Emra Dolen’den Felsefe

Klip İçin Milli Sporcudan Boks Dersleri Aldı

Emra’dan Bir Ayda 2. Şarkı

Genç müzisyen Emra Dolen, yeni çalışması “Felsefe”yi DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Geçtiğimiz haftalarda ilk çalışması Deliler’i müzikseverlerle paylaşan ve büyük beğeni toplayan Emra Dolen çalışmalarına hiç ara vermeden sözü ve müziği Zeki Güner’e ait olan Felsefe isimli hareketli şarkısını yayınladı.

Klip İçin Milli Sporcudan Boks Dersleri Aldı

Sevgilisinden ayrılan bir kadının yeni hayat planlarını anlattığı şarkının video klibinde Emra Dolen, hırslarını spor yaparak atan bir kadını oynadı. Başarılı şarkıcı video klibi için milli sporcu Türkiye şampiyonu Yavuz Aktunç’tan haftalarca boks dersleri aldı. Düzenlemesi Esad Fidan, video klip yönetmenliğini Mahmut Baldemir’in yaptığı Felsefe tüm dijital platformlarda yayında.

Rap Müziğine Yeni Soluk! Vaypier’den ‘Tuzak’ Tüm Dijital Platformlarda!

Vaypier’in  yeni tekli çalışması ‘Tuzak’ Grand Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Son zamanlarda Ülkemizde ve dünyada popüler hale gelen Rap müziğe yeni nefes Vaypier’den geldi. Genç rapçi kendi yazdığı ve müziğini yaptığı yeni şarkısı ile hızlı giriş yaptı. Vaypier’in soft rap müziği her kesim tarafından dinleniliyor.

Tuzak isimli şarkının sözü ve müziği Sanatçının kendisine ait. Vaypier imzalı, Aranjör koltuğunda Waytoolost oturuyor. Stüdyo Kayıt: Fatih Şık, Mix: Ishak Şık Mastering ise Yusuf Şahin tarafından yapıldı. Klip yönetmenliği koltuğunda ise yine Yiğit Dağılgan oturuyor. Montajda Sayitc yer alıyor.

Vaypier’in  ‘Tuzak’ isimli şarkısı Grand Müzik YouTube kanalında yayında. Grand Müzik yapım şirketi kurucusu ve prodüktör Hayrettin Güneş yeni ve iddalı isimlerle müzik severleri kendi çatısında buluşturmaya devam ediyor. Grand Müzik şirketi, ünlü bir çok sanatçı yelpazesi ile farklı ve renkli bir çok proje ile adını müzik camiasında altın harflerle yazdırmayı başardı. Türkiye ve Avrupa’da müzik severlerle yeni isimleri keşfeden Grand Müzik iddalı isimler ile anlaşmalara devam ediyor.

VOLKAN KONAK'TAN 'LEYLA'

Müziğin ve sahnelerin efsane ismi Volkan Konak, 3 yıl aradan sonra yeni şarkısı 'Leyla'yla sevenleriyle buluştu. 33 yıllık kariyeri boyunca onlarca hit şarkıya imza atan Konak 'Leyla' için, 'Ruhumun iklimine uygun, hareketli, tam bir yaz şarkısı oldu" dedi. Söz, müzik ve düzenlemesini Altan Çetin'in hazırladığı şarkının klip yönetmenliğini Kemal Başbuğ yaptı.

Şarkının klibinde, Konak'ın Amerika'dan 26 günde getirttiği 1970 model Cadillac Deville marka bir araç kullanıldı. Ünlü rock yıldızı Elvis Presley'nin o dönemde kuaförüne hediye ettiği aracı Amerika'dan getirten Konak'a klipte, 2019 Paraguay güzeli Ketlin Lottermann eşlik etti. Başarılı sanatçı şarkısını canlı olarak ilk kez 18 Ağustos akşamı Kuruçeşme Açıkhava konserinde söyleyecek. 'Leyla' bugün(12.08.2022) Poll Production etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

HANDE DÖNMEZ “PÜSKÜLLÜ BELA" ŞARKISI YAYINDA!

HANDE DÖNMEZ 3.TEKLİSİ ‘PÜSKÜLLÜ BELA’ İLE SEVENLERİNİ SELAMLIYOR

Bodrum sahnelerinin sevilen ismi, başarılı solist Hande Dönmez uzun süren sessizliğini ‘Püsküllü Bela’ şarkısı ile bozmaya hazırlanıyor.

