Müzik eleştirmenleri tarafından 2023 yılının yükseliş yapacak genç yıldızı olarak işaret edilen Cansu Esin "Beni Bul " isimli yeni teklisi ile tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Ersay Üner imzalı “Beni Bul” şarkısı ile müzik piyasasında “Bende Varım “diyen Cansu Esin klipte milyonluk arabaları dekor olarak kullanması ilgi çekerken milyonluk bir araba dekor için çiçek bahçesine döndürüldü.

Cem Yenel’in yeni teklisi Alt Tarafı Bir Ömür Özlerim’in sözü-müziği de kendisine ait. Son derece yalın ama güçlü bir akışa sahip olan şarkı, sade power chordlar ile döşenmiş nakaratın üstüne şarkının sözlerindeki doğu etkisinin udlarla güçlendirildiği Paul Whalley imzalı aranjesiyle de dikkat çekiyor. 

“Alt tarafı bir ömür özlerim imkansız bir aşk hikayesini konu alıyor. Bu şarkıda ayrılığa üzülmenin faydasız olduğunu ironik bir yerden anlatarak, abartacak bir şey yok, alt tarafı bir ömür sürecek diyorum. Çok sade power chordlar ile döşenmiş nakaratın üstüne şarkının sözlerindeki doğu etkisini udlarla güçlendirdik. Son derece yalın ama güçlü bir akışa sahip olan şarkımızın aranjesi Paul Whalley’e, sözü ve müziği bana ait.”

Söz yazarı ve besteci kimliği ile sayısız eseri yorumlanan Merve Holefter kariyerinin 7. single Çalışması olan Dilemma’yı dinleyicilerin beğenisine sunuyor.

Türk pop müziğini alternatif yorumu ile zenginleştiren Tuzlu Kahve, Maya, İstanbul, gibi sevilen eserlerinin ardından sözü ve bestesi kendisine, aranjesi başarı aranjör Emre Parlak’a ait Dilemma’nın klip yönetmenliğini Merve Holefter kameranın arkasına geçerek kendisi gerçekleştirildi.

Dilemma  Seyhan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.

Karadeniz müziğinin genç temsilcilerinden Serkan Aydın, söz ve müziği Deniz Küçükakyüz’e, düzenlemesi Hakan Demir ve Mustafa Alptekin’e ait olan “Çay Fidanı” isimli yeni single’ı ile müzikseverlerle buluşuyor.

Küçük yaşlarda kemençe çalarak müzik yapmaya başlayan Serkan Aydın, sokak sanatçısı olarak başladığı müzik yolculuğuna YouTube’da ciddi bir çıkış yakalayarak devam etti. Karadeniz müziğinin ünlü isimlerinin desteğini alıp onlarla düetler de yapan Aydın, “Çay Fidanı” isimli yeni şarkısındaki samimi ve güçlü yorumu ile dikkat çekiyor. Single’ın mix ve mastering’inde Selim Topsakal’ın imzası var.

Serkan Aydın’ın single’ının kapak tasarımını Gürkan Aydın hazırladı.

Ossi Müzik etiketiyle Hakan Eren’in yapımcılığı ve prodüktörlüğünde, Pelin Kakırman’ın proje koordinatörlüğünde yayımlanan “Çay Fidanı” single’ının video klibi; Gökhan Özdemir’in yönetmenliğinde, Mecidiyeköy’de gökdelenler arasında bir terasta çekildi. Müziğin ve dansın evrenselliğinin tema olarak alındığı klibinde Serkan Aydın’a, Karadeniz müziğinin hareketli ritmini hip - hop dansıyla harmanlayan Funda Güleş, Yağmur Aksoy, Berat Elmalı, Yalın Peker isimli dansçılar eşlik ettiler.

Pınar Doğan, 1979 yılında İstanbul Beşiktaş'ta doğdu. İlkokuldan sonra İ.T.Ü Türk Müziği Devlet Konservatuarında eğitime başlayan sanatçı, Rum kökenli yaylı çalgılardan biri olan, Osmanlı’dan beri Türk Klasik müziğinde de yer alan klasik kemençe üzerine uzmanlaştı. Üniversite eğitimini yine İ.T.Ü Türk Müziği Devlet Konservatuarında Çalgı Yüksek bölümünde tamamladıktan sonra çeşitli gruplarla sahne aldı. Sanatçı orf çalgıları ve piyano konusunda da oldukça başarılı çalışmalar yaptı. Uzun yıllar sahneden uzak kaldıktan sonra ilk profesyonel albüm çalışmasını 2022 yılı Aralık ayında “Çalma Kapımı” adlı sözü ve bestesi kendisine ait olan parça ile başladı. Yine söz ve müziği kendisinin olan “Bakmam Geriye” isimli single çalışması 2023 Ocak ayında tüm platformlarda yayına girmiştir.

