisine sundu.

Sanatçının, şimdiye kadar söylediğim şarkılar arasında en özel yerde dediği Yıldız’ın sözleri, müziği ve klip hikayesi kızı Elif’e ait.

Gösteri Sanatları Yapım şirketinden çıkan şarkının düzenlemesini Utkan Marangoz, klibin yönetmenliğini ise Ümit Kahraman üstlendi.

ÇOK HEYECANLANDIM, DUYGULANDIM!

Yıldız’ın klibinde kızıyla birlikte kamera karşısına geçen Özlem Olgun ‘Bir anne için tarifi zor anlardı. Hem stüdyoda hem de çekimlerde çok heyecanlandım ve duygulandım. Elif’in bestelediği daha birçok şarkı var. Onun yazdığı sözleri seslendirmeye devam edeceğim’ dedi.