Azka Müzik etiketi ile Cuma günü (12 Ağustos) tüm dijital platformlarda yerini alan sanatçının eserinin söz-müziği Şebnem Sungur, aranjesi Erhan Bayrak , mix-mastering ise Celil Yavuz imzası taşıyor.

Güçlü sesi, başarılı yorumlarıyla daha önce yaptığı çalışmalarla geniş kitleler tarafından sevilen Hande Dönmez ‘Püsküllü Bela’ ile yerini fazlasıyla sağlamlaştırıyor.

Yönetmenliğini Onur Kök’ün yaptığı eğlenceli şarkının klibi Bodrum sokaklarında çekildi ve 24 saatte tamamlandı. 43 Derece sıcaklıkta tamamlanan klipte tarihi yarım adanın renkli görüntülerine yer verildi. Buram buram yaz kokan klip ve şarkı daha ilk dinlemede dillere dolanmaya başladı.

‘Püsküllü Bela’ şarkısı şimdiden yazın hitleri arasında gösterilmeye başlandı. Sanatçı Hande Dönmez ise bir sonraki şarkısının çalışmalarına ara vermeden başladı.

Aslı Güngör’ün Yeni Şarkısı “Unutursun” Yayında!

“Kalp Kalbe Karşı”, “Son Öpücük” ve “Aşk Her Şeye Değer” gibi sevilen şarkıları Türk müziğine kazandıran Aslı Güngör, son olarak “Meleklerin Yolu” adlı çalışmasıyla müzik marketlerdeki yerini almıştı. Güngör şimdi ise sözü Mustafa Genç’e, müziği ise kendisine ait olan yeni şarkısı “Unutursun” ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

Parçanın düzenlemesi ise Tansel Doğanay imzalı.

Avrupa Müzik markası ile yayımlanan “Unutursun” yeni şarkı 12 Ağustos Cuma günü tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı.

ANIL EMRE DALDAL SPOTİFY GLOBAL LİSTESİNİN ZİRVESİNDE

Türkiye'de birçok listeyi zorlayan, tiktokta milyonlarca kez paylaşılan Anıl Emre Daldal "M" şarkısı bu sefer Spotify Global Viral Listesi olmak üzere, Almanya, Bulgaristan, Avusturya, Tunus, Arabistan, Kazakistan gibi birçok ülkenin en çok dinlenenler listesinde yer aldı.

Şarkı, Tiktok'ta yabancılar tarafından keşfedilip binlerce kez paylaşıldı.

Nayeon, Nej, Stephen Sanchez gibi dünya starlarını geride bıraktı.

Yakın zamanda Türkiye turnesine başlayacak olan Anıl, yeni şarkılarının müjdesini de verdi.

Şarkının youtube videosunda “Merhaba ben Anıl; Belki de bu şarkının anlamını hiç kimse hiç bi zaman tam anlamıyla öğrenemeyecek.

Ama sana şu şekilde anlatmak isterim.Dertlerimiz aslında bu kağıt parçası kadar hafif, onları büyüten bizleriz.

Saçlarınız herşeyden daha önemli olsun artık. Sevginin ne olduğunu unuttuğumuz bu dönemde, nefretler, kavgalar umarım son bulur.Çünkü bazen o kızdığımız insanlar kızamayacak kadar bile yakınımızda olmayabilir.” sözleri ile gizemini kimsenin çözemediği "M." şarkısıyla Anıl Spotify Dünya Listelerinde uzun süre boy gösterecek gibi duruyor.

AyşeGül “Dost Meclisi" Şarkısı Yayında!

AyseGül 1976 İzmir doğumlu ve yaklaşık 26 yıldır İzmir ve çevresinde bir çok otel ve mekanda sahne almış, çok değerli müzisyenlerle çalışma fırsatı olmuş. Müziğe ve özellikle şarkı söylemeye küçük yaşlardan itibaren ilgisi yüksekmiş, şan dersleri ve temel ritim eğitimi almış.

Sahne yaşamı arada farklı işler nedeniyle zaman zaman kesintiye uğrasa da hiç kopmamış.

Ben Yokum isimli ilk single 9 Mart 2022’de yayınlandı. Müzikonair etiketiyle yayınlandı, Söz ve müziği yine aynı ekipte birlikte sahne aldığı piyanist Bahadır EREL’e ait. Çok güzel tepkiler aldı ve konserleri başladı. İzmir’de AyşeGüL ismiyle sahne almaya devam ediyor.

Dost Meclisi yine söz ve müzik Bahadır EREL’e ait ikinci single çalışması,

Aranjör İsmet SİNANGİN besteyi son haline getiren isim. Şarkıda birbirinden değerli müzisyenler eşlik etmiş.