Daha önce çıkarmış olduğu projelerle müzikseverlerin beğenisini kazanan AZAD ÜŞEN şimdide Azer Bülbül'ün sevilen eseri "ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI" yorumu ile tekrar karşınızda... 

"Kardeşlik Köprüleri", "Geç Kaldın - Ömrüm", "Senden Çok Var" isimli single çalışmalarının ardından Azer Bülbül’ün daha önce seslendirdiği  ‘Çoğu Gitti Azı Kaldı’ isimli şarkısını yeniden yorumlamıştır.  Önümüzdeki günlerde ‘Mucize’ ve ‘Sen Varsın Ya’ şarkılarınıda kliplendirerek sevenlerine çok özel projeler sunmaya hazırlanıyor. 

Azad Üşen'in yeni şarkısı ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI 'nin sözü Halil Gökkaya'ya bestesi İhsan Noyan'a ait. Düzenlemesini ise Coşkun Kıvılcım yaptı. Klibin yönetmenliğini Enes Bilal Taşçı üstlendi. Seyhan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.

Şimdi Hayallerdesin”, “Denizkızı” ve “Sessiz Derinden” gibi şarkılarıyla büyük beğeni toplayan İlker Pehriz, Sezen Aksu’nun kaleme aldığı “Kurşuni Renkler”i yeniden yorumlayarak üretimlerine devam ediyor! 

Müziği Onno Tunç’a ait olan parçanın düzenlemesi de Pehriz imzası taşıyor. Kaydın büyük bölümü İlker Pehriz’in stüdyosunda gerçekleşirken gitar kayıtlarında usta isim İlter Kurcala, yaylılarda İstanbul Sitrings yer alıyor. 

Mix’i Efe Demiryoğura, mastering’i ise Evren Arkman tarafından (Harems Studios) yapıldığı parçanın klibi Ahmet Akkaya yönetmenliğinde çekildi.

 Single, Avrupa Müzik markasıyla  tüm müzik mağazalarında!

2001 tarihinde Manisa'da prematüre olarak doğan Ali Oruç,hayatında engelinden dolayı çok zor günler yaşamış ve buna rağmen müziğe olan tutkusundan asla vazgeçmemiştir.İlk ve ortaöğrenimi İzmir'de tamamlayan Ali Oruç küçük yaşlarda müziğe başlamış ve İzmir'in çeşitli mekanlarında sahne almıştır.Tüm engellere rağmen sanatçı yükseköğrenimine Uşak Üniversitesi Yeni Medya bölümünde devam etmektedir.

Geçmişte uzun süre İzmir’in çeşitli mekanlarında sahne alan aynı zamanda bir çok sanatçının Pr çalışmasını üstlenen ve pandemi sürecinde mikrofonlardan uzak kalamayıp Almanya’nın yerel bir radyo kanalında yayın yapan Ali Oruç müzik piyasasında zirveyi hedefliyor.

Müziğe olan tutkusundan vazgeçemeyen Oruç’un, sözü ve müziği kendi imzasını taşıyan ilk single çalışması ''GEL AŞK'' Ra Müzik etiketi ile dijital platformlarda yerini aldı.Şarkının düzenlenmesi “hit makinesi” olarak bilinen Mert Ali İçelli’ye aitken,klip yönetmen koltuğunda ise Erva İŞLER oturmakta.Sanatçının klibi kısa zamanda sosyal medyada viral olarak müzikseverler ve müzik otoriteleri tarafından tam not aldı.

Oruç, yaşadığı sıkıntıların üstesinden müzik yaparak geldiğini ifade ederken, “İnsanlar beni gözlerimle değil aşk şarkılarımla bilsin.” sözleriyle müziğe olan tutkusunu belirtti. Gel Aşk şarkısını öğrenci yurdundaki bir arkadaşının yaptığı şakaya sinirlenmesi üzerine yazdıktan sonra yapımcı Teksin Akbal’a sunan Oruç'un,şarkısını 03 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde yayınlaması da dikkat çekti.